דרישת שלום חמה

Doronn10

New member
דרישת שלום חמה ../images/Emo14.gif

עוד לא הספקתי לקרוא,אבל נראה לי שהטור הזה הולך לכאוב לי בלב... אני חושב שאחכה לתגובות שלכם לפני שאקרא.. בנתיים שבת שלום..

I מ י ר ב I

New member
עצוב תרתי משמע

בטוחה שאירית תקרא את הטור... אולי קרן תקבל טלפון הסופ'ש..

קיוותי שבזכות הטור של קרן אחייך יותר

אך רק התעצבתי יותר....טור עצוב ביותר.....קרן הזכירה בקטנה את ההופעה שהייתה בפריקית....ואפילו קרן עצמה הודתה שההופעה הייתה מוצלחת...חייכתי קלות שהזכירה על הרגעים האלו....טור יפיפייה..למרות הכל...

g a l4

New member
עצוב..

וכמו שמירב אמרה,יכול להיות שהטור הזה ישנה משו...

צביטה חזקה בלב אבל חיוך קטן על הפנים

קרן גורמת לי למערבולות של רגשות.. אני לא יודעת כבר איך להתמודד עם זה

שמתחתנים - מתחתנים לא רק עם הגבר\אישה

אלא עם כל המשפחה שלו...עם כל מה שכרוך בכך. אני מניחה שאותו דבר גם שמתגרשים.... הטור הזה היווה מחמאה אדירה לאימא של תומר. מרגש כמה אנשים נוגעים בנו.

BRANGELINA

New member
באמת שהיה לי עצוב לקרוא את זה...

אני אוהבת להתחיל את יום שישי עם הטור של קרן בבוקר אבל השבוע באמת היה לי ממש עצוב לקרוא את מה שהיא כתבה...הרגשתי שזה קצת אישי מדי אולי...(חלק מהדברים)אבל מצד שני אולי היא רצתה לפרוק קצת ולשתף..

almoglebar

New member
לא אהבתי !

אמנם זה היה די מרגש, אבל הנימה הייתה מאוד אישית.. זה היה מן "מכתב" לאמא גרנצל.. כאילו לא היה לה נושא לכתוב עליו השבוע.. כמובן, עדיין היה יפה וכתוב בצורה אומנותית... קרן היא מוכשת, היא יכולה להציג כמעט כל נושא בצורה יותר טובה ומשעשעת.. לא יודעת, אני ממש לא התחברתי , אולי בגלל הנימה האישית. !

אבל מה לעשות ו...

הגירושים/פרידה זה נושא שסובב אותה וקרן כותבת בנימה אישית כלומר עליה. אני לא חושבת שזה מדובר בעובדה שלא היה נושא לכתוב עליו פשוט כפי שהשתקף מהטור מדובר במחשבות שהציפו אותה בעקבות הנסיעה להופעה בפריקית.והיא כותבת מהלב.

למעלה