דרימארס- פרק 16

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה לאחר השריפה שסיטאר ארגנה?

מה איב חושבת על החבורה?

איזו תכנית יש לנעמי?

ומי יואשם במה שקרה?

YossihNew

Well-known member
שריפה, אחים, שריפה! אה... כן. בעצם... כן. אני לא מאמין! לילי בלי קוקיות שוב! סליחה, פשוט תראו אותה. תראו אותה. העיקר שאת בסדר, לילי. העיקר שאת בסדר. אוי ואבוי. אין שימורים? סיטאר, את התעסקת להם באוכל!

זה הסערות ברקים בווגה. הדרך היחידה שהם יצליחו זה אם לרות יש עוד מלאי. נעמי צריכה להעמיד פנים שהיא לא בעד החזרה. וכן, יש את רות. מה לעכל?! אין לנו אוכל! אתה שקט, אתה לא נוסע לחלל בכלל.

מילא זה שהיא איב, חווה. אבא שלה זה בן אדמס- בן אדם. לא הבנתי מה רות רוצה...היא לא יודעת מה זה אחות? יש לך דודה, את יודעת מה זה דודה? לא, רות, את כבר השתרללת פה על מאדים.

את צודקת, לילי. ואת כל כך חמדמדה. אני הייתי לוקח אותך כדי לחקור. ושואל את עצמי- ריבונו של עולם, מה קרה בכוכב שלכם שנוצר דבר כזה מופלא נגד כל חוקי הטבע?!

איתן מאוד טיפש תכל'ס. כן, ברור שצילום סטטי! זה קרה באלף סדרות. תום הרבה יותר חכם. איך אמר ליאון, הוא אוהב כשמסתבר שהוא צודק אחרי שכולם אומרים שהוא טעה.

במאדים יש את לילי וזה הכול. אני לא חושב שג'ק אמור להציע רעיונות.

גם בחליפת חלל. לנועה יש את ההבעות הכי יפות בעולם. אז איתן לא הודה בפניו שאולי הוא צודק. אני מהמר שתום יופלל. כן, אמה בצד של נעמי. כן, אנחנו יודעים, מנהיגים, מפקדים, וזה. הנה רגע ביניהם. לא היה בכלל. חמש זאת סיטאר או דפני?

תום, זה יכול גם להפליל אותך.

ראשת הממשלה זאת עדיין בטח רונה מיכאלי. כמה ראשות ממשלה כבר היו חוץ ממנה ואסתר? לא הבנתי, נעמי בלשכה של אוזי בתור שרת חלל?

איפה לילי? אתה צודק לגמרי, תום, השאלה היא איפה לילי. סליחה, לילי לא צריכה לנקות כלום. כלום! סתם, לילי צריכה לפגוש את איב. אני בטוח שנעמי תעשה איזה טריק. בטוח. היא לא תגיד להם את זה...

אוקיי, אז לני ולא נעמי. נו. הנה הטריק. לא צריך להתעצבן, תום, זה מה שקורה כשלא בודקים את הכול לפני שמתפרצים. לילי הייתה עושה את זה יותר טוב ממך. כמה זמן זה ייקח אגב? זה ייקח קצת יותר מדי זמן. לא?

ברבי, לך בטח נמאס מכל החקירות האלה. בטוח. אבל איזו היסטוריה? יש כמה.

הכדור לא אמור לרחף? זה רק 40% מהמשקל שלו... עוד פעם יש לך כדורגלנית. היי! ברבי! אתה משחק מלוכלך! אה, לא, סיטאר שם. תיקון, אתה דובר אמת. מה זה היה?

איב חמודה. איב חמודה. סיטאר כן התכוונה.

חוץ מכם? אתם לא מתנגדי מאדים בכלל? מקס, רק אתה יכול לעזור. אני יודע, זה מוזר, אבל רק אתה.

ברור שמנסים להפליל אותך, תום. מה חשבת? זה כל הקטע בפרקים האלה. אופס. דודה ואחיינית. ו... אימא. ואחות.​

למעלה