רגע, אתם לא יצאתם מהקריב? ולמה מקס כזה לחוץ? אה, הם לא בקריב. מקס, די כבר. תקליל.
נחתו כבר. גימ"ל! ג'ימ"ל! האיחוד! כולם צועקים עליה. חוץ מתיבה 2, שימו לב. שקט, יושי. גם איתן. איתן ואמה בחדר סגור. וואו. מסכנה אמה. קצת. מסכנה.
גם לזה חיכיתי. אה, מישל טובה מול ילדים. תאמינו לי, היא תצליח. תוכי, תביאו לה תוכי. מעניין באמת מתי יהיה איחוד מלא של משפחת הר אבן.
לא, לילי, אל תדאגי, הצבא לא בא אלייך. שוב. אחד. אבל יכול להיות שהוא הרבה. מכירים את הקול הזה? אלוהים? אדוניי? הקול שבראש של... של... מי מכם שומע קולות? איזה צבא, זה רס"ר. די עם הצבא, אכן. תכינו לו קוראסון וקפה. טוב, אני מניח שאפשר להגיד שזה האיש מספר אחת במאדים, כי הוא היה מספר אחת בארץ אבל יצא וככה במקרה שהוא בחלל, אז הוא מספר אחת בחלל ובמאדים וגם בכמה גלקסיות אחרות. תום, תגיד לאיתן שאתם נפרדים מסימון מספר אחת, אתם עוברים למספר שלוש. כי אמיל ראשון ואין שני לו. אגב, שימו לב לפסיכולוגיית השיער. כן, מוזר שזה על קובי, אבל תזרמו. קובי חלק- מוזר. קובי עם שפם- קומי מדי. קובי עם זקן צרפתי- קובי שאוהבים. קובי עם משקפיים- חכם. קובי עם זקן מלא- מפחיד. קובי עם שיער בראש- פנטזיה. אני לא חשבתי שהוא יהיה כזה מפחיד. חשבתי שהוא יהיה קומי. רגע, מחימום או שאתה מתכוון לחימום. היי, שחר. לילי, את יכולה לשלוט על היולנדה הזה. היחידה? היא כבר לא היחידה ולא מיועדת.
הנה היא! נכון. הוא לא רוצה חבר. העונה איתן יותר חמוד עם אמה. היי.
אני לא אוכל סושי. בכלל. הן אכלו בכלל אוכל מוצק? זה לא אוכל. זה אצות ועור. היי, אוזי! ועכשיו אני יכול להגיד שגם איתו יש לי תמונה.
אוי לא, אוי לא. דאוס במאדים. דאוס הדור הבא. גם ללאון אין רגשות. תראו, לאון בצד שלו. תראה, כשאתה אומר את זה ככה... שקט, יושי. את בסדר, גבי. למה הוא קורא להן ככה? לא פייר. אוקיי, קפה. תזכיר לי רק... מה זה קפה? סוכר, חלב, ומים? ומה עוד חסר לי? מה זה היה, אתה אמור להבין. ברבי, אתה מעריץ שלו. עבדת עם חבר שלו! חברה שלך הייתה בהופעה שלהם! איתי! ואני פספסתי אותה! אגב, חבר של אמיל כרגע שגריר לחייזרים אם הוא ימצא אותם. תראו את ג'וי, מסכנה. היא לא כזאת. היא לא רוצה את זה ככה.
המגן. כן. ברור. איבי מסתגלת מהר.
לאון בכלל בצד שלו. בושה, זאת סיבה שלילי תיפרד ממנו! לא משנה. אוי, מסכנה ג'ימ"ל שלי. אם זה לא מסתדר עם לילי, אני איתה. או עם גימ"ל. רגע, אז היא אופציה בי"ת או גימ"ל או ג'ימ"ל שלי... אז לא עובד... מושלמת זאת רק לילי. אמה לא פועלת ממניעים טהורים. אבל אתה ידעת שהיא... היא כבר שיקרה לך והתאהבת בה בכל מקרה. לא? טוב, כי קוראים לה ג'וי. אני אמרתי שרומי שחקנית אדירה? אמרתי.
זה הביטאט של אנשים עם כישרון משחקי, רק שתדעו. אני מהמר שהיחסים האלה יגמרו רע. לא יודע, הייתי נותן לשחר טבוך לנהל אותי. תן לי לנחש! סיימון מחובר לבן אדם!
עכשיו תגידי לו מה שתום אמר לג'וי. אתם יודעים שבתמונה שלי עם רומי שמתי את השיר הזה. הם השתמשו בכל מיני שירים מהסדרה בפרומואים לסדרה, וזה היה השיר של אמה ואיתן, בסרטון שלהם. אז השתמשתי בזה.