דרימארס 2- פרק 29

YossihNew

Well-known member
אז איך גבי תגיב לתגלית על הפתק?

מה אמה תעשה לה?

והאם זאת בכלל לא אמה?

YossihNew

Well-known member
גימ"ל? גימ"ל? את בסדר? היא מחקה את זה. זאת כנראה היא. לפחות זה נראה ככה.

היא כבר ניסתה לרצוח אותה. מעניין אם גבי שכחה הכל. מקס, שקט. אני בצד של ג'וי כי היא מכירה אותי. אני בצד של לילי. כולנו אומרים מרפדה, מה? זה פשוט נשמע מטופש קצת. מרפדה. כאילו מרפדים שם. רעש! רעש! כעס! סליחה. אז פרק בלשי? איך הייתי מת להיות גבי. בכללי. לא רק בגלל לילי. אוי, חמודות כאלה.

אני מהמר על מקס. בואו, יש סיבה. מעניין באמת מי הבוגד. אלא אם זה המציאות המדומה.

אז מה, ברבי ותום? שמתם משהו במשקה למישהי היום? חברים. בסדר. שמענו עליכם. אני מסכים עם הבטן של ברבי. אה, אז זה החומר שחסר וחיפשנו. גבי חיפשה את עצמה כל הזמן!

איתן וג'וי או איתן וגבי? לא, אולי. הכול יהיה בסדר בסוף, את תראי.

מסכנה גימ"ל. למה הכתוביות התחרפנו? נראה לי שסיטאר מתכננת משהו בהתרמה.

פרצוף מוזר יש לו. ג'וי נהדרת.

אבל זאת הייתה סיטאר? יש טוויסט. גם אתם מאזינים? פשוט תאזינו להם מאזינים. ברור, הם רצו. הזוג האהוב עליי שם.

דקירה בכתף פוסל את סיטאר. בפרק אחד תגלו? לא תמרחו את זה עונה שלמה וזה האבא של תום בסוף? אז זה כן היצור הזה שנשלח לשם.

אתה אל תתרום לה, יא... טס למאדים אחד. אתם רואים, בגלל זה הם נפרדו. מפלרטט מול הפנים שלה, אני לא מופתע אם כתבו את זה ככה בכוונה. מקס, בחייך.

זה מגניב שיש להם פוליגרף. ג'וי מאוד חכמה. אני תומך בג'וי. האמת שזה נכון, אין לה מושג איפה רות ואיבי.

יושק'ה? שיהיה בלי רומנטיקה. בכלל. כן, בוא תתחיל אתה. בבקשה. תהיה רומיאו. בבקשה. אני מבין אותך, לאון. הוא גם לא חבר שלי. עצבן? רגזנובסקי. לא?

סיטאר מגניבה העונה.

כולם מאזינים פה היום. שירים רומנטיים. כן. היא בטח מדברת עם נעמי.

נעמי, בוודאי. אבל שוב, לא הופך אותה לרעה. שיר טוב, שיר טוב. נעמי, די, את היחידה פה שמבינה בכלי טיס חטופים. ולא משנה כמה את טובה.

תלוי מה שאלתם. אתם יודעים. ג'וי, הייתי מוכן להיות איתך. אבל אני נאמן ללילי. יופי, ג'וי. השיר של סיטאר.

אה, הם עוד מדרגים שם? כן. זה זה. שחר טבוך.​

Johyboy26

Active member
מי הפרוטגניסטית עכשיו ? כי נראה לי אמה היא הנבלית

למעלה