דרימארס- פרק 14

YossihNew

Well-known member
אז מי כתב את מסר האבנים?

למה איתן ותום יריבו?

מה הרגע הכי מפחיד בחיים של לילי?

וגוש חלב זה לא ליד פקיעין?

YossihNew

Well-known member
לכו תדעו, ברבי. זה לא הסגנון של לילי, לילי ניצן, אבל יש לה אופי של צליל. אולי זאת סיטאר שמנסה להצהיר את זהותה. הו. עכשיו יש לה פרצוף ניצן. וגם קצת קול של ניצן. לא, יש עוד אופציה. לילי, תאייתי. זה לא מדויק, יש תדר אישי שהוא לא באמת אישי. היי, בוגד זאת סדרה אחרת והיא של נעמי. אוי, אמרת עבריין. לא טוב. לילי... תסבירי...

ברבי, אל תהיה כזה אבירי. ואל תעתיק אותי! אני אגיד את זה. אהם... את רוצה את להגיד, לילי אהובתי? אבל למה אתה אומר, תן לסיטאר. היא צריכה להגיד.

אולי... אלו המאדימים! או מרווין ממאדים! כל פעם כשהיא מעורבת יש בוגד. אל תהיי מעורבת בטיסות. ובכלל, צ'אלנג'ר...

אני נהנה כשלילי צודקת. אני גם נהנה כשלילי כועסת. וכשהיא עצובה. וכשהיא שמחה. וכשהיא פגועה. וכשהיא מחליפה בין הבעות הפנים. אבל בא לי לחבק אותה. לא כל האוטיסטים ככה! את לא יחידאית! בואי, נסי עם אוטיסט אחר, אולי זה ילך בסדר איתו...

לא, מתנגדי מאדים מכחישים את מאדים. אין מצב שיש כוכב אדום. מסכנה אמה.

שוב האמהות? חברים זה מקס. הוא לוויינים.

זה לא מבהיל. זאת לילי. זה משמח. ואתה! אתה צריך להתנצל על זה שנתקעת בה עם החליפת חלל, ועוד הכחשת וטענת שהיא נתקעה בך! מזל שהיו מספיק עדים לטובתה! אז ברבי הופך לדניאל פישר. הרגע הכי מפחיד שלי- ה-28/4/23, אני חושב שלעולם לא אפגוש את נועה אסטנג'לוב. כן, הוא סוג של חמוד. אבל עם יותר מדי בחורות. הוא לא המפקד, כמו שהוא כבר לא הרודן בנס ציונה. ממתי יש לך ליאם? סיפור הזוי. כיסא גלגלים אמיתי או בלאי כמו ההוא מכפולה? לא, ממש לא. לילי, ספרי לו על כיסא גלגלים. אה... אתם לא ליד פקיעין? מה קרה? מה קרה? המקרר מקצר? מה קרה? הוא מגמגם שוב. למה אני שומע קולות חייזרים של עודד?

איזו מלכה. למרות שאצל חייזרים זה יותר... לא יודע, השפה של עודד. אני לא עושה בעיות. נסי אותי. ליאון הוא צפרדע. כן. לא? מה קרה? מה קרה? חזר? כן? חזר? בת כמה יולנדה? והאם זה ליד הקבר של ג'יני? גם רמזי קבר את יולנדה.

מה עם גבעת רמון? מה קורה, לעזאזל?

אל תיכנס לזה, בחייאת. בסדר, בסדר, גם למשפחת רשף בהתחלה לא היה כלום.

נו?! צדקנו! החייזרים כתבו! בסדר, בסדר, אמרתי כבר שדלינה מטפלת בזה... לא? היא שרוטה לגמרי.

לא שרוטה כמו שלילי שרוטה. לילי מושלמת. לילי! את בלי קוקיות! אני אוהב! רק גבות עבות ועיניים מטורללות ויפות! וקול גרוני אך ענוג ורך! למה, אני בסדר? הוא בסדר? כולנו לא בסדר. לא נכון! לא נכון, את היית בסדר! את מושלמת! את מושלמת! לא בשבילו, את פשוט מושלמת! סליחה, פשוט נועה גורמת לי לאבד קוהרנטיות לפעמים.

לא עובד, חבר'ה. תמיד כשמנסים לפתור את המצב הוא חוזר פי מאה! חבר'ה, זה לא סלע. תתרחקו ממנו, זה יכול לשתק. אני לא מאמין. יכלו לשים אותה בתא הקפאה! זה המינימום של המינימום!

תמיד הם משחדים שם חברות תרופות. אבל איך היא שרדה ומה קורה... מה? מה זה? אני לא מאמין. עוד פעם התפתחה תרבות. הם בטח יכולים גם לנסוע בזמן...​

למעלה