דרימארס- פרק 18

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לרות ואיב במזווה?

האם סיטאר תתחיל לסרב לה?

איך תום יפיל את נעמי?

ומי יהיה זה שיציל את המצב?

YossihNew

Well-known member
מי זאת? זאת חייזרית, איבי. אנחנו צריכים לטפל בה. חייבים לטפל בה. פתרון כמו בפאודה, פתרון?

אני יודע, נכון, נעמי? הזוי לגמרי. לא השגחתם עליה, מה? לא השגחת עליה ועל בן, מה? איזה נוראי. ראיתי חמבדה. ואנחנו באמת בפרקי רגע האמת.

מה זה? מה קרה לפלקט? סליחה, אבל ברבי, אתה פשוט בוגד. בינתיים חברה שלך מנסה לעשות פלקטים על כדור הארץ, ואתה מה?! נוטש את הפלקט?! למה?! 5- רות ובן השתוללו קצת לפני הנטישה. בסדר, גם במותק בול באמצע מעבירים כספים לאנשים כדי להפליל. יפה, שון. יפה. ועם אבא של דפני בתמונה הכול נוראי. כן, הרופאים האלה... אני מבין שיש לך חברה אחרת שחוקרת דברים ואתה משתולל לך. כן, בהביטאט הישן! הישן! מהר!

למה היא צריכה להוסיף משקל? כדי שיהיה פחות אוכל? למה? למה? באמת למה? היא שואלת אותך? היא תסביר לך. נטע מאוד מצחיקה לפעמים. מקס, אתה מברבר קצת. זה ממש מעצבן.

מה אתה אומר. היא שיבשה את התכנית. סליחה, סליחה, לא התכוונתי לפקפק בך, מספר 200 ו-400. בסדר, בסדר, זה טבעי. עזוב את זה.

די עם הפקודות מנעמי! תהיי עצמאית כבר! מתי הם יהיו זוג, אגב? הקיצוצים בפרקים תמיד גורמים לי לחשוב שאיבדנו עלילות חשובות. כמו סיטאר. הסיפור שלה, נעמי, וכו'.

סיטאר, בחייאת, את הורסת הכול. 5, את לא חייבת לעלות על חליפה. את נושמת בחוץ. ברבי, אתה לא אמין. זה היה ממש אמין, חבר'ה. אז אתה עף, ברבי. לא, לא, דפני צריכה להיות שם! ברבי הוא הבעייתי!

למה היא קוראת לו מקסוול, מקסימיליאן וכל זה כאילו היא ג'קי? אבל למה המשקל?

הוא לא טוב בלהמציא. ברבי! לילי המפקדת! ואותה אני ממש אוהב. יום אחד מישהו יגיד בתדר ציבורי משהו פרטי ויצא מזה משהו. כמו למשל שדים. ששולחים לנו רמזים מהעולם שמעבר.

חכה, בן, חכה. אתה לא תאמין מה קרה בגלל הלילה ההוא. זה לא קצת חשוד?

לא, הם לא באמת ינתקו. אמה תגלה. מה את רוצה לעשות, נעמי? ונטע ממש טובה. ממש טובה. התחלה חדשה זה כולם הבטיחו. תוכנית מגירה לכל מגירה? סיטאר, מה איתך? לא הבנתי כל כך מה היא עשתה. נעלה אותה?

זה שתום יהיה שם כשאמה תגלה הכול זה כבר ממצב אותו מעל איתן. תאמינו לי.

מה לני עושה?

לא בנו על זה שיש לה מחשב להסתכל. תתמקד בבחורה אחת, ברבי. כן, הם נגד נעמי. את לא מבינה שאת אף פעם לא בצד הנכון?! מגניב? שריפה?

מתנגדי מאדים, אמרת? מי השתמש בדגל בהפגנה אז?

במזווה. יפה. לצעוק בסוף של פאודה את ידעת טוב מאוד, פתאום זה לא יעבוד.

אמה, מה עשית? סליחה, עוד פעם. אבל קרה כאן אסון גדול. פרק שלם בלי דיבור של לילי זה אסון גדול.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה