דרימי חדש בקהילה!

• פותח הנושא fry
  • פורסם בתאריך

cha ching

New member
לא....!!!!!

אבל לעומת זאת, מוכר לי איזה ג'ורדן רודס אחד.... ולמה "שארק"???????

fry

New member
דרימי חדש בקהילה!

כותב אני שורות אלו בזמן שמיעת האלבום המדהים Images And Words. וובכן, אני חדש בפורום זה, אך לא במערכת הפורומים. אני כמעריץ יחסית חדש של הלהקה המדהימה, החלטתי להצטרף לפורום עם תקווה לטוב. אגב, האלבומים שיש לי הם Falling Into Infinity, Seven Degrees,Images And words, ובקרוב הולך להשיג את Scenes From A Memory. בהצלחה לי!

vinshes

New member
קודם כל

מאיפה הבאת seven??? זה six degrees of inner turbulence וזה אחלה דיסק כמובן.... ודווקא את scenes אין לך? זה הדיסק הכי שולט אי פעם!!!! וגם awake ו- a change of season

DreamINGG

New member
ברוך הבא:)

ובאמת לדעתי סינס הוא הכי טוב
הממ יש לך את כל הדיסקים מקוריים? אם כן אז פשש..:)

vinshes

New member
מקוריים? מה זה?

אם שאלת אותי לגבי בדיסקים המקוריים..אז לא...אין לי אפילו אחד מקורי.. ואם לא שאלת אותי...אז עדיין אין לי אפילו דיסק אחד מקורי...

Glass Prison

New member
קצת מבייש לא? להיות דרימיסט ושלא

יהיה לפחות דיסק אחד מקורי

vinshes

New member
האמת שלא

אין בזה כל בושה.... אם אני יכול להשיג דיסקים בחינם מחברים שלי אז למה לקנות? אז זה לא בדיוק שאני לא קונה...אני פשוט לא קונה לעצמי...אני וחברים שלי קונים דיסקים לחברים אחרים לימי הולדת ואז כולם צורבים את זה ממנו...

DreamINGG

New member
אני דווקא דוגל בקניית מקוריים מתיי

שאפשר.. אבל שמעו, לא לכל אחד יש את אותם עקרונות ולא לכל אחד יש את האמצעים לכך, וצריכים לכבד את זה .. ולי יש דיסק מקורי אחד של דרים.. חח את שאר הכסף בזבזתי על מטאליקה.. עוד חודש אני אקנה עוד דיסק:) אני בונה על סינס נראה לי..:)

vinshes

New member
תבנה...תבנה...

כדאי לך להשיג את סינס וכמה שיותר מהר....אין על הדיסק הזה... ועוד משהו...אין לך על מה להוציא כסף?? דווקא על מטאליקה?? ואני יודע שזה עניין של טעם..אבל...מטאליקה? רציני?

Glass Prison

New member
שמע... אין ספק שלקנות דיסק היום

זו ממש חתיכת הוצאה... ואם לאדם אין.. אז אין... ובהחלט אני מכבד את זה...

DreamINGG

New member
שמע ..

אני אוהב את מטאליקה , "על טעם ועל ריח.."
אגב, קניתי את S&M, דיסק פשוט מהמם.. אבל אני לא ארחיב בנושא כרגע:) וסינס? אני יודע, לדעתי הוא הדיסק הכי טוב שלהם עד היום.. אין לי מילים בכדיי להמחיש את האהבה שאני רוחש אליו ואת התענוג שאני מרגיש כשאני שומע אותו :)

vinshes

New member
מסכים..

גם לגבי s&m וגם לגבי סינס.... את s&m באמת נחמד לשמוע....גם דרים צריכים להוציא דיסק עם איזו תזמורת או משהו

Rudess

New member
תשובה

דרים לא צריכים להוציא דיסק עם תזמורת, כי ג'ורדן רודס והקורצוייל שלו זה תזמורת שלמה של בן אדם אחד :) תקשיב לדיסק השני ב- 6DOIT ל- OVERTURE.

Glass Prison

New member
נכון, ג'ורדן רודס עושה הכל בעצמו

והוא פשוט תותח, אין עליו... אבל יכול להיות ממש מרשים שדרים יעשו דיסק עם תזמורת... אין לך מושג כמה תזמורת זה דבר שנותן נפח למוסיקה.. ובטח למוסיקה של דרים

fry

New member
דאמ....

כתבתי את ההודעה בזמן עייפות... התבלבלתי עם השבע, ושש...ניחא. את דגריס יש לי מקורי, אינפניטי צרבתי לפני די הרבה זמן כדי להכיר ת'להקה.., ואימג'ס השאלתי את הדיסק מחבר. מישהו מכיר במקרה את הלהקה Savatage?

קלקר1

New member
ג'ורדן רודס הוא קלידן מדהים אבל..

קווין מור היה הכי מתאים לדרים מבחינת הסגנון..... פרוגרסיב מטאל בעיקרון לא אמור להיות יותר מדי כבד, מה שi&w לכאורה מייצג..

vinshes

New member
אתה עושה צחוק?

ראדס הרבה יותר טוב מקווין מור וגם הרבה יותר מתאים ממנו לדרים.... שקווין מור היה הוא בעיקר ליווה את פטרוצ'י עם הקלידים וזה לא הולך... ג'ורדן ראדס מנגן כנגדו...כל סולו נשמע כמו דו קרב בין פטרוצ'י לראדס מי מנגן מהר יותר....

Glass Prison

New member
אני מסכים איתך...בוא נגיד את זה ככה

כמו שאני רואה את זה, קווין מור היה הרבה יותר מופנם... יותר היה על תקן של "למלא חללים" שגם ככה אין הרבה במוסיקה של דרים... ורודס, ממש בונה לעצמו את התפקידים, קווים מוסיקליים עשירים וכאלה... וזה מה שמייחד אותו גם ממור וגם משריניאן... למרות ששריניאן גם כן, היה טוב יותר ממור לדעתי... אבל זו רק דעתי

Pazc1

New member
בהחלט

ג'ורדן רודס מורגש הרבה יותר מהקלידנים האחרים... הרבה יותר. אהבתי מאוד את הסולו שלו בהופעה Live Scenes From New York

למעלה