בסדר, ספרי על 1986. זה מישהי ממתנגדי מאדים תסביר לך. ולדימיר? בטח עוד אחד שאמר שלא יטוס לחלל. בסדר, רחוק רחוק, אבל להם יש את לילי לידם. לא? זה יעזור להם ללא ספק. אה, אז סילואט לא תספר שאני מאוהב בלילי. זה לא מודחק. למה תוכנה מתוחכמת לא הגיוני וחייזרים כן?! אה?! אולי שישלחו אותנו עם חולד. הו, יפה מאוד, לילי. יפה מאוד. צודק, ברבי. אבל אולי בפרק 10. לא? אה, היית מוכנה. כן, דפני, במה ההורים שלך עוסקים? מה זאת אומרת שר בממשלה?
את האדם היחיד בעולם שסומך עליו. לירוי זה יאניב החנון? זה בטח צאצא שלו. צאצא רחוק. ירון ארזי, אגב, בולט פה. תתקיני את הסוס הט... איזה סוסססססססססס?
רק נאיה בינשטוק תקבע מי פה בלתי.
אוי ואבוי, את מי אני אקריב? זאת אומרת... ברבי או אמה? הממממ... קצת קשה, אבל ברבי. לילי כמובן בטוחה. שוב פעם פלאשבקים שחוזרים על ההווה. זה יפה.
לירוי החנון. תתקיני את הסוס. איזה סוסססססססססססס?! עזוב, זה לירוי, צאצא של יאניב. ברור, שחררה אותך. אתה מאומן טבעי. נהיית ספיידר, אה? משפיע עליך כל הקטעים... פתאום קלטתי שיהודה ונועה מלך ומלכה ביחד כי שניהם גם בבנץ. כן, עדשות מגע. לך תדע, מאיפה אתה יודע מי זאת נמנם ולמה קוראים לה ככה? גם אמה זה לא הכי... כזה. מה, זה כל כך קל?
כן, אישה יפה ברמות שזה כמעט לא חוקי עם גבות נפלאות? התשובה בגוף השאלה. חיבוקים שלך. לי גם לא מפריע מגע מצידך. את יכולה לנסות עכשיו. לי לא קשה להיות לידך כשאת עצובה, אני אחבק אותך כמה שצריך. מה?! למה שיהיו לו רגשות כלפייך?! למה שלך יהיו?! לילי, באמת, אני יודע שאת מושלמת אבל כאן את פשוט טועה. תשכחי מזה ונמשיך בבוטניקה? אה, היא לא תשכח. טוב, אני לא נכנס לעוד תקרית ליטמן. מספיק שעמית וגרושקה משתלטים על בחורות (אפילו יש מצב שעל אותה בחורה), אז די. רואה?! אני לא הייתי מתייעץ. אני תמיד ידעתי.
תגידו חבר'ה, אם שון אמסלם משחק את תום, הוא תום, אמסלם? עוד פעם מנסים להפוך אותה למיועדת?! זה לא עובד. אה, אחיות.
בסדר, את יודעת כמה תמונות יטרגרו את אבא שלה?
מה? שוב פעם אלה לי? מישהו זכה במשהו, ואתה עצוב שהיא לא זכתה? אגב, פיליפ מקווה שבשנת 2045 הוא יהיה נשוי לאלה לי והם יקימו בית. נועה רוצה שלושה ילדים. היא לא אמרה מעמית. לא אמרה מעמית.
עוד פעם הורים.
גם אתה?! אה, אמהות! תגיד אמהות.
כן, אני חושב שהבנו שלדפני יש צרות עם אבא.
זה אחיות.
עכשיו אתם סתם צוחקים עליה.
אתה היית מתכנת אינטליגנציה מלאכותית יותר טובה. ברבי, אל תיכנס לענייני שיער. אה. הוא מתוחכם. ערמומי הבחור.
שמישהו ימצא מחסה ללילי! אה, כן, גם לאמה וברבי אם צריך. לא, שלא תחשבו, אני לא באמת רוצה לנטוש אותם!
מה, סיטאר? אצלך זה הראה תמונות של חייזרים? בסדר, אין לה הורים, שתלך לשומקום. אה, הם גורשו חזרה לכוכב שלה... למדינה, זאת אומרת, שלהם. בטח. הדליפו עליהם. בטח. ההוא. הדליף. בשביל אזרחות. ממתי הרופאה היא חברה של ההורים? "סיטי"? עזוב, אל תקרא לה ככה. לך ללול שלך. כן, אנשים לא יריבו על שטח גדול. ממש לא. בכלל לא. יפה, סיטאר. יפה. האמת שזה לגמרי נכון. וכל עוד האנושות קיימת, ואין, למשל, חייזרים שיהיו על הכוכב, זה יקרה.
איתן חוקר. לדעת את הסוד ישנה את הדינמיקה.
ליאון, תגיד את האמת. תמונות של לילי יוצרות יותר אי נוחות... סליחה... נוחות... גופנית. יתרונות וחסרונות זה אני. זה מאלינור!
אמה, היית צריכה לבחור שחקנית יותר טובה. עבדו עלייך תוך מעט פרקים. אמה הר אבן. כן. שאחותה נתנה קפיצה קטנה למאדים.
והיא מחייכת ממושכות, מביטה בך ארוכות? ליאון, ליאון, עזוב, תן לי, אני אשלים. קודם כל נזרוק את החלק המיותר של "חסרונות". שנית- גבות. גבות, המון גבות. שלישית- אישה חכמה עם דעות מוצקות וכריזמה כובשת שנקראת כוח פיקודי. רביעית- היא שמה לב למעריצים. חמישית והכי חשוב! מבט מטורף קצת בעיניים של מישהי שיש לה כוח בלתי מוגבל, ואני אוהב עיניים מטורללות והבעות פנים כאלה, אז... מה זאת אומרת? לא, אבל... ניצן, את לא מרשה לי לדבר על המבט שלך?! לא, רחמים, ניצן! זה רק מאהבה, אני אוהב את המבט המטורף הזה, אני אוהב את העיניים המטורללות האלה! רגע, לילי, אבל לא סיימנו, הוא לא הזכיר במילה אחת את הגבות! לילי, אם הוא לא רוצה לשתוק עכשיו, אני אשמח לשתוק. שנייה רגע...
*הולך אל מחוץ לעיני הפורום הבוחנות*
אוף, אני גם רוצה להיות עם נועה!
*חוזר אל עיני הפורום הבוחנות*
מה? ציפיתם ליותר התפרצות? עזבו, אחרי יום שלישי אני בעננים.
מסתבר שיש גם לה יחסים רעים עם אבא. מה זה הריחוק הזה של "אחותי" ו"אשתי"? כמה אתם לא מכירים?
אל תדאגי, אמה. היא תעזור לך... כן, היא כבר לא בצד הזה. תכבו. טלפונים!!!!!!!!!!! כמה פעמים אני צריך להגיד את זה?! עד היום לא למדתם?! ותפסיקו לתזז חנונים לצורכיכם!
אופס. למה המסך המפוצל בסגנון מיוחדת? מי התקשר, אגב?
איזה מזל שלא כיבית... לא שזה עוזר. מה קרה? אה, בטח דפני.
הכי חשוב זה לעזור ללילי. קודם כל. רק אותי זה מצחיק שברבי נשאר שם בהתחלה?
כן... זה מה שצריך לקרות בפרק 7.