דרימארס 2- פרק 24

YossihNew

Well-known member
אז איך גבי תחקור את החשדות?

מה אמה ודפני יעשו עם זה?

ומה איתן יעשה בנוגע למידע על תום?

YossihNew

Well-known member
היי, זה השיר של ג'וי! אולי שמו להם משהו במוח. או שלא בכוכב.

מסכנה, מסכנה. הצמחים שלה! שלה! אל תצטערי, אהובה. הכל בסדר. אה, כן. הדינמיט שאיתן... אבל מעניין למה. שום שיחה, לא הייתה.

לאן הגענו כשאלה לי היא הנורמלית... אה, היא גימל. את ג'ימל. ויושי הוא סתם ז... בעונה השלישית נפגוש חייזרים. גבי יכולה לכתוב דברים לטלוויזיה. זוכרים את המדדים? כשחקרו את כולם?

כרמל מאוד אוהבת את הצד הזה של דפני. למרות שהיא מתה על אלה לי. צפוף זאת סדרה אחרת בכלל. רגע! אבל מי מעדכן את תום? הוא גם וגם!

איך הם לא זוג לעזאזל?! מעניין בשביל מה (או מי) מקס יצא. זה יהיה רגע חשוב. ואתה תתבייש לך מקס. תתבייש לך. אני אהיה בן זוגך, לילי. דפני וברבי חמודים חמודים. אני ממש אוהב שהיא סיטי בשבילו. מלך? אוהב אחיות, זה מה שהוא. תשחקו רופאה וחולה. לילי! איזה יופי! תדברו על שחר.

הזוי שבחוץ צריך תדר פרטי. חלקתם חברות יחד! אחוות חברים של מיקה, של קים... לא, אתה בסדר, ברבי, אני מת עליך, אתה יודע.

קראתי את הסצנות האלה! ג'וי ואיתן זה מעניין. תמיד חשבתי שהם יהיו זוג.

גבי שמעה את זה?

לאון לא משקר.

סיטאר, איזו חצופה את. עכשיו שאלה אם לילי מושלמת.

גנובה לגמרי ללא ספק. קצת קיצוני מדי לשאלה ראשונה.

בגלל זה אני לא מת עליו. איך מקס בכלל הגיע למאדים? וזה היה שווה בשביל זה להיפרד מגבי? הוא מדבר הרבה על סיטאר באמת. גם אני חשבתי שהם מאוהבים. אבל מוזר שמקס פתאום יוצא מהארון. יש לו אמהות לסביות. עדיין הוא רק עם בחורות שחורות בסדרות.

גבי, יכולת להיות קצת פחות קיצונית? ברור מה הוא יגיד. גם אני התאהבתי בה, אבל את נתת לי יחס, וזה תמיד שובר הכל. הם יהיו ביחד, זה לגמרי ברור.

אני רק שאלה- למה לצוות אנשים שכבר מכירים?! דפני וברבי, מה יש להם להסתיר אחד מהשנייה?! אוקיי, חוץ מזה. ברבי, רק תזכור שזכרונות זה לשם. דמיונות זה לצד השני. דפני פשוט חיסלה את כולם. תאמינו לי. לפרוטוקול! כמה זמן לא נגענו בפרוטוקול! שדפני תגיד שהיא לא תספר ואז יהיה צפצוף. לא, זה היה יכול להצחיק.

יהלום זה בכלל שיר של נועה קירל. היא יכולה סתם לספר משהו שולי. טוב, היא עקפה את הבחינה. או שלא. לא כדאי, אמה. לא כדאי. את לא רצינית! אי אפשר להרוג אותה בחלל! ועוד לצלילי השיר של ג'וי!​

למעלה