דרימארס 2- פרק 34

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה כתוצאה מהבלבול בין הזוגות?

איזה חבר לאון ימצא?

ואיזו פעולה יעשו חברי התיבה נגד אמיל?

YossihNew

Well-known member
משקיע איתן. חשבתי לרגע שגם יהודה וגם שון שניהם שיחקו חברים של קים. עוגת תפוזים, זוכרים? מהיום הולדת בעונה 1? רגע, אבל הם אוכלים משחות או שהם יכולים לפעמים מוצק? בסוף אמה תפיל את אמיל, זה ברור. ותציל את ג'וי.

שוב משפריצים בזמן בישול... ברבי, אתה מוזר. אני אוכל, אבל זה לא אומר שאני מדבר איתכם! סתם, אני מדבר עם אמה. איתן, אתה יותר בעייתי. אנחנו לא מדברים איתך, אמה! שיט. דיברתי. אה, יש פיסטוקים. היה מצחיק אם לאון או ברבי היו מסבירים שיש חרם. אה, יושי מדבר. מקס, לפחות הם יוצאים מהחללית. כן, הם שוב ביחד. מסכנה ג'וי. בלי קשר. אה! הם דיברו! כן, פשוט. פשוט. מקרי כזה. לא נכון, מתי...

לוסי ערביה, רק תזכרו. קנדי קראש! לא? אנגרי בירדס? 2038, אה. אבא. כמה נפלא. אה, איבי! כוחו במותניו! אוקיי, מותן אחת פחות, אבל הוא עדיין גבר גבר. מה זה? מי אלה? אני חושב שצריך להכיר בין לאון לאיבי. כלומר יותר לעומק. מוכרת לי הבחורה. היא אפילו... הקול? רגע, אבל לא הייתה לכם את הסדרה ההיא על הבחור עם הכתמים על העור? שכחתם ממנו כבר? נו, מ... איך קראו לו? לא כמו פריחה, יש לה נמשים.

הייתי מצפה שדפני קצת תבין יותר. וואו, כן, הבינה המלאכותית זאת הבעיה. כמה מפתיע. הם מתחילים לדבר. זה דאוס הדור הבא. לי יש תוכנית. תכירו לסיימון את יולנדה... ואם היא שבורה אז את סילואט, ואז תהיה אהבה בין בינות מלאכותיות. אה, רגע, זה בעצם שחר, הוא לא ימשך לבינה מלאכותית בת. ודאוס זה אבא שלו. לא יעבוד. אבל אמיל מספר אחת, לאון. ההורים של תיבה 3 מינוס סיטאר. לא? ההורים של אמה לא באים וגם לא של השאר. מקס, תקריא ברגש.

עוד פעם מחניים? לא היינו בזה בפרק הראשון של הפיג'מות? אוי לא. זה פרק מחניים.

מסכנה איבי. כן, הג'יירו זה מכה. איבי, אולי תראי סדרה על ילד עם כתמים? נעמי. לזה אני מחכה. מעניין מה יקרה במפגש ביניהן.

אוקיי, קובי שוב מצחיק. זה לא החבר שכיוונו אליו. ואיך ברבי נורמלי פתאום? והוא נחר בזמן החלום. אבל ברבי יכול לעזור ללאון, גם הוא קינא לדפני. ועוד על אקס לא קיים.

קובי מפחיד עם העין הזאת. אה, שוב. אוקיי. הדודה באה, זה אומר שנכנסים לתרגולת דודה. עוד סדרה שמתעסקים בה בזה. תודה, סיוון. בנות, זה הפסיק להיות תירוץ בכיתה ו'! שחר לא נשמע רציני. לא מאמין לו כשהוא מסביר.

כן, זה נחמד. זה... שלי הכובשת רק במאדים.

למה היא לא מסרה לתום?

ברבי ואיתן זה צמד חמד.

לילי שכחה, אבל זה בסדר. אתה מזכיר לה את אמה אלפי. אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אמיל הוא עיראקי.

למה ג'ימ"ל וגימ"ל לא עושות דברים? אה, נכון, גבי במשמרת. אני זורם איתך, אמיל, לילי וברבי צריכים לנצח ואני אוהב אותם מאוד.

ואין התראות אבטחה או משהו? בחייאת. זה בטח לא כזה קל.

כן, אז למה לעשות ספורט? אל תיעלב, לאון. אבל אל תרד על לילי. היי, היי, סיימון! מה זה לא להסתכל על לילי?! מישהו כאן הפר שבועת בסטיז! וזה גם לא כל כך קל, אתה יודע. לילי מעניינת יותר מהכדור. אני מסכים, ג'ויסטיק.

מעניין הקטע הזה עם לאון. וגם אני שונא ספורט. צודק, אמיל. אז הוא גם עיראקי וגם אוהב אוטיסטים? מושלם. אוי, זה החבר שלו. לא יפה. באמת שאלתי מה הקטע בעלילה הזאת.

אזור קרינה? מה קורה עם הלהקות הפיקטיביות היום? איך קראו לזאת שברבי ודפני אוהבים? יושי, אתה מטומטם. או לפחות קייזר סוזה. יינו לכם את הצורה, סיטאר. איפה באמת גימ"ל? אוי, יושי, שאפת חומר רעיל. אוי. אה... סיטאר, תתרחקי ממנו. כדאי לך. אה, גם את חולה? נו, אז אותך אני אציל. אני חושב שיושי יתוודה עכשיו. לכו תדעו, המוח קצת בבלבלה במקרה כזה. בחירת המוזיקה נהדרת.

איך החברות הזאת הכזיבה... טוב, היא שיקרה כבר בעונה הקודמת. מה קרה? מה התריע?​

נערך לאחרונה ב:
למעלה