האמת שזה יכול להיות שזה תום. טוב, אני מציע שסיטאר תלך. היא יכולה לנשום. לא! לא לקפוא מקור, יקירה שלי! בואי, אני אחבק אותך חזק חזק ואני אחמם אותך בגופי אם צריך!
תפנו לברבי. לו יש אחלה רחפנים. הוצאת כסף? האשראי שלו? ואין עוד אמצעי אבטחה היום? זה נראה כמו... בוא'נה, זה באמת הרחפן של משפחת פישר. תגידו, למה הם שינו בכלל לברבוסה? חבל, פישר זה שם יפה. מחסן מאוד להשכרה. מאוד להשכרה. אתן לא תאמינו. אבל בלילה כל האבטחה ערה. כן, מחר. מחר. בטח. מחר זה רק מחצית, דפני. רק מחצית.
אולי החליפו לך ללואי מזויף? לכי תדעי.
הסיסמה שלך בטח ממש קלה. לי גם ברור שזה אתה, אתה שכל הזמן מפליל אנשים בפשעים! תתבייש לך! מי היה מאמין שתום גרציאני התחיל בגאליס... בגאליס! תראה, אם הבחירה היא בין דפני ותום, אז דפני.
אני מאוד דואג, חבר. אתה רואה, איתן? אתה ממש צריך לבחון מחדש את החברות שלך איתו בכל הסדרות. אבל תיזהר, היום בגדת ביולי ושיתפת פעולה עם גאיה, וזה רק יפיל אותך. בוא'נה, שבוע הבא... אם יהיה משהו חשוב עם איתן, זה ישתלב עם העלילה החשובה של ליטל בבנץ. בריכות? הוא עדיין בבריכות? הוא עשה "אמ... לוסי". שאתם אותו בן אדם? השיבוטים האלה! אה. לא. שאתה מרגיש. אתם לא שיבוט.
איך אני אוהב את הקישור של הפלאשבקים. אני אחמם אותך, לילי. לא צריך לדאוג. אחמם אותך בלילה הקר. והקסדה הזאת מונעת ממני לראות את ההבעות הנהדרות שלה.
כן, כן, כולנו יודעים שהיא יודעת להרים דברים. כן, מקס נגד הגנבות סנדוויצ'ים. שוב הם... אני לא מתנגד מאדים. אני מתנגד כוכב חמה. סתם כוכב מעצבן ולא קשור לשום דבר. אתה רוצה להגיד לי שיש יצור יותר נבזי, מעורר רחמים ופתטי מהמתנגדי מאדים האלה? מה, זה התבקש... גברת, אל תדברי על כדור הארץ. את אורחת פה. עוצמה זה לא דבר טוב? כפוית טובה. ככה את מדברת על היישוב?!
מה אתה רומז, בן? אוי. הפלאשבק בסגנון מיוחדת. מה קורה פה עם העריכה? לך תדע. זה אחלה רחפן. מעטים מאוד משיגים כאלה. יש איזו משפחה שרק היא שולטת בזה. אוי, שוב פעם חקירות.
הסימסווב זה הליטלוג ביקום מקביל. ידידים במאדים. חרוז מוזר. עזוב טווסים ויונים. הן לא התקבלו לתיבת נוח של ניצן. נשרים ועורבים זה הדיבור.
לכרמל יש פרצוף עצובי. די, ברבי, בוא ניקח פיקוד. אני אחבק את לילי, אתה תחבק את דפני. איתן יחבק את לוסי ו... ליאון, נדפקת. סיטאר, את לא צריכה כלום, את רגילה. אבל סיטאר מתאימה למאדים. כן, בנות מתות עליו באופן מפתיע ביותר. אה, אל תגזים. טוב, בסדר, תגיד לה את זה, לי יש את לילי. רגע, זה עדיין עוקבים ולא מאמינים? הליטלוג לא השתלט על העולם בסוף? טקסט קצת מורבידי אני חייב לציין. כן, גם לי יש מילים אחרונות. תאמרו ללילי את אותו הדבר בהתאמה הנכונה. אגב, ברבי, אני הייתי מציע לך להגיד את זה בהפסקת חשמל. יותר מגניב, וגם אין קסדות שמפריעות להתנשק.
מה שמעת, אישה מדהימה? אה, הרחפן. איזה מזל שברבי לא פה. יפה, ליאון, צדקת. אבל ברבי היה מאוד מצוברח אם היינו מדברים על הרחפן בסביבתו.
בואו נפיל את זה על אבא של דפני! למי אכפת, גם ככה הוא מושחת...
מאיפה אתה יודע? אולי זה ברבי? הוא רצה רחפן? אבל את אמרת לה ל... את לא אמינה יותר. לוסי. חבל שביניהם זה אולי לא ייגמר טוב. לא, היא לא מיועדת לכלום. תפסיקו עם זה. די.
אוי, טביעות האצבע האלה... תמיד הורסות הכול. כן, זה פאק שלכם, אוזי.
מי יציל אותה? אה... אותם? אמרתי אותם. מה שאת תגידי אנחנו נעשה, לילי. מה שאת תגידי. כל אחד לעצמו, מלחמת הכל בכל?
נרדם לך על ה... בחייאת. כן, והנה זה. לילי! את... בלי קוקיות! מה קרה, תפסו אותך בלי הכנה? חבל.