דרך אגב אנשים....

דרך אגב אנשים....

למה אתן מניאקיות ולא עניתן לי לי עך השאלה אם זה נכון שאיי.ג´יי התחתן ומתי ואיך ולמה עם כזאת מכוערת... בקשה תענו לי!!! ודרך אגב נכנסתי עכשיו להצביע ויש קצת בעיה חבר´ה ניסיתי שבע שעות לעשות "רענו" אבל לא הצליח לי... ואתמול הצבעתי 80 אלף פעם!!! דרך אגב מה קורה איתכן?... אני מקווה שאף אחת לא חוסכת מעצמה ומצביעה כל יום כי המצב גרוע הג´ייסון הכלבלב הזה עבר אותנו כבר בשלוש עשרה אלף קולות ככה שצריך להתחיל להזיז עניינים! ואם אתן לא מבינות איך אני יכולה לדבר על זה ולחשוב על זה שכל הפיגועים והדברים הנוראיים האלו קוראים לנו... אז אין לי מה להגיד כי פשוט כבר איבדתי תיקווה עניין הפיגועים כבר הפך לשיגרה ככה שכבר התחלתי להעביר כל פיגוע כמובן מאליו (לצערי הרב!) אז אני מקווה שאתן לא כועסות עליי או משהו....

היא מכוערת!

גם היא יפה אני אומרת שהיא מכוערת בגלל שהיא מאורסת לאחד מהיפיופים שלי... כוס אמא שלה!!!! למרות שאם איי.ג´יי מאושר איתה זה הכי חשוב...(חסר לה אם הוא לא יהיה מאושר!!!) דרך אגב מתי הוא התארס????

i love nick

New member
לפני כמה חודשים לידיעתי!

אבל הוא נתן הודעה רישמית רק בתחילת החודש! איילת

שני BSB

New member
היא יפה!!

את לא ראית תמונה יפה שלה... ואם איי.ג´יי. התחתן איתה סימן שהוא אוהב אותה!!!!

דיייייי נו שיגעתם אותיייייייייייייי

אז הוא התחתן או לאאאאאאאאאא??????????????? מה הולך פה לעזאזל אחת אומרת שכן אחת אומרת שלא אז מה התשובה הסופית???????????

שני BSB

New member
הוא....

הוא עוד לא התחתן! אבל הוא מאורס לשרה!! נראה לי שהוא התחתן רק בשנה הבאה....

boohoo

New member
הוא מתחתן ב-2 בינואר

שזה היום שבו הוא והארוסה שלו נפגשו. (26 ימים לפני היומולדת של ניק, ושבוע בדיוק לפני היומולדת של איי ג´יי)

למעלה