נסגור על שלושים אחוז. נסגור על בין לבין? רק אצלי הכתוביות מוזרות למעלה? בכל אופן, ממתי תום כזה מבין במאדים שהוא מתווכח עם אמה על זה? חייבים משהו ששניהם יסכימו עליו. אולי ג'וי תתווך בין כולנו. מה זה לראות פיקוד? אולי איתן וג'וי יום אחד. שלושים אחוז, ג'וי. שלושים. סגרנו.
מר אמיל, הקוד המוסרי נפרץ... סליחה. לא משנה. סכסוכי משפחה במשפחת פרג'. תמיד כואב. אתם לא יודעים איך זה אצלנו. אימא שלך, בסדר. אימא שלך מבוססת על מאירה ברנע גולדברג. צודק, לאון. מוכר לי, לאון. מה עם חברה שלך, לאון? אגב, לא סיפרתי לכם: אתם לא יודעים, אבל קובי בא לצלם בעבודה של אבא שלי. הוא עושה סרט על שחקן, לא זוכר כרגע מי, וצריך לראיין מישהו מהאוניברסיטה שמכיר אותו... בסוף אמיל יהיה גברת בלום. נכון?
למה כולם עפים עליהם? מה הם רואים שאני לא? ומה עם לילי? ולמה הכתוביות כל כך למעלה? כן, אין לו רגשות. לא התרגלתי למרפדה. אגב, מה לדעתכם הדמות הכי טובה של נבו? יושי, ערן או מורי? ואז, ואז. אה, זה חדר של יושי, אז... כאילו...
לא הבנתי. התפצלתם בצורה הלא נכונה? או שהתפצלתם לארבע?
למהההההההה? למהההההההההההה? וואו, הם באמת קרובים מדי. עמית, עמית, הוא עושה סרט על חבר שלו עמית, אבא שלו חולה ואימא שלו סנדלר. הוא לא אמר להרוג בה"א, הרג! לארוג באל"ף! מהמילה היפה והמקסימה "ערגה"! אולי לאון יציל את כולם. או לילי.
סיימון, ערב טוב, מה נשמע? קצת מגזים סיימון. כן, הוא לא עוזב.
יופיטר, קל. ירח ביו"ד? ירח. קל. למה לילי מפתחת ירקות? פובוס, חומוס? יוסי! יוססססססססי! יולנדה. יולנדה! יש מלא שמות ביו"ד, סיטאר!
אליכם התגעגעתי. מאוד. אני ארצח את הסיימון הזה. אה, גם אתה אוהב משחקי מילים? אתם יודעים שגבי שרה עליו שיר. "מכבה מה שבער בי, לוקח לי ת'ברבי". זה בעצם על סיימון. ועל ליאור וברוש. אהובתי! למה את נעלמת לפרקי זמן ארוכים מדי?! אני חיכיתי לך, אל תשימי לב לחמודים שם על השולחן. עזבי את לאון, אני כאן. גבי הכי משוגעת על מאדים? לילי, הוא אמר שהוא מפליץ. סליחה, אהובה, לא התכוונתי. בסדר, אבל את חברה של אמה אלפי. אז הוא מצא עיראקי. זה כמו שאנשים מצאו שיבוט. הנה העיניים מתרחבות! הנה! יפה. בלי שהוא יודע, כן.
טוב, לפחות זה מפנה לי את הדרך.
אני גם לא הייתי מדבר עליו.
היי, סיטי. מה קורה? זה בסדר, מקס לוקח כבר דגימות רוק. אה. כזה.
איתן, לא? למה כולם אוהבים רחפנים? אה, אמזיק. אמזיק בסוף יציל את כולם. אני מזכיר שהוא הראשון שלוהק. סיימון, אתה צריך להתריע בפני אמיל שפרצו את הקוד המוסרי.
ממתי יש קאבר ללינקין פארק? סתם שאלתי...
אני חושב שהם לא שם. נכון? מעניין איך הם עשו את זה.