דרימארס 2- פרק 27

YossihNew

Well-known member
אז מה קרה לאיתן עם האר.טי.ג'י?

האם זה בתורו יוביל לפיצוץ בין אמה ותום?

איך ג'וי תגלה מה תיבה 2 מסתירים?

ומי מאזין לכולם?

YossihNew

Well-known member
זה בסדר, כולם נופלים לפעמים בסדרות האלה. עומרי, דניאל, יפתח... הוא ממש טראומטי וזה יפה.

סליחה, גבי לא יכולה להגיד שאנשים משוגעים. לא. תודה, ג'ימל. תגידו, באנגלית הן יהפכו ל-G ו-J? איזו טראומטית גבי. גם. זה אומר שהיא ואיתן? הוא לא יהיה בצד שלך, ג'ימל. אה, הנה. אני רק שאלה- איתן השתין במים? זה נשמע לי ככה.

חבקי אותו, קר לו. וכל זה רק בגלל שהוא נמס ממך. בחייאת. מעניין איך היה לצלם סצנות כאלה. התקדמנו מאז שטל מוסרי עזב את אחיו באמצע סנפלינג. למה אני חש שזה לא רעיון טוב לשים את זה שם?! אני לא נרגע מזה שיש מצב ששם עומרי אטיאס עבר את הכלא שלו. הרי זה מדבריות אילת, לא? אותו במאי.

איכס, מלא. הוא אוכל פסטה עם מלח. איזה מזל! חבל. אנשים נלחמו על תבלינים אגב. תראו איזה חיוך יפה. כן, וואו, איזה קטע, איזה מפתיע. אתה לא שחקן טוב. מקס צודק. חוץ מזה שטס למאדים ואמר שלא. בול, לאון. בול. איזו חמודה היא, אלוהים. אלוהים היא מושלמת. יכול להיות שאני מחבב קצת אותך? היא חזרה יותר חייכנית. בול, בול, חיידקים. הוא רק חיידקים.

תירגעי ותעשי קפה. לא משנה. ידעתם שעידן שלווה- הלא הוא יהונתן- שידך בין מיקה ועמית?! הזוי. דפני הזאת מגלה המון דברים שהיא לא צריכה לדעת. מי צילם את התמונה הזאת בכלל? מקס עושה המון ספירות מלאי. מעניין מה הרעיון.

ולא דיברו על זה שטכנית בן הוא החתן של מישל? בואו, הוא טכנית במשפחה. חבר של נעמי מבוגד! לא. אתם לא תעשו כלום לבן, הבחור יתחמן את כולם.

לא צריך להקשיב לדפני, לפחות לא לזאת שמדברת. מעניין איך המשולש הזה יתפקד העונה. תכף נביא לך מלח מלילי. והרבה!

אפשר להגיד שאיתן נפל קצת. זה פסיכוסומטי. אתם יודעים מה זה אומר. הנה, נפל והחליק. והנה הפיצוץ. לא נכון, מתי?! דווקא לא. לא כרגע. לא עכשיו כשהוא עצוב עליה.

גברים הם גברים. איתן שמח קצת, לא? הוא רוצה ללכת על הריבאונד.

אז מה זה פירבר? ברבי המציא. אז מה הוא המציא? מרפדה. זה במקום חמבדה. אין לכם יאניב חנון שיעשה בשבילכם דברים?

צמד הגימליות, שלושת הרישיות, אני שואל את עצמי איזה עוד אותיות נשמע.

נעמי, תגידי, אם את מתעצבנת על וולט, הגלאי עצבים הזה הורג אותך? אה, ברור. תמיד צריך כאלה דברים לבלבל חיישנים. היא חזרה...

קצת מוזר מדי. לא? איי פי זה איפה שאני משתין. אה-הא!​

למעלה