אני מעדיף את גבי על אמה. אני מתכוון במציאות. אותה תמיד אהבתי. "ניתוק". בסדר. ידעתם שלאמה היה אמור להיות גלאח? מוזר כי היא עשתה לנעמי במילאנו. איזו רעה היא הפכה להיות.
איך אני מת עליהם. הזוג האהוב עליי שם. מה יש? ברבי עם פלאשבקים. מעניין מה הוא מזהה העונה. זאת הייתה איבי?
אני דרשתי שתדברו כבר, אתם שחקנים מצוינים ולא אמורים לשתוק! אוזי מעורב? וממתי ג'יירו זה יולנדה? רוי. נעים להכיר.
היא בסדר. קצת מחופפת אבל הייתה קודם. לא, אני לא רגוע מהפגישה איתו. לא, הוא פרצוף יפה. יושי הכי סטרייט בעולם. אלה לי משחקת חמוד. גימ"ל וג'ימ"ל. היום כעיקרון אנחנו אמורים להבין דברים. כן, על מקס וגבי.
סיטאר, בחייאת, את יכולה להשיג טוב ממנו.
מעניין מה הם אמורים לעשות. ולמה. ועבור מי? משולש קצת יותר טוב מהמשולש בחממה.
ברבי ומשחקי הוידיאו. געגועים. עזוב, ברבי, היא רוצה לגנוב את השיר של דפני.
הכניסה מאושרת וגם סיטאר נראית מאושרת. והם אהבו קרטיב אננס? לא, נכון? הם לא אהבו קרטיב אננס. אני לא, אני הייתי צופה באחיו. עכשיו הבנתי. סיטאר אוהבת מתוקים! היא מתבלבלת. היא פשוט רגילה לאח השני. האח המוצלח יותר.
אני מבין אותך, מקס. חייבים להסתכל עליה. תראה את השלמות הזאת. למקס יש חליפת חלל בכלל? לא האח המוצלח במשפחה, אה? לילי, אם את בקטע, גם אני רוצה... בכל זאת ננקום בו. בסדר?
פתאום חשבתי שיש שני מספר אחד. אבל תכף יצטרף גם שלישי. מה קרה לאמזיק? הליהוק הראשון?
איך הוא טוב באיסוף מידע. בסדר, אחותך. אתה לא צריך להצדיק קשר עם שחקנית איכותית כמו נעמי. יש נושאים יפים בסדרה.
מספירה- מקס צריך להיות 4. הוא רגיל לזה, גם אלה לי הייתה כזאת, נמשכת להכל.
תום קצת מתחרפן. אכן קרו הרבה דברים... הבעיה היא במינונים. ג'וי לכאורה נתנה לו מינונים גבוהים גבוהים לתשומת לב. לא הבנתי איך אמה מבינה. היא חשה? טוב, מיועדת. אה.
אני גם חשבתי שהפיצוץ מעולה. יום יבוא והוא יצטרך להתגבר על זה. כמו מקס. לא, ברבי. לא. מעניין מה עשו להם. ברבי נהדר העונה. אני מת עליו בכללי. אה, כן. זה בית האח הגדול? איבי גדלה קצת.