דרישת חיסונים ב-DC

עידוdee

New member
דרישת חיסונים ב-DC

אז ג'ורג'טאון (בהתאם לחוק ב-DC) רוצים אישור על חיסונים שיש לי. עכשיו, יש לי את רוב הדברים שהם רוצים חוץ מצהבת B ואבעבועות רוח (שמעולם לא חליתי ולא חוסנתי).
אני הבנתי שאפשר לקבל את החיסונים במרפאת החיסונים של ג'ורג'טאון. הבעיה שלי שאין לי מושג איך משפיע חיסון אבעבועות רוח על מבוגרים (אני בן 25). מישהו יודע איך זה עובד? יחייבו אותי להתחסן? יוותרו לי? HELP! (סורי על הדרמטיות, אבל לא בא לי למות לפני שהתחלתי את הלימודים).

Gidi Shemer

New member
לא חלית בילדותך?

כי אם כן, בדיקת נוגדנים אולי תספק את האוניברסיטה?

רוב אלו שלוקחים לא מתים במקום, אבל אני לא יודע את האחוזים בדיוק.

עידוdee

New member
לא חליתי

עשיתי בדיקת נוגדנים לאבעבועות רוח והיא יצאה שלילית. אני לא זוכר שחליתי בילדותי וגם הוריי לא זוכרים כך שאני מניח שלא חליתי. השאלה אם יש בכלל על מה לדבר איתם (שלא יחסנו אותי) כי אני אמנם כרגע בן 25, אבל לפי החוק ב-DC מי שבן 26 ומעלה לא צריך בכלל להראות IMMUNIZATION ובטח שלא להתחסן.

Gidi Shemer

New member
תנסה לדבר. אולי זה יעזור.

אם תמות מהחיסון, לפחות תדע שניסית

Philip Jr

New member
אתה יכול לנסות

ואולי לחיסון אין שום השפעה שלילית.. שאלת? ואז אולי עדיף להתחסן.. לא ביג דיל. אני התחסנתי כשהגעתי לקמפוס, עשיתי את ה - MMR ו - Tdap.

עידוdee

New member
אני אנסה

אני מחוסן לMMR ו-TDAP למזלי. מה שקצת מוזר בעיניי זה שהחוק של DC מאפשר לך לא להתחסן אם זה בניגוד לאמונות הדתיות שלך או אם הרופא שלך ממליץ לא להתחסן. אם אתה בעצמך מסרב לקבל חיסונים מטעמים אישיים (שלא לומר אפילו אוטונומיים) זה לא תופס.

Philip Jr

New member
ולמה זה מוזר?

כלומר החלק של השיקולים הדתיים מוזר לי בתור אתאיסט שלא מעוניין שיתפשטו פה מחלות, אבל אתה מתכוון שזה מוזר שאתה לא יכול להחליט אוטונומית שאתה לא מתחסן ושזה יהיה חוקי? טוב מאד.. הלוואי שכך היה בכל מקום.
&nbsp

עידוdee

New member
כן.. זה בדיוק הכוונה שלי

למה שיקולים דתיים שלא מבוססים במציאות מוצדקים בעוד ששיקולים אישיים שלי לא רלוונטיים? אני מסכים שכולם צריכים להתחסן, אבל ברגע שנותנים פטורים אני לא מבין למה מעדיפים שיקוליים דתיים על שיקולים אחרים.

Gidi Shemer

New member
ברוכים הבאים לאמריקה

שם כתוב על הדולר in god we trust.

שילוב מרתק בין מדינה שיודעת להפריד בין דת ומדינה לבין מדינה שהתפיסה הדתית-אמונית נטועה כל כך עמוק בתרבותה. הקונפליקט הזה לא מפסיק לעניין אותי.

אריאדנה

New member
מילה לגבי עלות

אם החיסונים לא מכוסים בביטוח שלך, יהיה לך הרבה יותר זול להתחסן בארץ, לפני שאתה נוסע. קח את זה בחשבון.

Gidi Shemer

New member
ואוסיף גם שאם אתה חייב להתחסן בארה״ב

וזה לא מכוסה בביטוח, תעשה שוק לפני החיסון. זה יכול להיות מזול מאד לסופר יקר

עידוdee

New member
לדעתי זה מכוסה

וממילא אני לא אספיק להתחסן בארץ כי אני טס ביום ראשון (ובחיסון לצהבת לפחות מדובר ב-3 מנות אם אני לא טועה).

rachello1

New member
אם לא בא לך למות אז

תעשה את החיסון. אבעבועות רוח הרבה יותר מסוכן למבוגרים, ובלי קשר לאוניברסיטה ההמלצה שלי היא לעשות את החיסון במהירות האפשרית.
כדאי על אותה הדרך לעשות את החיסון לצהבת B שהוא ממש לא עקרוני

תתחסן

צבהבת B- אלו שלושה חיסון כמדומני- אלא עם יש היום פחות.
כפי שנאמר, אתה ממש לא רוצה לחלות באף אחד מהמחלות הללו- על כן תתחסן.
צהבת B- הדבקות מאוד קלה ןלא נחמדה.
ושלישית- לאמריקאים אין פוליסת הקלות בסנטימטר.
הם דורשיים זה יבוצע, לא תבצע יתחילו סנקציות שונות.
עדיף בהחלט להתחסן בארץ- מבחינת עליות בגלל שאתה מכוסה- בארה"ב עד שיופעל הביטוח עלול לקחת זמן- וזה אכן עלול לעלות יותר.

למעלה