דרישות מערכת

hazy jane

New member
דרישות מערכת

אז בתור מומחית IT וואנבי החלטתי לעשות מעשה ולהחתחיל להתקין/לשחק וכו' וכו'. הרעיון הוא להעמיס על המחשב שלי את שרת 2003 מחד ל-MSCE ופדורה מאידך, להתחיל להכיר לינוקס. השאלה היא מהן דרישות המערכת של כזאת התקנה כדי שלא באמת להעמיס על המחשב, ועדיין אוכל להשתמש באפליקציות לא לא-מעמיסות כמו תוכנות שיתוף קבצים? יש לי מעבד amd athlon 1800 ומספיק זיכרון קשיח. נראה לכם סביר? אשמח לעצות. תודה, קרן

aerox

New member
תראי :

המעבד הוא די והותר בקטע הזה אני מכיר שרתים שהם 1ghz מה שאני מציע זה לשים לפחות 1 גיגה בייט זכרון ראם אפילו 1.5 זה יהיה מצוין אם יש לך אפשרות לשים scsi זה יתברך בברכה ! בהצלחה !

ezaton

New member
מה?

היא לא הולכת להחזיק שרת עבור 50+ משתמשים, היא לא הולכת לתת שירותי קבצים למאות משתמשים, והיא בטח ובטח לא הולכת לנהל אלפי משתמשי מע' באימות מול AD. אני יודע שבמעבדות שלי, על חומרה עלובה למדי (מעבדות, אחרי הכל) רצים להם בשקט שרתי AD ושרת exchange להנאתם. לדעתי חצי ג'יגה זיכרון זה בהחלט מספיק, ודיסקי SCSI רק אם יש לך את הכסף. פשוט מיותר.

aerox

New member
אוקי זכרון RAM

זה תמיד טוב לא משנה עם זה משתמשים 50+ או לא אין קשר מה שקורה כמו שכולנו יודעים ad+exchange מעמיס על המחשב 512 יספיקו זה נכון השאלה אם זה לא יוריד את הביצועים של המעבדים לפי דעתי צריך 1 גיגה זכרון ואמרתי סקאזי זה רק במידה ויש לה תקציב , IDE 7200 מספיק חזק !

למעלה