אתה לא זכאי לשום עדכון. אגב, גם הוא רוצה לדעת מה שלום הבת שלו. בכלל הבנות שלכם לא היו שמחות מהריב. אני אומר לכם, אגב, 20 פרקים זה מעט, אולי כדאי להרחיב ל-30? הקטע כשהמשפחות מבקרות, למשל, זה יכול היה להחזיק פרק בכיף. שלום, נעמי. מי פחות אמין? נעמי או אוזי? אגב, גם לה יש ילדה בטיסה. היא טיפלה בסיטאר המון זמן.
כל אחד לעצמו? אני לא מקשיב בכלל לאיתן אחרי הרודנות של 2023 בנס ציונה. היי, תום.
אז סיימנו עם הסכנה של תחילת העונה. תפסיק לשמוח, בן אדם שמשאיר את החברות שלו להילחם על פירורים. אתה לא תשתלט פה על הכול שוב, איתן! אגב, לסיוון יש קטע עם נ"צ. נכון? לי אתמול היה דז'ה וו, לילי. כל הקטע של ניצן מול אינטליגנציה מלאכותית וזה. סיטאר נגד זה מסיבות מובנות. מתנגדי מאדים מאמינים שאין דבר כזה מאדים, אגב. הכול זה קונספירציה של החברות הגדולות ותאגיד ליטקורפ. אולי היא לא מתה במאדים... נכון? איתן מאמין לתום. יפה.
אתה רואה, ברבי? היית צריך להתוודות בחושך. כן, אנחנו מכירים את זה. לפחות אתם לא ליד פקיעין. או שכן?
לא, זה דומה מדי להרי הנגב, אני לא יכול שלא לחשוב שזה פשוט הנגב עם עדשות מיוחדות.
כן! כמעט כאילו מחזרו סט! ברבי, אתה אוהב את זה. שפופרות, לא שפורפרות. אני אוהב מטורלל. את מטורללת. כלל המעבר.
בסדר, את לא עשית את הכול, את צריכה גם לחזור בחתיכה אחת. מי שרה את השיר הזה? מי זאת? כר... מי? כרמל? לא מכיר אף כרמל.
אל תרגישי יותר מדי בבית, סיטאר. זאת לא אותה החמבדה, זה לא אותו ההביטאט. איתן בפיקוד כמובן. דפני בוכה כמובן. היא כל הזמן בוכה.
כן, איתן, אם אתה משדר מההביטאט ברור שאתה בהביטאט. מחרתיים... מחרתיים זה עוד המון זמן.
הדוד הזה מאוד לא פעיל.
זה לא קנקן, לילי, זאת מרקקה! חבר'ה... מישהו אכל לנו מהשפופרות. מישהו שתה לנו מהקנקן. מישהו... תבדקו את המיטה! מה? לא? האמת שזאת לא ההוכחה. סיטאר היא ההוכחה. זה לא נשמע הגיוני כל כך. זה לא מקצועי. למה סיטאר התכופפה מהחייזרים? גם אני רוצה לחטוף מכות בכרית מלילי!
איך הוא הסתנן בכלל? תראו חבר'ה, אני חושב שדרימארס צריכים להתחיל לבחון את פרופיל האמינות של ההנהלה שלהם. אנשים יופללו.
אני גם לא מבין. זה מרתק הנשל הזה. לא, הוא מכור לאינטליגנציה מלאכותית! אני מאוד אהבתי את השינוי בהבעות הפנים בזמן שהפכת ליולנדה. מרתק. הרבה יותר טוב מיולנדה, הרי ליולנדה אין פנים עם הבעות.
עזבי, הבחור משאיר אחריו שובל הרוס של בחורות והן רבות אחר כך. שוב פעם זה?
לא, אתה כובש את כולן. ומשאיר אותן שבורות לב. כמעט כמו... כמו... אני לא נכנס לזה שוב. אתה לא תהיה נשר בסוף. הוא בחור מוזר. לא שאני לא מבין, אבל מוזר. זוגות זוגות, מה?
עכשיו שניכם באותו מצב. רגע, אתם פיטים! זה יפה! בינתיים היחסים של אמה ותום יותר טובים מהיחסים של אמה ואיתן. אלו הילדים של מרס. אה, עשיתם שיקוף!
עדויות שהיא הייתה הבוגדת. כן, אבל אל תלבשי חליפת חלל, את רגילה להיות בחלל.
כן, כמה פשוט זה יהיה.
מה? שוב דלוס? אז רות בעצם חיה במאדים איכשהו.