ליאון, מה יש לך בתיק?! אם זאת תמונה של לילי שאתה מסניף אז אפשר לדבר על זה! לא מניסיון, כמובן... גם אצלך יולנדה מתה? למה לא להגיד ללילי? אני מצטער, ליאון, נתת פקודה בלתי חוקית. פקודה של המפקדת זה חוק ברזל. אבל למה סיטאר רצתה להסיט את המסלול? אולי רוצים שהם ימותו כדי שאף אחד לא יעשה כלום?
הדמויות קצת פלקטיות בסדרה הזאת. אני מתכוון על הסדרה שאמה/לוסי צופה בה, בחייאת, היחסים בין בן ורות כל כך טוקסיק. זה משהו. את לא תהיי המפקדת כי לילי היא המפקדת. אה, עברו שבועיים? מה זה צריך להיות, אתן מתחלקות בבני זוג? לאיזה הסכם הגעתם בפולין? היא נמוכה ממנו. זה ממש מוזר.
זה גם ממני. אני נכנס איתכם שותף במתנה. נשיכות עקרבוט? הבנתי. למה הזוגות התחלקו ביחד למתנות? זה יותר מדי רומז שאתם ביחד מטעמי חיסכון. כמו אמנון טיטינסקי, ששיתף פעולה עם אשתו לשעבר של יוצר הסדרה (כן כן, עם יעל עמית) לצורך קניית מארז בושם זוגי. הבנתי, מקס, הבנתי. מגבת. זה בטח סיוון הכניסה, היא כזאת. המצפן הזה יהיה חשוב בטח. מזל טוב, אמ... לוסי. איזו בת מזל את, לוסי, יש עוד משהו קטן מלילי. לילי, אצלנו מביאים טבעת דמיונית. אפשר? לא מחייב כלום, כמובן. כלום.
לא, זה עוד ארבעה ימים בכלל. זה מתפשט, הקטע הזה של לחגוג לפני. אגב, ידעתם שביום ההולדת של רועי הצהרתי על אהבתי לנועה? באמת, התאהבתי בה באו בוי, אבל הפרק בו הבנתי את זה סופית היה ביום ההולדת של רועי ואפילו יש לו תגובה שהוא כועס ששכחתי. אבל אל תדאגי, אמה, אבא שלך יותר גרוע בחגיגת יום הולדת לא בתאריך. לא ראית מה הוא עשה לסקווידוויד? תגידי תודה, יכול היה להיות גרוע יותר ויכולת להביא לה ברכה משחקנית אהובה ארבעה ימים קודם. די, אמה, זה הכי לא מפתיע לחגוג ביום ההולדת. גם את אחלה, דפני. תפוזים? תפוזים זה במ"ם. מיץ.
יש לכם עוד תכניות בוקר? אגב, מה איתך ועם הטווס? כן, פעם קודמת הוא הצליח עם ליאנה באופן מפתיע. אל תדאג, האקס של ליאנה נסע ובמקרה בדרך הוא דרס את לילי. פתאום יצא ליהודה ליטל. זה סוג של בגידה, אתם אמורים לחלוק ביניכם בנות זוג. איך דניאל מכה פתאום את שון? מה קרה?
הו... הו... הו... ככה אני מגיב כשאני רואה את נועה. אני רגיש לריחות אבל זה ריח נפלא בטח. מה קרה לקול הגרוני אך החמוד של נועה? הו, הנה. זה. לילי, אם את צריכה, אני מוכן להרביץ לליאון. עלק, ללכת ממך, להתעצבן ממך. מי האידיוט הזה? אני לא מפקפק בזה שמאירה מבינה איך אוטיסטים עובדים, אבל אני מבין איך נועה עובדת. והוא עוד רוצה שהיא תלך מפה?! מעצבן אותו שאת מושלמת. מה...? מעצבן אותו ה... מה? לא. תגיד לי שלא אמרת את זה. תגיד לי. שלא. אמרת. את זה. ותגיד לי שלא התכוונת לא להבעות ולא לגבות, יא חתיכת אוטיסט בלאי, צמוד לאינטליגנציה מלאכותית ומעליב מלכות שאתה! האנחות. אה. גם זה קצת יפהפה. כשאת בוכה את לא יפה. כלומר, את כן. באופן כללי אני אומר, את יפה. אה, זה חמוד מצידו?
מצד שני גם אופק נמוכה, לא? הוא חוגג שבועיים לשניכם. מי מכינה צמידים? ההאי מעוצמה? רומי מתבגרת לנו מול העיניים. וזה עצוב שהיה כתוב לוסי. אה, נראה לך שאין לה עבר מתוסבך! לדמויות תמיד יש עבר מתוסבך! ובא לי לשמוע על העבר של לילי. כן, גם אני כזה, תום. פשוט רועי באותו הזמן התלהב מטיילור. אני חושב שיצא שאני שוב צדקתי.
אולי היה שם חלון ובגלל זה לא שמעתם? אבל לילי, אם תמצאי אבוקדו, לא לאכול. גבעת אנדרסון ליד גבעת רמון.
אמה לא ילדה מתוסבכת! אוקיי, קצת, היא רואה אנשים מתים... אבל בואי, את כזאת, זה הגיוני. מי אם לא את תשמעי שדים ותראי רוחות. לוסי היא מושלמת, כן. הבנתי. אפילו למימיר היא הקשיבה יותר ממך. אבל אני מוחה על זה שאף אחת לא מושלמת. לילי מושלמת. מה יש? מה הבנת?
הוא קיים רק בעתיד, אני חושב. בגלל זה הוא לא היה בהשקה. דפני אוכלת זה נפלא כמעט כמו לילי.
אה. מעניין. את לא יכולה לפנות לצלקת של דפני. דפני לא מוכנה לוותר על אהבת אב. לכי תדעי, אבא שלך קצת... מתוסבך. לכרמל יש הבעות פנים נפלאות כמעט כמו של נועה. ברור שיש אנשים, אבל אבא שלך... לא אמין. אה, היא... אבל היא אכלה סושי. אז היא צמחונית בלאי!
כן, רק מתנגדים יש לו. בצבא של צליל זה לא היה קורה. וניצן הייתה כועסת עליו אם הוא היה מציע המבורגר. ראיתם איך היא הגיבה כשבנץ שם לה עוף קפוא ביד?
היא הגיעה! אה. שמע, אתה בחרת בה במקום לילי. כן, איתן, מה, לא תהיה לה? תעשה, מתוך נימוס. אוי. ההורים. לא טוב.
ברבי, היית יכול לבחור בלילי. אה, עדיין יש אצלכם סרטונים מטופשים של חיות? טוב, הוא די חמוד במה שהוא עושה. אז זה מסביר את זה שהיא שמה ראש על כתפו. אני מזכיר. לילי יותר טובה.
אה, שלום לך השחקנית. שלא מספיק טובה בתפקיד שלה. נועה הייתה יותר טובה. אופס. מי, ריטה? איתן מבין דברים זה בעייתי. בעייתי מאוד.
לילי, את שומעת? לא, לילי, לא!!!!!!!!!!!! לילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצילו אותה!!!!!!!!!!!! אה, אותם!!!!!!!!!!!!!!
(אגב, שמתם לב שבכל שורה מצאתי דרך להכניס את נועה? אני גאה בעצמי)