תצילו אותה כבר! נכון שהיא הרסה את פאודה אבל... אה, את חשה מיועדת. טביעות אצבע, מה? אם היו שומרים אותה בתא קירור זה היה יותר טוב. רומי שחקנית טובה ממש. אמה, תכירי את האחיינית שלך. רות, אני מטפל בזה. כן, אני גם הגבתי ככה. השתוללה עם בן.
בסדר, הוגו הביא אבן מהירח. שטויות, ליאת אחירון לא הזדקנה בכלל! כמו כל המנחים! אני לא מבין למה השתוללת איתו שם. מספר 5, סיטאר ביישה את מספר 5! אצלי מספר 5 זאת בכלל טלי. שזה מספר המזל שלי. סיטאר! את או מספר 313 או מספר 419 (אחרונה באוסף). תבחרי לבד. זה ממש הזוי איך שהיא גידלה אותה. חממה, בסדר. אבל חמבדה יש לך? תן לה לטעום פיצה. תגידו, זה שדרימארס מסתיימת בשבועות, עם רות... זה רומז משהו? איך לעזאזל היא ילדה לבד? דברי עם סיטאר. היא לא בן אדם. רות קצת מזכירה לי את הסרט "החיים יפים" על האב ששומר על בנו בשואה וממציא לו משחק.
עכשיו סיטאר תחזור בתשובה ואז זה יהיה מאוחר מדי. לילי!!!!!!!!!!! להציל את לילי!!!!!!!!!!!!!
העיניים בולטות. ויפות. אני אוהב אותך.ואת הבעותייך היפות. גם אני אוהב אותך, לילי! תגידי לי! מה? "שמחתי להכיר אותך?" אוקיי, זה טוב מספיק. לא, את המושלמת. אבל דפני בסדר גמור, היא אחלה. היא מה? אה. לוף כזה. את שושנה יפה. לילי דמות אייקונית.
איזה קשרים במשטרה? עדיין? אה, בסדר, אם ברק ממשיך להיות במשטרה... גם אתה יכול.
לא, אבל מה קרה בדרך? מה עשיתם בדיוק? אגב, גם תום היה בפאודה, לא? בן, אתה היית צריך להיזהר. אגב, אתם מאוד דומים בזה שגם הוא העמיד פנים שהוא מת. בשלטון הצללים.
אתן אוהבות לטמון אשפה, אתן. נעמי לפעמים משכנעת. לפעמים אני בוכה בגלל נעמי. יש צדק בדבריה. ואז נעמי הופכת לפסיכית אז... אה, גם אותך דחפו מצוק. וזה גם ככה נדמה היה לי לא הגיוני שנעמי נשרטה אם הן היו עם חליפת חלל.
הם שמעו אותך.
כן, מקס הוא האיש הנפלא ביותר למשימה. עלייך אני מתפלא, לני. כן כן, החיבוק שמשתילים בו.
רגע, איפה איתן וליאון בכלל? סיטאר, בשביל מה את חייזרית?
מה יהיה עם איב? רגע, כמה התקדמתם מאז הקורונה? זה בסדר, גם לסיטאר כולם קוראים חייזר. רגע! אז איב בת... רק רגע. רועי יכול לשמוח כי יש לו חלום שמתגשם- זוג קשור משפחתית! תבינו, אם רות ובן הם זוג, ובן דוד של תום, ורות אחות של אמה... זה הופך את איב לבת דוד של תום! ואת אמה לגיסה של בן, אז היא סוג של דודה של תום! אבל זה קצת סוטה. רגע... מה אני חושב על זה? ולמה רק עכשיו הבנתי? ברבי, עכשיו אתה קלטת! אתה לא יכול לקלוט אחרי יותר זמן ממני?
את זוכרת מה קרה פעם אחרונה שראית חללית? הצ'אלנג'ר.
אוי ואבוי. אה! שדה מוקשים! בסדר, נו, זה שדות המוקשים של העתיד. בטח זה תחליף לרמת הגולן שנוקתה ממוקשיה עקב יותר מדי סדרות.
היא רגועה מדי. היא מחייכת ארוכות ולא בצורה שאני אוהב.
לא, לא לגמרי לגמרי נגמר. מעניין מי מונתה במקום אוזי לתפקיד שרת החלל. לילי!!!!!!!!!! להציל את לילי!!!!!!!! איתן זניח.
אם זה של נעמי, אז זה ייגמר כמו הצ'אלנג'ר. אופסי.
זוז כבר! טוב, לפחות ביקום הזה הוא לא ישתלט על אוסף המפורסמים שלי! זה קצת יותר חשוב מנס ציונה. רק קצת...