דרימארס- פרק 17

YossihNew

Well-known member
אז האם תום יופלל בגלל סיטאר?

איך יהיה לדפני וברבי במאדים?

מה איתן יעשה עם המצב?

ואיך רות תגיב לתגלית?

YossihNew

Well-known member
מסכנה איב. ככה לגלות.

מקס צריך לגלות בקרוב את זה שנעמי בוגדת.

זה ייקח לך דקה ואתה מקשיב לה! תקשיב לה!!!!!!!!!! סיטאר, שקט, לילי דורשת. אבל האמת ש... האמת שמקס המציא את השם של... מה? אה... כן, לילי המציאה את השם סיטי. בטח. ברור. יש צליל אחת אהובה עליי במיוחד. זום העלו את הקטע הזה ואמרו שהם אובססיביים ללילי. זה טבעי לגמרי. זאת ניצן עם אופי של צליל, רק בלי בר ברימר. ונועה באמת אדירה במשחק הזה. באמת.

כן, איך ילדת אותה על מאדים? מי האבא? ואיך? אוי. נכון. איב... אה, ניסויים על קטינים. אני הבנתי עוד סדרה. קצת מלחיץ הסיפור הזה...

ומה עשיתם אחרי ההצעה, אה, רות? מה עשיתם?! לא, שאני אדע מה עשיתם! היי, רומי קטנה.

לא יודע מה את תעשי איתה, היא נראית לי די מסתדרת. אתם יודעים שהסתבר שבגלל טעות בספירה, אוסף תמונות המפורסמים שלי הוערך בחסר, ויהודה בעצם גם תמונה מספר 200 וגם 400? אם הייתי מצטלם עם עוד מישהו אחד, זאת הייתה יפית אסולין... אבל עשיתי טעות... ועכשיו רק בגללי, ליטל הבן שולט גם באוסף המפורסמים שלי. אם תרצו לנסוע בזמן ולתקן את זה... דווח לנעמי על הבוגד. דווח לה! אתה המפקד ואתה גם מספר 200 ומספר 400. מסתבר שמספר 100 זאת יעל לבנטל ומספר 300 זה גל פופולר.

אופס. סיטאר קלטה. סיטאר, נו, חייזרית לחייזרית חייזרית! כן, לילי! חייזרים! אני לא אמרתי לך כלום, לילי אהובה.

במקרה הוא יצא עם אחותך! במקרה! עכשיו היא תמצא מישהו אחר. בסדר, עכשיו איתן יגיע לאמה אבל זה נראה לי שהוא יפסיד בסוף. ברבי, באמת למה... השיער?

סצנה מאוד חזקה בין סיטאר לתום. את מתכוונת שאת חייזרית, אה, סיטאר? ככה אתה הולך להטמין פסולת? סיטאר לא משקרת. יש לה משימה סודית עבור נעמי. אגב, זה בדיוק מה שיהרוס את מאדים.

אני אשמח לנשל של לילי. ולחולד. ולדורבן. אין לכם שיחה לטווח רחוק? בסדר, דפני, את לא הראשונה. ברבי, יש לך בדיחות מטופשות. אבל ברבי, לא להודות בזה עם קסדות. אתם לא יכולים להתנשק ככה. הוא שיקר לו כמה פעמים. לא? כלומר... בטוח היה... משהו...

לא לא לילי צריכה לאכול! מסכנה! תנו לה לאכול!

הוא יצא זכאי במשפט. משהו פה קורה פה. איתן בעייתי. מספר 200 ו-400.

כן, כן, תתוודה כבר וזהו. אני בשוק שעברו 200 אנשים בינו לבין עצמו... הוא הסימן, לא תום גרציאני. ככה הוא שוב ניצח את המשפחה הזאת. ברבי אמר לך. ברבי אמר לך! ברבי צדק! למה אתה לא מקשיב לו?! סיטאר לא אחלה.

איך זה נפל להם בכלל? מישהי. אה. היא לא הרררררררר אבן ולא משתתפת בטריק ה... בעצם היא כן, היא תמיד עושה את המשחקים האלה עם חברים שלה. אה. אני בכלל בכלל לא בוכה מהאבן. בכלל בכלל. סיטאר! מה זה, בית של אבא שלך בווגה?!​

נערך לאחרונה ב:
למעלה