מסכן ברבי. אני לא רוצה לדמיין מה עובר עליו. מסכנה לילי. בלי קשר היא מסכנה. זה אמור גם להפריד בין איתן לברבי, אתם יודעים. חברים טובים שנפרדים על זה.
אמה קרת לב. מאוד.
מעניין אם יהיה איתן-גבי. או איתן-ג'וי.
אותןןןןןןןן. אני מת על ג'וי, אתה יודע, אבל דפני. בוא. דפני. וירוס!
החיים של נעמי בזבל. תדעו לכם. צו הרחקה?! אבל זה אומר שאנחנו לא יכולים לקבל סצנות יפות משחקנים נהדרים! אני לא יודע, נעמי תמיד חשודה. לך תדע מה היא מתכננת. סיטאר הלשינה עלייך. כן. חבל.
קלאסי? זה לא חברה של אחיך בסדרה קלאסית? אל תקשר בין לילי לזה! והכתב לא היה יפה. בן אדם פחות ציני היה אומר שהם מנסים לזווג ביניכם! אני ציני. כן, למקס יש את זה לפעמים.
אני לא מקנא בשני אלה. בכלל לא.
היי, שחר. מה קורה? יור מיי סופרסטאר... לא? זה סטאר. לא?
תחשוב על... גלידה? אין לי מושג איך סיטאר עשתה את זה. הנה, יושי, אתה למשל בן אדם פחות ציני. אני חושב שסיטאר קצת איבדה זכויות דיבור ברגע שבגדה. לא שאני נגד סיטאר. בטח בהשוואה לאוהב האחיות והטס למאדים.
לברבי אין היום חיוביות. לצערי. ג'וי! איזה כיף לראות אותך! בנות! שייק? אתה צריך שייק? אני אסביר לך איך. אה, אתה בעצם היית בפרמיירה. אז סתיו תסביר לך איך. או שלא. אבל ברבי היה מה זה גבר כשהוא התעצבן עלייך, נכון, דפני? נכון, ברבי. נשארת מרגל. דפני? כן, חיכיתי לג'ויסטיק. שממית, אה? איפה הדורבן והחולד? העיקר שג'וי מרוצה מעצמה. אה, ג'ימ"ל?
כן, זה הוא. בן, אתה באמת בוס.
הנה זה מתחיל. הנה החללית מגיעה. ומעכשיו... כלום לא יהיה אותו הדבר. אני מהמר שגימ"ל התעוררה.
אתה בכלל לא אמור להישמע ככה בשנה הזאת! אתה אמור להיות מבוגר יותר ועובד קפיטריה! אוי. זה סכסוך שלא הייתי רוצה לראות.
אני בצד של לילי. אה, של ג'וי. של לילי! של לילי, סופית. לילי מזכירה לסיטאר מה עשתה. אוי, שיט. לא לבד.
כמה דו משמעי, רות. כמה דו משמעי! לזה חיכינו. כל כך הרבה. אני חיכיתי שנה וחצי.
גימ"ל, גימ"ל, בואי לא נעשה דברים בפזיזות! למה אני עומד בדילמות האלה. למה? לא כיף.
כמה חיכיתי לרגע הזה. את תום היא הכירה. אגב, מה עשיתם במאדים? ואיך? ומתי? אמיל. כן. הוא נעלם. זה בלתי אפשרי, רות.
אבל אין התקבצות סולארית?
אה. כל שנייה. טיל. טיל מספר אחת. דרימארס, יש לנו בעיה.