כן, זה טריק ישן של דאוס. הוא מרוקן חמצן, זה קורה לפעמים. לא יודע, זה קצת מוזר ששחר מדבב אותו. הוא שמח לי מדי. דפני מדברת על התמכרות לדרמות זה הזוי. כן, הן חברות טובות. אבל מה זה משנה עכשיו, כשאתן נחנקות שתיכן לאט לאט.
אני לא אתפלא אם הוא תכנן את זה. לא יודע איתו.
גם דליפת רעלים זה טריק ישן של דאוס. טוב, אני אוהב את סיטאר המורעלת. ועוד אמרו על לילי שהיא מורעלת.
קפה? הוא אמר כף יד. זה אומר שתום ימות כי יש לו קו חיים ארוך אז זה טוויסט. אני לא חושב שהקו מסמן מי תהיה האהבה. אז עכשיו ברבי ואיתן חברים של אותן חברות. האם שומע, מספר אחת? יש מעט חינוך לסדרות בסדרה הזאת. אם הייתם רואים דאוס הייתם מבינים.
אין פרטי יותר. אתם יודעים. מה הקטע עם האנטנה? או ששם השרת?
אז שמו לה ג'יירו? חבל. לנעמי אין חיים, זה בסדר. רגע, מה זה? זה לא מתחבר לווריד ישר?
כן, אולי הוא משקר כרגע! מאיפה אתם יודעים ששקרן יגיד שהוא שקרן? אז אתה דאוס. משודרג. לך גם כן, סיימון. כמו הורוסקופ. ואולי זה שקר? לכו תדעו. ברבי לא דרמטי!
אני מאמין לדפני. אלא אם כן עכשיו משהו יקרה בגלל זה וזה מה שסיימון התכוון אליו?
אח, גימ"ל. הו, תודה רבה באמת. כמה זמן הם כבר שם? אני יודע מי יציל אותם. להפוך אותם ליותר משוגעים ממך, גימ"ל?
ג'וי תציל את כולם בסוף. אמה וג'וי יצילו אחת את השנייה. אז משהו מוזר קורה עם האנטנה.
איבי מכירה את העולם בחוץ. הייתי רואה פרק כזה. רק שזה בטח יתריע לבן, לא? אוי, נטע. מושלמת. איבי, תראי זיגי, תעשי טובה. אני יודע שאת לא יכולה להזדהות עם הדמות, זה גדול מדי. אבל בחייאת. מעניין איפה טליה רונדל תהיה בעוד כמה שנים. אולי היא תהפוך לשחקנית יותר בולטת.
האמת שזה קצת מצחיק, מקס. אני דווקא אוהב את סיטאר המורעלת. כן, זה מצחיק באמת. יושי, זה לא הזמן. בטח לא כשסיטאר בסכנה. איפה לילי?! איפה לאון?! באמת, זה מעצבן אותי. גבי בצד זה מצחיק. כן, גבי, מקסימום תשתגעי קצת יותר. וואו, לעזאזל. ידעתי. השיר של יושי. אני לא אופתע אם סיימון עשה את זה.