דרך אגב, מה קרה לB-BALL??

אפר0ק0ית

New member
דרך אגב, מה קרה לB-BALL??

לאן הוא נעלם?? התכתבתי איתו גם באיי סי קיו אבל כבר יש לי חדש ואני לא יודעת מה נסגר איתו... לאן הוא ברח?? נשחק מעיננו נעלם מליבנו....

סיפורו של B-BALL

המנהל הקודם זה שהיה לפני חסם אותו מסיבות שאינני מש יודע הוא חזר במיספר שמות שונים וגם בהם הוא נחסם לאחר תקופה הוא החליט לעזוב את הפורום אני מוניתי למנהל והחלטתי להסיר את החסימות ממנו כיוון שמה שהיה בתקופת teen 17 (המנהל הקודם) זה היה בתקופתו ולא בתקופתי ולכן החלטתי לשכוח את מה שהיה בניהם כי זה בניהם מאז teen 17 פרש ואני מונתי למנהל ומאז הוא ביקר רק פעם אחת פה רשם 2 הודעות ומאז בלעה אותו האדמה

TakTik

New member
הרחבה על ירמי (B-BALL)

ירמי עדיין על פני האדמה הוא כותב בפורום מוזיקה שחורה קבוע הוא נחסם בגלל סיפור אישי עם המנהל הקודם ובגלל ריבו המפורסמים (שבהם הוא לא מפסיד)

בהביבו

New member
לערן...:

מה אתה לא זה שהקמת את הפורום?!?!?! אתה היורש..???? פששששש..מעניין לדעת!!!

כן המפקד ../images/Emo67.gif

היה מנהל קודם הכינוי שלו היה teen אשר הוא הקים את הפורום הוא הודיע לנטע (מנהלת הפורומים) ממש יום לפני הגומלין מול שטרום גראץ שהוא מחליט ליפרוש לאחר כמה ימים אני ניכנסתי לפורום ומצאתי את עצמי בכחול
היתקשרתי לתפוז לברר את פשר הדבר ונטע אמרה לי שהיא החליטה שלדעתה אני מתאים לנהל את הפורום והסבירה לי כל מיני דברים לגבי זה אני כמובן לא התווכחתי
("נותנים לך תיקח") זה בעיקרון הסיפור
לפי מה שהבנתי המנהל הקודם פרש כיוון שלא היה לו זמן לטפל בפורום הגולשים הותיקים פה בודאי זוכרים את זה שהסקר עודכן כל כמה חודשים כנ"ל גם הטאגס ועוד מספר דברים והפורום ביזמנו היה הרבה פחות פעיל ממה שהוא היום

B-BALL

New member
תריעו בחצוצרות! I´M BACK!

הסיפור הוא כזה: המנהל הקודם היה די הומו כזה. קללה אחת קטנה והוא ישר מוחק. אני בסה"כ בנאדם שלא מפחד להגיד את כל מה שיש לו להגיד על מישהו אחר בפנים (ובאינטרנט זה בכלל יותר קל...), ולכן זה מה שאני עושה. אז בזמנו, נכנסתי קצת בכמה אנשים מפגרים שכתבו פה כמה הודעות מפגרות, וזהו. אז ההומו הזה הרחיק אותי מהפורום. FUCK HIM. עכשיו אני כאן ואני כאן כדי להישאר, וזה מה שחשוב. אז מה קורה אנשים, מה הפסדתי??

ברוך שובך ../images/Emo24.gif

מה הפסדת
המון
כמו שכבר הספקת ליראות הפורום הישתנה מקצה לקצה מאז שהיית פה פעם אחרונה
בכל מיקרה שמח שחזרת ומקווה שהפעם לפחות אתה תישאר

אפר0ק0ית

New member
b-ball ברוך שובך כפרה... גם אני

עשיתי קאמבק, הייתי מעיין המקורית ועכשיו יש לי ניק חדש... זוכר את הריב עם נתי וכל זה?? חחח...

../images/Emo24.gif שלום שלום....../images/Emo60.gif

אומנם לא יצא לי להכיר אותך או את המנהל לשעבר אבל אני בטוח שזה היה יותר מידי מיותר...בכול מקרה ..ברוך השב...

TakTik

New member
וולקאם באק ירמי

איפה פורום בכבי חיפה בלי הויכוחים שלך? אני זוכר את המנהל הקודם ממש ממש לרעה וזה ההיזדמנות לברך ולשבח את מה שערן עושה בפורום כול הכבוד

B-BALL

New member
ידעתי שאוהבים אותי פה

ולא את המנהל הרשע ההוא! :):) תודה על הברכות, והפעם, בתקווה, אני פה לתמיד :)

למעלה