דרימארס- פרק 15

Roei152

Well-known member
מנהל
אז תודה ליוסי שהעביר את שרשורי השבוע , בזמן שאני הייתי במשימה סודי ת בבוקרשט מטעם דרימארס ..
רות חיה !! דבר כזה לא היה מאז נעמי רשף, ועם בת .. זה מפתיע באמת.. אבל היא חושדת באמה, ולא יודעת שזו היא ..
איך זה יתגלה לאמה? ולבן שהוא אבא?
לאיו משימה נעמי שולחת את מקס כדי שיפסיק לרחרח סביב רות?

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב , פרק מרתק .. איב לראשונה שומעת את דודה אמה , ומזהה סימנים משותפים..
לא ברור לי בת כמה אמה הייתה שרות טסה , אם יש לה ילדה גדולה יחסית .. .. אבל באממת רות מתשמצשת במכשירים ישנים יחסית ..
מעניין שרות מתסמכת על ההורים שהיא לא יוצרת קשר עם כד"הא, ומוסרת מידע.. מה הם יכולים לחשוב? ואיך היא שרדה במאדים 7 Aנים זזה לא חודש במדבר... עשיו אני חושב על בן גם כאבא כאשר יש ילה בתמונה זה יותר קשה..

YossihNew

Well-known member
הדבר האחרון, האחרון, שבא לי לשמוע, זה "הרררררררררר אבן". האחרון. לא גידלת אותה טוב, רות. גם כשהיא קפטן הראשונה לשמה כאילו... מה...? אה, נועה אוהבת אותה. וואו, היא גם ממש דומה לרומי. מי היה ג'ק סניור? ולמה היא סיפרה לה סיפור מוזר כזה? ברור אגב שדנדן ומישליש זה ההורים של אמה ורות, מישל. וכנראה שהשני זה דן.

תמיד אנחנו מגלים שכשישי גולן מעורב, יש עוד אנשים במקום בודד. תמיד. היכנס, פיליפ. שניכם פליטי אורי גרוס. מקס יסודי מדי. פתאום קלטתי שנעמי גם היא הייתה קצינת רפואה במשלחת. כמו סיטאר. ואיך אמה לא ראתה את נעמי בהקלטות? טוב, זה לא היה משנה כל כך. כולם יודעים שהיא מתיבה 1. כן, תמיד זאת סיטאר. איזה יופי, צוות חנונים חדש עם סיטאר. יש לכם עוד נשיא?! לא ביטלתם את זה?!

סולרי. חשבתי סלולרי. נעמי גם היא בזיווג של ליאון ולילי? צודקת, לילי. צודקת! כן! קרב עד המוות! ואני גם רוצה לקחת את המנהג של האריות, כשאריה רוצה לקחת את הלביאה מהמלך, הוא מאתגר אותו לקרב. אצלנו זה כמובן יהיה קרב ריקודים, אבל אל תדאגו, לי יש את חבריי מהתיאטרון שיעזרו לי! ואז אני אזכה בלילי! בלילי ובעיניה המטורללות והיפות! לילי כזאת מנהיגה. היא צריכה להיות המפקדת. באמת. תרתי משמע.

זה לא מוזר שהתדר הפרטי של סיטאר לא באמת פרטי? סבבה, תזכור את ההתערבות. בפעם הקודמת התערבת על מיה.

מעניין מה התכנית. סיטאר, את מראה התלהבות. תגידי שברבי לקח את הרחפן לשימושים אישיים כרגיל.

גם לי כיף לראות את דפני שמחה. אצל אמה זה ממש לא פשוט. התפלפ? מה זה, הפך לפיליפ? בטח מהקרבה אליו. אם כבר פיליפ היתמתם בשומקום. לקח את הבחורה שלו.

אני ורועי ניסינו להבין איך יסבירו את איב. איך רות תסביר את איב לבן. אני חש שלילי תמצא את איב דווקא. לא יודע... לא יודע...

חבר'ה, תשיגו חדר בבקשה. אני לא מאמין שלא התקדמנו כל כך בנושאי רחפנים מאז שהרחפן של הספיידרז זכה בפרס כלי הטיס של השנה. לא, הם הפכו לעצלנים מאז שהצליחו. אולי נשלול מהם את הפרס כדי שהם ימשיכו להתייעל.

חבר'ה, אנשים שומעים. לא, שילחמו כמו שלילי רוצה. אולי ההיא מבוגד בוגדת?

מה קרה שם במאדים בתיבה 1?

ימינה ת'צלם. נעמי מאוד אכזרית.

סיטאר, את הורסת לנו את האוכל!

סיטאר, את תעשי שריפה! לא כולנו כמוך, יודעים לשרוד בחלל!

ויש לה משפחה. מסתבר שהיא באמת חווה של מאדים. יש לי חוק! נשים בשם לילי שהן גם בוטנאיות יהיו מלכות מאדים. נחמד שדפני אחות חדשה של אמה. היי! כמה ילדים שרוצים זאת הסיבה שהרסנו את כדור הארץ! שכחת?! בסדרות יש אהבה מסובכת.

רות! פאודה! פאודה! אה... כלומר... לא פאודה. לא משנה.

ייסורי מצפון. זה כמו התשדיר הזה לבטיחות מוצרי חשמל.​

למעלה