וגם קצת נועה אנסטיגלוב עם המבטים..
אבל רק קצת, רועי. רק קצת, אני לא מרשה יותר מדי. והיא לא מרשה לדבר על המבטים שלה אחרת אתה לא עולה לתיבה.
תראו חבר'ה, לא אכפת לי מה אתם עושים, קודם כל תצילו את לילי. אחר כך אולי את אמה. אולי. לא הבנתי, לא הבנת למה הכוכב הזה אדום? חלודה עלק. כולנו יודעים שהוא אדום מדם. תקשיבו לקצת קנטאורים.
חבל שלא מצאת שחקנית יותר טובה. הייתי מציע את נועה אבל היא יותר מדי צעירה. אה, אצלכם עוד יש שגרה. לני, מה את קשורה פתאום? היא התכוונה שאתם כן צריכים כמובן לקנות לה. רגשות מודחקים, איתן? כן, אם אתה יודע זה טוב לך במשולש. קיבלת נקודות.
מה את אוכלת, דפני? ולמה יש לה תמיד פרצוף עצובי כזה? בסדר, אבא עסוק. הוא לא הכי בסדר. כן, לו היא תסביר הכול. לא לתום למשל.
ליאון, היא יכולה הכול. ואני אשמח לגדל איתך עיזות. ברבי, זה נחמד. אבל אתה יודע שיש קצת הורמונים משתוללים, מסיבות חשק בכל החבורות האלה. אני יודע על מי אתה מדבר. הידידה שפתאום הופכת לבת זוג... אתה מדבר על נאיה! היי! היי! תיבה 2 באחריות ניצן. היא קובעת מי עולה. זה סידרנו אתמול. נכון, קפטן ניצן עם אופי של צליל? למדתם, אה? למדתם. ככה קוראים לזה היום. סיטאר לא צריכה חמצן במאדים. נכון סיטאר?
ומה התכנית שלך?! לחכות לחברים שלך החייזרים?! וואי וואי, ליאון! פתחת מה זה חזית! אותך הייתי נוטש למות לפני שאני הייתי נוטש אותה! לילי, את מוזמנת להרוג את ליאון. את מוזמנת. אני אסתיר אותך, אני אשיג לך אחלה מקום מחבוא אם מישהו ישאל.
לא ראיתי מה כתוב. טעמים של גלידות. תחושת האשמה גורמת להתקפים האלה. לא, אתה לא רוצה לנסוע למאדים! אתה התחייבת שלא תטוס! לפני עשרים ומשהו שנה, אבל התחייבת! וזה גורם להתקפים! טוב, טכנית הוא התחייב על הירח. אבל זה לא משנה! אה, נעמי אומרת שסיטאר לא עדכנה אותה... אוקיי...
או שזאת את, סיטאר. בדיוק, איתן. לא, ברבי, זה... זה לא יעבוד.
טוב, אני לא אוריד עיניים מהניסוי כי לילי עושה את הניסוי. ולמה את עם קול כזה רך וענוג אך גרוני? ועם הבעות פנים שאין דברים כאלה? ואת מכירה איזה דג רקק לא חשוב שמעריץ אותך?! לא יודע, מסתורי החיים. ליאון, שחרר. מקס, אני לא מאמין. כמעט רצחת את לילי!!!!!!!!!!!!!!
הוא מחבק אותה בגמלוניות.
מתנגדי מאדים עושים לך שיימינג בסימסווב? הם קצת לא הכי מגניבים בעולם.
אוי. מקס, אני מצטער, אבל אתה מודח. לך תדבר איתו, רוצח. אתה מודח בגלל הגועל נפש שעשית!
ואנחנו כל הזמן כעסנו עליו. הוא עמד במילה שלו. חוץ מזה שהוא כמעט הרג את לילי והרג את הפרחים שלה. אבל הוא לא שיקר! אוי. חבר'ה, תשחררו את ללי הביתה, העדות שלו הפילה אותה... סליחה, ללי. סליחה.
קופסה שחורה, והיא עולה... חבל שלא ראינו את השיחה של אמה ואיתן. מה אתה עשית עם עדן במלון? אה? גם לי יש שאלות, חבר! ומה היא עשתה עם חברה שלך בפולין? אה?!
אבל ללילי אין חולשות. נכון, לילי? המחיאות כפיים של לילי זה משהו. אה... גם אני לא נוסע למאדים, אפשר גם חיבוק? מכמעט כולכם? אז לא נוסע לחלל וחייזרית. יופי. לאיזו רשימה היא רוצה לצרף אותו?
אוי. אמה תהרוס את תום בנושא הזה. מה רחפנים? לברבי יש מלא כאלה. כן, ואז אמה ותום ייפרדו בגלל זה.
נועל?! אתה לא נורמלי! תן לה להיכנס! רגע... למה היא מתנהגת כמוני אחרי שאני פגשתי אותה? רגע, אבל לקטוף פרחים אסור עם השורש, לא? כי בלי השורש הם יוכלו לצמוח ו... אני לא התכוונתי לפקפק בך, ניצן עם אופי של צליל. אני יודע שבעצם את תקבעי מי ישרוד ומי לא. אז גם הוא רוצח! ואני אוהב את הפרצוף שלך והבעות הפנים שלך. והגבות שלך. לא, אידיוט, תן לה את זה! שתחייך ככה את החיוך המטורף שלה! לא שאני דיברתי על המבט המטורף שלך, ניצן עם אופי של צליל, בבקשה תני לי לעלות לתיבה.
משהו ממש גדול. שמענו איך הוא יצא. אני חש שרות היא תוכנה מתוחכמת שהושתלו בה מיטב המוחות של חוקרי הסדרות. למשל דריה. ויש בה את כל האמינות של לוסי. נראה לכם שיש גם את הצ'ייסר בהדמייה?
האם הכשלת את דורי אהרוני במבחן בפיזיקה? לילי, אותך לא נחקור. לא צריך. זה דווקא הכי מחשיד, סיטאר. בסדר, ברור. היא לא בן אדם אז אצלה זה אחרת. ואם את בוגדת... בגלל שאת עם ההיא מבוגד? אה? יש סיכוי שסיטאר לא שינתה כלום בסוף. לכו תדעו. אולי איתן צודק.
אבל תביאו אחד לברבי! מסכן, חסר לו. רחפן? זה מה שהוא שולח לך?
רחפן אתה שולח לה? רחפן? אה, גם אצלכם יש את המערכות אימות האלה. התחברות לא ידועה...
רחפן? באמת, אוזי? רחפן?!