אבל סיימון, אי אפשר לפחות להציל את סיטאר? תציל את סיטאר. לא את יושי. עושה להם דילמת קרונית. שוב ריקון חמצן? זה כל מה שאתה יודע?
אמיל, הרגליים. סליחה.
לא הבנתי אף פעם מה האוכל שהם שמים בצלוחיות. שלומות. איפה ג'וי? היי. ג'וי מעלה משהו שגם אני חשבתי. יש שתיים בתיבה 3, אמיל. סיימון בטח שינה את ההקלטה. למרות שסיטאר תכל'ס... למה, סיטאר, למה כמעט הרגת את עצמך?! מילא יושי, למי אכפת... אולי ג'וי תגלה משהו, לכו תדעו. כן, לאון, אמיל היה פה.
מסכנה נעמי. תראו מה זה. רגע אחד אתן מנסות להרוג אחת את השנייה על מאדים, וברגע השני אתן מתווכחות מי לוקחת את הילדה. מה קרה לנעמי, תראו... לא, ילדה נודניקית. זה יהיה נהדר.
טוב, עכשיו כל מה שצריך זה רק למחוק ללאון את הזיכרון ולהגיד שאמיל פיצח את הקוד. סליחה, התבלבלתי בסדרה העתידנית. נכון? הקוד המוסרי, נו. כמו כל מחשב. ילד. דוקטור גולד היה מצליח אבל גרי זה לא דרור קרן.
לילי הכינה, לילי אמרה, רק דבר אחד חבל- שלילי לא מופיעה. בקטנה כזה. בניגוד לכל החבר'ה בטיקטוק אני ממש לא בעדם. לא שאני נגדם, כן? אני פשוט לא מת על יושי.
זוכרים כשאיבי חשבה שנעמי אישה ממש רעה ומנהיגת פיראטים חלליים? אבל איבי, לא ראית את הסדרה שדיברתי עליה? לא משנה.
חתולים סגולים? בחייך, סיטאר. אה, את כן זוכרת. אני גם שואל, סיטאר. גם אני שואל ואין לי מושג למה. הידרדרות מהירה באהובייך.
מעניין אם בסוף עונה 3 נעמי, רות ובן יחזרו למאדים. וגם איבי. אני אוהב את נעמי. בלי קשר. עור חלק מאז שנות ה-80. זה בסדר, המשטרה מחוברת אלייך, נעמי.
הו! תודה רבה באמת! אני שואל למה אני יוצר קשרים עם אנשים מהסדרות אם השחקנים האהובים עליי לא רואים מזה שקל?! אני חכם, מעניין וטוב לב. ואם לא אני אז ברבי? איפה הוא ודפני באמת? בדיוק, לילי! בדיוק! הוא תמיד אומר את האמת. אה, את משוגעת בקטע חמוד של "איזה משוגעת".
אמה הופיעה מעט היום.
ואיזה אוכל אתה הכי אוהב לאכול? נכון, ג'וי. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? אני תוקע אותו. רגע, ואם יש אופציה שלישית של להרוג רק את יושי? אני רק מציע. נכון! לא יפעל רובוט... אבל מה זה "מיותר"?
החוק הראשון של דאוס: לכל מכונה יש קוד מוסרי. החוק השני זה כמובן לגבות פעמיים והשלישי זה כל דבר, העיקר שיהיה עם מלא קטשופ.
הוא תמיד נמשך לחננות תכל'ס. של רובוטיקה או של מאדים. כן, כולם מאוהבים בסיימון. אגב, ברבי תכנת אינטליגנציה מלאכותית יותר טובה. נכון, ברבי?
מה זה קפה? זה קצת סוכר... לא משנה, לאון לא שותה. כמוני. סיימון, אתה צריך להתריע לאמיל שמנסים לפרוץ את הקוד שלך.