דרישת הכנסה

laura331

New member
דרישת הכנסה

רציתי לוודא, הדרישת הכנסה היא לפני או אחרי מס? כי אנחנו על הגבול ממש ולא בטוחה מה נכון, בכל מקום כתוב משהו אחר.
והאם אתם יודעים מתי זה אמור להתעדכן לשנת 2019?

האם בעצם שואלת האם חייבת להגיש דוח מס ב-2018?

האם חיה מחוץ לארה"ב או בתוך ארהב?

laura331

New member
לא זה לא מה ששאלתי

הכוונה להכנסה לצורך הגירה, האם הדרישה זה לפני מס ואני מבינה שכן, הכוונה לבעלי שגר בארה״ב, אני לא גרה שם ולכן לא צריכה להגיש דוח שם, הוא מגיש בתור נשוי שמגיש דוח בנפרד.

Boston Guy

New member
מי זה "אנחנו"? את לא קשורה בכלל לבדיקה הזו - רק הוא קשור

ההכנסות שלך לא נספרות בשום צורה כשבודקים האם לבעלך יש את היכולת הכלכלית להיות הספונסור שלך מבחינת ההגירה. רק ההכנסות שלו.

וטוב שכך - כי להבנתי את שהית פרק זמן ארוך מאוד בתוך ארה"ב, ואם היו מתחילים לחפור בהכנסות שלך באותה תקופה היו צצות שאלות כמו "האם בעצם עבדת בזמן שהיית על אדמת ארה"ב" - מה שעלול לסבך את התהליך.

מה שבעלך צריך להגיש זה העתק של דו"חות המס שלו.
מה שרשות ההגירה מסתכלת זה בגדול - שני מספרים. כמה כסף נכנס - וכמה כסף נשאר מההכנסה הזו אחרי כל הדידקשנ'ס.
במקרה של אדם שעובד רק כשכיר - כל זמן שהברוטו הוא מעל הרף של "עוני פדראלי". והדידקשנ'ס הם סטנדרטיים - לא צפויות בעיות מיוחדות.

מתי יש בעיות? במקרה של אדם שעובד כעצמאי או בעל עסק וש"היה יצירתי" בהגשת דו"ח המס שלו. כלומר - שעל ידי כל מני תרגילים חשבונאיים מנסה להוריד את חבות המס שלו על ידי הצגת הרבה הוצאות עיסקיות מוכרות במס שבעצם מאפסות את ההכנסה שלו נטו. הטקטיקה הזו נפוצה - יש לא מעט אנשי עסקים שחיים בארמונות ונוהגים במכוניות יוקרה, שלפי דו"חות המס שלהם בעצם אמורים להיות רעבים ללחם וזכאים ל FOOD STAMPS.
גם הנשיא הנוכחי של ארה"ב נמנה על אלו במשך חלק נכבד מ 20 השנה האחרונות - הוא הצהיר על הכנסה שלילית (הפסד) בדו"חות המס שלו שנה אחרי שנה לאורך עשור ויותר.

הטקטיקה הזו לחיסכון במס הופכת לחרב פיפיות כשפתאום צריך לעשות ספונסורשיפ למהגר.
אנחנו נתקלים בעניין לעיתים די קרובות כאן בפורום: מבקשי גרין קארד שבטוחים שלספונסור שלהם אין בעיה כי הוא "מלא בכסף" ו"חי כמו מלך" - ואז מגלים שבעצם הניירות של המס מציגים תמונה של אדם שאין לו כסף אפילו לחצי מנה פלאפל. ואז תהליך ההגירה "ניתקע".

laura331

New member
״להבנתך״ יפה שאתה מחליט בשבילי

הייתי חדשיים בארה״ב ממש לא פרק זמן מאד ארוך, כבר עשית ממני עבריינית.
תודה על התשובה בכל מקרה.

Boston Guy

New member
החלטתי לחפור בהיסטוריה של הפורום הקודם.. והעסק מסובך משחשבתי

ראיתי שכתבת באוגוסט שעבר שיש לך עסק בארה"ב.
ראיתי גם מה שכתבת לגבי ההכנסות של בעלך, ולגבי מי שהייתה אמורה להיות הקו-ספונסור שלך.

לומר את האמת - זה נעשה מסובך ברמה שמצדיקה לשכור שרותי עו"ד הגירה טוב שיעזור לכם לנווט.

laura331

New member
למה סתם לבלבל את המוח?

יש לך כנראה המון זמן פנוי שאתה יושב וחופר.
העסק שלי לא רלוונטי כי אני לא יכולה להיות ספונסר של עצמי כי אני לא תושבת ארה״ב לצורכי מס אלא תושבת ישראל ומשלמת מס בישראל, אין לי הכנסה קשורה לארה״ב ולא עבדתי כשביקרתי בארה״ב. אז ההתנשאות שלך ממש לא במקום.
בעלי התחיל לעבוד כדי שיוכל להיות הספונסר שלי כי אני לא יכולה וגם אמא שלו לא יכולה להיות.

Boston Guy

New member
Crónica de una muerte anunciada

רגע אחד יש לך עסק בארה"ב - רגע אחרי אין לך הכנסה שקשורה לארה"ב.
לאימא יש אימפריית נדל"ן שמכניסה לכאורה כסף - אבל בדיווחי המס שלה היא מדווחת על הפסדים
הבעל מובטל ולא יכול לעבוד כי הוא עסוק בלטפל באימו החולה - ופתאום בדרך קסם הוא עובד "כדי להיות ספונסור"

אין לך מושג עד כמה התמונה שמתוארת בפיסקה הקודמת סטריאוטיפית.
וזה סטריאוטיפ שלא רק אני מכיר.
איש אימיגריישן שמטפל בעשרות תיקי הגירה כל יום, יום אחרי יום, במשך שנים - מזהה את הסטריאוטיפ הזה תוך שנייה.

ולכן, מנסיון של 22 שנה בסיפורי הגירה לארה"ב - אני חוזר על ההמלצה שלי. קחי עורך דין שיעזור לך לעבור את המשוכה שלפנייך.

laura331

New member
אתה כזה חכם

אבל לא יודע מה זה הכנסה לא קשורה לארה״ב ולכן לא ממוסה בארה״ב?
עסק llc בבעלות זרה ללא הכנסה שמקורה בארה״ב, לך תחפור על זה קצת בגוגל ותחכים, אולי אז ההתנשאות שלך תהיה לגיטימית.
לגבי ההפסדים שהיא מדווחת, לא זה מה שתיראת בהודעות הקודמות שלך?
מי ישמע אלוהי ההגירה? אולי צריך לבקש ממך אישור לחיות בארה״ב? אפשר אדון בוסטון? אפשר??

Boston Guy

New member
יש פתגם: חכם לא נכנס לצרה שפיקח יצליח (אולי) לצאת ממנה

למעלה