דרך אגב אנשים

^hunter^

New member
דרך אגב אנשים

תפסיקו לדבר על STAR WARS. זה פורום של STAR TREK... וחוץ מזה, אם כבר מדברים על סדרות אחרות, אז רק לא על STAR WARS, כי עד כמה שאני יודע(ותתקנו אותי כמובן, אם אני טועה) בגלל מר. לוקאס ממלחמות הכוכבים לא יצאה אף פעם לאוויר העולם הסדרה STAR TREK 2 שכבר דיי הייתה מוכנה לשידור.

DDN

New member
לא נראה לי.

מס"ב 2 היה יצא בשיא הפופולאריות של מס"ב (ההווה! החל מ1986) אם היה קיים דבר כזה.

^hunter^

New member
התכוונתי לסדרה STAR TREK 2

והיא הייתה צריכה לצאת לשידור ב 1969

DDN

New member
ואני אמרתי ש

אם היה קיים דבר כזה, היו משדרים אותו עכשיו. (אם הוא היה מוכן ב1969, איזה סיבות היום היו להם לא לשדר?) אולי תכננו לעשות ולא עשו, אז זה גם לא היה מוכן לשידור, זה מה שהתכוונת?

"בגללו" היא לא יצאה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סטאר טרק 2 היתה רק בגדר קונספט והיתה אמורה לעלות כסדרת טלויזיה עם חלק מהקאסט המקורי (לאונרד נימוי סירב להצטרף) כוויליאם שאטנר הוחתם כבר על חוזה. והיא לא היתה אמורה לעלות ב69 (הסדרה המקורית ירדה מהאויר ב69 בשל רייטינג נמוך. מי יעלה בדעתו להעלות אותה שוב? הם פשוט יכלו להמשיך עם המקורית) כי אם ב79, אבל בגלל הצלחת סטאר וורס של לוקאס שהראתה שסרטי מד"ב יכולים להרוויח בקופות, הוחלט בפראמאונט לעבד את התסריט לסרט, שכרו את סטיבן קולינס בתפקיד קצין וולקני (ואז שינו לו את הדמות כשלאונרד נימוי הסכים להצטרף) צירפו את פרסיס קמבטה לקאסט והוציאו את Star Trek: The Motion Picture. בלי לוקאס לא היו סרטי סטאר טרק וסביר להניח שהתופעה לא היתה מגיעה למימדים שאליהם היא הגיעה היום.

למעלה