דרימארס - פרק 2

Roei152

Well-known member
מנהל
מה לעזאל הם מצאו במאדים עם מספר 8?
מי יזכה להיות המנהיג של תיבה 2?
מה דפני גלה שיגרום לה להתרכך לאמה ?
ולמה לא כל פעם שבחור מציע לך לקום מהמיטה לעשות משהו כייפי כדאי לחשוב פעמיים?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרקים מעולים
רק מה קרה לתיבה 1? למה מספר 8 משם נשכח שם..
אוהב את זה שאמה ודפני מפתחות קשר חברי ..

YossihNew

Well-known member
אני די בטוח שמספר 8 זה תום... כאילו... לא יודע, זה הטוויסט ההגיוני, גם ה"אימונים". רגע, מי לא פה? אני אומר לכם, הרי הם מדברים על זכר, ו... רומי מוכרת יפה את החשש מתיבה 1.

קמת בבוקר ויהודה עושה שכיבות סמיכה, לא רע בכלל. רועי, תעדכן אותי במי אתה תומך כדי שאני אבין כבר. אבוש עושה לך הלנה. זה עובר במשפחה. רגע... איך היא מ-2045 ו... באי איזו שנה זאת הייתה? דפני כזאת חכמה ומתוחכמת. אה, מלאך מתעורר. אמרתי על אהובתי החדשה. ציטוט מדני הוליווד. היא אוהבת.

זה לא קרואסונים בכלל. הם אותו בן אדם. טוב, יש כאלו שמתרגלים בקלות למזון חללי ולאטמוספירה. אה, סיטאר? והם חושבים שהקוקיות של לילי יגרמו לי לא לשים לב לגבות ולפנים ולעיניים. לא יעבוד לכם! אני ממוקד! וגם לכרמל יש אחלה הבעות פנים. לא ידעתי שהיא חברה של רביב כנר. מולקולרי, מה? לדפני יש אחלה רגעים. אבל למה היא אכלה את החרא הזה? זה קצת הצחיק. שוסי, שוסי. תגיד סו. תגיד שי. ועכשיו ביחד. לא, נו, עכשיו יצאת חבשוש?! בן אדם, נאיה היא מכפולה. לא אתה. צא ממנה כבר! אתה אל תדבר, מקס. אתה אמרת שאתה לא טס. מה יש בין לני ודפני? ואז חילקו להם תפקידים. מאוד יפה, מאוד יפה, חבל שאף אחד כאן לא מומחה במוזיקה או בשפות, זה היה יכול לתת אחלה רעיון... וצחקנו כי דפני קיבלה כזה תפקיד דבילי. אבל די, היא לא טיפשה, היא חכמה. בוטנאית זה יפה. מבוגר אך מתוחזק היטב. לא רע. אני חושב שזה יהיה איתן. הוא מספר 1...

ידעתם שבשאלון שזום עשו על מאדים הצלחתי בכל השאלות?

אז זה מקס שהוא 8? לא, הוא פה! צעקת ה"מטאוריטים" של לילי הייתה מושלמת. היא מושלמת.

אני רוצה זוג עם לילי. המפקדת היחידה כאן.

כן, קצת צחקנו. כן, אתה מבין? עכשיו אתה תוכל לבדוק את הטענות של נשים שגם אם היית האחרון בעולם הן לא ייגעו בך. בואו נבדוק את זה על מאדים! ודיברנו כבר על העורב והנשר, כן? ואתה לא יונה. אתה יותר עכביש. דפני היא אכן טווס, ולילי היא... היא לביאה עבת גבות ואצילית. לעמית יש טייפקאסט. טייפקאסט לא רע בכלל.

בינתיים תום עוזר לה ויותר נחמד מאיתן. רועי, תחליט כבר. אני מכיר, בטח. שלשום חלמתי חלום נפלא על אחת מחברות הצוות ואז... לא משנה. כן, היא חופרת עליהם. או במיתולוגיה או בכוכבים. הוא גבוה ממנה בכמה ראשים. טוב, גם ככה מקס אמר שהוא לא עומד לטוס לחלל!

כל השחקנים כאן כל כך גונבים את ההצגה. כל כך מוכשרים. אני מבין שמדיניות האחים השכולים נשארה. יש לו המון פרויקטים, לאבא. כן, היא הכי מבינה. והנה זה בא.

לא, אני קצת לחוץ ממך אבל זה רק כי את כה מושלמת. חמעבדה, הו, כל כך נפלא וחסכוני. היא לא הלכה סתם על חממה שתגרום לבלבול זוגות, היא מיקדה את זה עם מעבדה! מעבמה פחות טוב. היא מפריעה לך?! אני רוצה להרוג אותך!

