דרישות מיוחדות

דרישות מיוחדות

מענין אותי לדעת אם כדאי לבקש משהו מיוחד בקשר לפונדקאית אני מתכוונת לזה שכשישאלו אותי במרכז שאליו אני הולכת מה חשוב לי אצל פונדקאית אם יש דברים שכדאי לי לבקש או שחשובים במיוחד בתהליך הזה.

הדבר היחידי שעבורנו היה קריטי

הוא שהפונדקאית לא תעשן. בכלל. לא רק שתפסיק בהיריון ובטיפולים (כי זה מאד מאד קשה ולדעתי אפילו די בלתי אפשרי).
לשמחתי קיבלנו פונדקאית שלא נוגעת בכלל בזיגריה וגם חיה בבית נקי מעישון.

היה לי גם חשוב שהיא תאכל בריא בהיריון אבל זה לא משהו שניתן ממש לוודא אותו (את הרי לא גרה איתה). גם פה זה הסתדר לשמחתי ועד היום אני משוכנעת שהילדים שלי חולים על פירות כי ש' אכלה המון פירות במהלך ההיריון...

בכל מקרה האיסורים הקבועים בכל חוזה הם שהפונדקאית לא תעשן, לא תשתה אלכוהול ולא תקיים יחסי מין לא מוגנים. בכל מקרה הכל חייב להיות מושתת על אמון כי אין לך אפשרות להיות איתה 24/7 .

מחכה1

New member
שלא תהי עם קצבה מהביטוח הלאומי

כי הסיכויים טובים שיבטלו לה את הקצבה, ואז את תצטרכי לשלם לה אותה במקומם.

כבר אבא

New member
דרישות לחוד ומציאות לחוד

רצינו מאוד פונדקאית לא מעשנת - קיבלנו אחת שלא נוגעת בסיגריות אבל..... בן הזוג מעשן כמו קטר
רצינו אישיות אמינה - בזמן הקריטי של נטילת התרופות התגלו בעיות אמינות קשות (התרופות הנחוצות לא נלקחו לפי הוראות רופא ולעומת זאת נלקחו תרופות בניגוד להוראת הרופא).

הלקח שלנו הוא "לזרום" - התאפקנו המון, חששנו המון ולפעמים זה גבל בפאניקה שלנו (תרופות שפוגעות בעוברים!!!!)
השידור שלנו לפונדקאית היה רוגע, בטחון, תמיכה ועידוד
זה היה שווה אפילו תשלומים נכבדים נוספים ע"ח תשלומים שלכאורה לא הגיע לה (ימי מחלה מסתוריים.... ועוד ... ועוד....)

למעלה