דרימארס - פרק 4

Roei152

Well-known member
מנהל
מי שינה את מיקום הנחיתה כדי לסכן את כולם?
מה ברבבי מנסה לארגן לדפני? , ואיך לילי המאוהבת תנסה להתקרב אליו?
ואיך תתקדם החקירה של דפני ואמה בעקבות תופעת תיבה 1? בעקבות מה שגילו?
פרק 5 מחר

YossihNew

Well-known member
אני מהמר על סיטאר. למה לא מזכירים את השם שלה?! אני מאמין לך אם לילי מאמינה לך. אני אומר לכם, לילי היחידה שמבינה מה קורה. כי אחד מאיתנו בוגד.

ליאון, אתה מעצבן ביותר. בושה עליך.

מצלמות. דפני אוהבת. מגדילות ראש, יפה. סגל בכיר, אה? אני לא אופתע אם גם היא חלק מהעניין.

זה לא אנושי!!!!!!!!!!!!!! אתם יודעים כמה חם להם שם?! מסכנה לילי, בואי, אני אדאג לכל מחסורך. לגרד את מוציאה יד מהכפפה ומגרדת מבפנים.

רות חיה! חיה!!!!!!!!!!!!! סתם, זה היה חייזר. נראה לך?! אבא שלה הוא הקנוניה! ראש הקנוניה!

מה קרה, יפהפייה שלי? מה? רואים, אוטיסט אמיתי היה מבין. אני מבין לגמרי. בעיקר את עניין החולד. ניצן עם אופי של צליל שכמוך. החולד היה מאוד טריטוריאלי וזה מסובך. לא, לא, לא אוף, מסכנה שלי. אתה אדם רע, ליאון. אתה אדם רע. ניצן תתאהב במחשב, אגב. אני יכול להיות המחשב? רגע אחד. רגע אחד... אבל כל זה תקף לגביי! איתה! הנה, תראו. הרביתי לצוץ לידה בפרמיירה, תשאלו את עמית. אני מביט בה ממושכות כשאני עוצר פרקים. חיפשתי לעזור לתדמית שלה כשחקנית. שמחתי לראותה. ניסיתי להתייעץ איתה לגבי תיאוריות. המצאתי לה כינויים (הגבות של המדינה), ושמות חיבה (מושלמת אחת). הבטתי בה ברכות. מה עוד? אוי. לא שרתי לכבודה שירים. לא בישלתי לה. לא שמרתי לה עוגה, הסרתי לה את הלק, כיבדתי בקינוח, שילמתי חצי חצי, הזמנתי למסעדה, רקדתי ושרתי, טרחתי לשלם לפני... אבל חייכתי ארוכות. זה בטוח היה. אני חייב לטפל בשאר. אחרת איך היא תבין?

שריידס? חידון תנועות? אה, מספיידרז. נכון? די, נו, די, ברבי צודק, הוא לא סטוקר בכלל. ודפני יותר גרועה ממנו. אני חש שהוא טועה וזה לא מה שכתוב שם.

מביטה בו ממושכות. מחייכת ארוכות.

איך היא נכנסה ודחפה אותו. סיטאר, הנה, סופסוף אומרים את שמה. דפני בטח מפלחת. אז מועדון הזוגות הלא נכונים.

כן. הם יכולים לפוצץ את המעבורת או משהו. או לירות טיל לאסטרואיד. מה כוס? אה. כוס. הבנתי. אוזי גולד?! הנה הוא. יופי, דפני. רגשי, רגשי. מה כל כך נורא בזה? אני מניח שבן אמר את זה. ידעתם שיוצר הסדרה מהיוצרים של שלטון הצללים? לא, לא נכון, יש פחות מרשימים ממך. אבל לא יותר מלילי, מה? היא הכי מושלמת.

היא מביטה בו ממושכות ומחייכת ארוכות. אה. לא לבשת. לילי, מה את עושה? מה את... אה. אני לא מאמין, היא כל כך יעילה. היא לא תלך לשירותים כמו מבזבזי זמן רגילים, היא ישר תעשה!

אה. גשושית. בדיוק, סיטאר, את יודעת. מישהו מאיתנו בוגד. חשבתי שזאת תהיה אמה, שהיא רוצה לגלות משהו, אבל...

ברור. כן, הבנתי שמלחמת הכוכבים. זה כי לילי פשוט בעולם משלה. מה זה ברשימה? אה, הוא התייעץ איתה. טוב, מי לא היה רוצה עצה ממך... עם כוחך הפיקודי.

ברור שיקלטו אותך, ברבי. מספר אחת, אתה מספר אחת. מציאות מדומה? אה. קנו אותך.

מקס? אבל אמרנו לך שאתה לא יכול לטוס לחלל. אתה אמרת, אתה הסכמת. אז למה אתה עושה את זה? לחלל טסים אנשים שצריכים לטוס. שמכירים את החלל. למשל... אה... לא עולה לי. אגב, סיטאר יותר טובה מסקיי בעיניי. מצד שני, אולי תום הוא הבוגד מבינינו ולא סיטאר! בטח סחטו אותו ועשו לו משהו. שוקולד לבן עם עוגיות, ומקופלת! מה? נזכרתי בטעם הזה במקרה.

גולאסו, לא גול העשור. אידיוטים. כי אתה טיפש. היית בכיף יכול להיות עם לילי. כן, זה מה שאני מאחל לך ולעצמי! למה, אתה בסדר?! אני בסדר?! כולם לא בסדר! והיא הכי טובה בלהיות לא בסדר. אה, אז תום יטוס לחלל כדי שלוסי תסתכל עליו! לפי תיאוריית ברבי! כי לילי היא זאת עם מי את באמת. אני בדקתי, תאמינו לי. מההתחלה ידעתי.

קומה 5-? לא משנה. מאוד גאליסי באופי. מסכנה דפני. אבל ברור לנו שהן לא יעופו. אנחנו יודעים.

האהבה ללילי... את זה אני אפתור איתה.אל תדאג, מקס, אם יש לה בעיות במשפחה אתה יכול להזמין אותה ל... ל... טוב, בסדר, יש צרות עם החברה שלך. הבנתי.

או תום או סיטאר.

חפי עליה, אמה! חפי! אה. לך תדע, לטוס לחלל זה ממש מוזר ופוגע ביחסים. היא אמינה ביותר. חבל שלוסי לא הייתה בפרמיירה, היה מאוד מכובד להצטלם איתה. אוי. אמרת לו. לא יפה.

מי זה?​

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי זה נראה שבסוף ברבי יהיה עם לילי , ודפני תהיה סטייל דנה פלדמן.. אלא אם לאון יתאהב בלילי..
אגב קצת מוזר שדפני לא שמה עין על תום, הוא הבחור הקלאסי בשבילה, בתור ביצית, אבל היא עסוקה עם החקירה ..
ואגב החקירה , מה קרה שם מחי החפרפרת? בן ? או תוט שנעלם בתור מספר 8?

YossihNew

Well-known member
אגב קצת מוזר שדפני לא שמה עין על תום, הוא הבחור הקלאסי בשבילה, בתור ביצית, אבל היא עסוקה עם החקירה ..
דפני ממש ממש ממש לא ביצ'ית.

ואם כבר איתן קלאסי עבורה. אם היא הייתה ביצ'ית.

אוקיי זה נראה שבסוף ברבי יהיה עם לילי , ודפני תהיה סטייל דנה פלדמן.. אלא אם לאון יתאהב בלילי..
יש לי פתרון נהדר למצב הזה. מישהו שיוכל להיות עם לילי.

למעלה