זה לא פייר. הוא אמר שהוא לא טס והיא בכלל רגילה לזה. היא טסה הלוך ושוב כבר כמה שנים!

מאוד אוהב את הקשר בין הפלאשבקים להווה. ככה עושים את זה, רבותיי, תלמדו. לפחות לא שברת רגל. הבנתי מה קרה. מקס כנראה לא טס לחלל, ותום החליף אותו. זה יהיה הטוויסט בעצם, אנחנו חושבים שהם מדברים על מקס אבל תום הוא זה שטס. בואו, הם לא סתם קוראים לו "שמונה". זה כדי להטעות ולבלבל. הוא גאון רק בסדרה אחרת.

ולא ראינו את המפקדת בניסיון? חבל.

הוא יוצא קצת דוש. מאוד דוש. כאילו מנסה לנחם אבל יוצא הכי... מתנשא.

תום לעומת זאת יותר נחמד. אבל עוד פעם, אני רק רוצה שרועי יחליט מי הוא רוצה ובמי הוא תומך ושישחרר אותי כבר.

ואז הבדיחה שלקח לרועי המון זמן להבין. הנה הוא! כלי הטיס של השנה! שלום לך, אני מבין שאתה עוד סוחב! התחלת לעבוד בסושי, אה? זה גם יצא מצחיק.

אבל לא, כמובן שהוא לא חשב לעצמו אולי לכתוב פתק נורמלי. כמו כולם, הוא כותב פתק בלי שום שם. זה קצת היה מצחיק לשמוח לאידו של ברבי. אבל לא יודע, זה... זה מוזר. אני לא יודע אם הם יגמרו ביחד. עכשיו היא התחילה להתרכז באבא שלה.

הו, איזה יופי. איזה פרח יפהפה. מרחיק מזיקים בלי לפגוע זה הכי ניצן עם אופי של צליל. ואז היא נתנה נאום ואני פשוט... נפעמתי מהכוח הפיקודי. ומהבעות הפנים. ומההחלפה של הבעות הפנים! יולנדה? זה שם של מכונת שטיפה. ליאון, אני יכול גם? בואי יולנדה, תעזרי לי גם. מה את אומרת? "יוסי, כששחקנית אומרת לך שהיה לה כיף להכיר אותך, זה לא בהכרח נחשב הצעת נישואין". איזה שטויות, ליאון, זה מקולקל, שגית באיזה קוד שם! אני בכלל הייתי משקיע יותר בתוכנה שתקרא את כל ההבעות של לילי. כולן. ותעצור בשבילי את הפרקים כדי לראות בדיוק את הבעות הפנים. יש גם אופציה להבעות פנים של בר ורביד אם תרצו, אבל זה בפיתוח. איזה צחוק מתוק.

משהו מוכר לי בשיח הזה, ש"עד אז היא כבר תבין". היא כוכבת בחלל. לגמרי. היה עצוב מאוד.

אני חושב שהתינוק היה בהשקה! מי אשתו החדשה... לירוי? שם מוזר. לוסי זה מהשם האמיתי של רות. לוסי אין דה סקיי? גם את עם הביטלס? בסדר, בסדר, אבא שלך קודם צריך ללמוד לשיר את שיר המחנה ואז הוא יוכל להגיע. היא תקווה שהם לא יספיקו לעצור הכול לפני ההמראה. רואים, דפני היא סוג של מרגלת רשת מתוחכמת ביותר. שמועה אומרת שהיא רק צריכה שם והיא כבר יודעת מה התחביבים של הבן אדם ומי המשפחה שלו. בערך ברגע הזה רועי קצת נלחץ מזה והיה חבל ועצוב לי.

נו, ברור שהוא מדבר על תום. זה רק תום יכול להיות. אגב, בנוגע למספרים: איתן 1, אמה 2, דפני 3, ברבי 4, סיטאר 5, ליאון 6, לילי 7 ו... תום 8. אני אומר לכם.

זה קצת מטריד שהוא מעיר אותה בלילה. אני מבין שכמו שיהודה ועמית חולקים חברות, גם רומי ואופק החליטו. הקנאה של איתן...

הו, כמה רומנטי. אימון כוח ג'י ביחד. וואו, ממש נפלא. מילא אם היית... מעיר אותה בלילה ולוקח אותה ללילה סוער ב... חמעבדה, לא במלון, למה חשבתם מלון?! שהוא יעשה לילות סוערים במלון, אני לוקח אותה לחמעבדה, ביחד נעשה... איזו שיחה על הבעות פנים ודמויות. חשבתי שהוא פשוט לא יצליח לכבות בהתחלה, ואז נרגעתי קצת... ואז שוב לא. ואז מחאנו כפיים באופן מדהים. אני גם מנסה להבין מה כרמל שרה באנגלית בסוף...​

נערך לאחרונה ב:
למעלה