דרימארס- פרק 13

YossihNew

Well-known member
אז איך החבורה תקבל את הטענות של תום?

האם ברבי לא יקנא לאקס של דפני?

מדוע לילי תתרחק מליאון ומתי היא תמצא חבר מושלם סופסוף בלי קשר לאינטליגנציה מלאכותית?

ולמה סיטאר בטוחה שיש חיים על מאדים? באמת, סיטאר, איזו מסקנה הזויה. איך הגעת לזה?

YossihNew

Well-known member
סיטאר, בחייאת, תיזכרי כבר! תיזכרי מי את ומאיפה באת! לא מסודאן!

היא אמרה שלום למישהו. אמה מכירה את השטח בהחלט... לילי תסביר מה יותר מסוכן מזה. נכון, לילי? תאייתי.

אה... מקס מתייבש פה. מקסימ... מי אמר לך לקרוא לו ככה? מי אמר? זה אוזי?! אז יש גם שון וגם תום ביקום הזה לצד שון ותום השחקנים?! אגב, למה אתם לא משדרים להם איזה שיר ישן: זמר נוגה? אני חושב שהתדר לא הכי פרטי. לא לילה קשוח עם מישהו, נכון? נכון?! לני, התדר הזה לא פרטי.

איזה מזל יש לנו שהרודנות של ליטל קרסה ולא קרה כלום חוץ מזה שלתומי יש ערב ג'אז. עכשיו אנחנו בסדר, איתן. כלומר... אולי לא.

אוי, לילי שותה קפה עם פרצוף חמוד והבעה טובה. אה, גם אתה לא אוהב משחקי מילים? אז יש לי חברה חדשה בשבילך! אל תדאג, זה מבצע. הבא לי את החברה הישנה, קבל חדשה כמעט מאותה סדרה! אה? אה? אה, אצלה זה בסדר. אני לא עושה את זה בשירותים. את מה שאתה ללא ספק עשית, ליאון. חבר'ה, אני אצטרך לצפות בסצנה הזאת פעמיים רק בגלל הבעות הפנים. ברור שמושלם, לילי. את מושלמת, שלא יהיה מושלם?! כן, הם באמת אדם וחווה. ברבי, רוצה תפוח? אה, לא, זה בכלל לא מהכיס של איתן ולא עם כל הידע האנושי.

ותנו לי לנחש, יתפוצץ שם והיא תיקבר! או שסתם חוסכים בסטים, איתן... אתה יודע.

נעמי ערמומית ביותר. ולני חושדת.

אה, יש לה אקס. תגיד, מה עם האקסיות שלך? שהשארת מפוררות? אה. שחיין? זה בסדר, אולי תתחבר איתו ותוכלו לחלוק בחברות. כמו עם איתן. כרמל מצחיקה בסצנה. מאוד. ברבי, נו, לפחות היא לא נסעה ללונדון ולא נפרדה!

תתבייש לך. תתבייש! ליאון, תמציא סיפור ואז זה לא יהיה שקר. יולנדה זה צ'אט GPT שהתחרפן. אני אוהב כשלילי כועסת. יש לה הבעות נהדרות. אוי, נדפקת.

במאדים לא. בווגה כן. חרדת ביצוע זה לא... איך הם לא חברים שלך?! סיטאר!

רות חיה על מאדים עדיין? עונש ראוי אחרי הסוף של פאודה. מה בכלל קורה עם אנשי פאודה וחייזרים לאחרונה?

זה קצת גזעני, ליאון! או שלא. לילי לא נראית לי שקרנית. כל השאר כן.

מה נעמי רוצה... ולמה היא צריכה להרדים את לני... ולמה היא מעבירה לי פרצופים מדוכאים של מייקל? כן, שמעתי את זה על סיטאר. יש אצלכם עוד חוקי הגירה. מוזר. אולי נפנה למשפחת גרמי? שמעתי שהם מתעסקים בזה. עוד יש לכם משפחת גרמי, כן? אה, אם לא, שיגרשו כמה פליטים ויקבלו מעמד.

פרק של סיטאר. לא, סיטאר, את היחידה שפנויה. אתה רואה? לא טוב להיות נשר במאדים. והיא לא בת אדם. היי, אתה לא יכול לעשות את הקטע הזה עם הפשרה! זה מהזירה! ואיתך עוד! חבר'ה, אל תדברו איתה יותר.

לפעמים כיף להיות צמח. לפעמים. את הולכת להתקלח?! אה... לא ש... לא לזה התכוונתי. הקול שלה נהיה יותר מעצבן. היי, לילי. מה קורה? יש לך הבעות פנים נפלאות.

לפחות נפרדת. יש כאלו שלא עושים אפילו את זה. עזוב, שחיינים זה אוברייטד. אבל אתם מעתיקים ממני. ועוד עם עמית.

רות לא מתה. והיא אפילו לא קפואה בתא. לשחרר, לעזוב. וואו. מה זה?! חברים של סיטאר?!​

למעלה