דרימארס- פרק 11

YossihNew

Well-known member
מכיוון שרועי טס... לא למאדים, לחו"ל... אני פותח.

אז מה נעמי מתכננת?

איך תהיה הטיסה למאדים?

ומה בעצם תום עושה כל הזמן הזה?

YossihNew

Well-known member
הו. אז ידעתי שתום מתכנן משהו.

מה פתאום. לא מדיחים שר חלל מכהן. אני לא מבין, אוזי לא למד כלום ממנאייכ וביבי? משרד החלל יהפוך למשרד החלל וענייני מורשת. אה, דפני, מה את לא טסה?! מה זה, פרויקט של אבא שלך?! כבר לא! אני לא מזועזע. בחייאת, זה אוזי. עכשיו רואים שמדובר במייקל. יש מפקדת ולא אמרו ללילי? צוות פיקודי דורש כוח פיקודי. כן, היא מבינה בחלליות. בצ'אלנג'ר. איזו פצצה? איקרוס? חה חה...

קפיצה קטנה למאדים ואת חוזרת, נו? עזוב, היא מעדיפה אולימפוס בספרים. לא, היא לא מיועדת יותר. די. מספיק. אל תשימו עליה את הכובע המחשמל הזה.

לילי תמיד שואלת שאלות נכונות. אבל נס ציונה היא לא מדבר. בסדר, אתה לא אוהב חליפה, אלונה לא אוהבת את השרשרת על הצוואר, די. למה שישה אנשים, אדוני? אה, יש לך עוד פטור מתור. גם לי קשה! גם לי קשה! תגידו לה שגם לי קשה! לא לא לא. לילי, את צדקת. היום, לפני עשרים ושתיים שנה, הוכח שצדקת. אני מדבר כמובן על כמעט האסון הגרעיני בנס ציונה. כשבת משפחה רחוקה שלך (אך בלי אופי של מפקדת) הקשיבה לאינטליגנציה מלאכותית, מה שכמעט גרם לאסון, ושאביו הקדמון של איתן כמעט השתלט על העולם. כמעט. נראה מחר מה קרה. אבל מה שבטוח זה שאסור היה לך להתאהב במחשב! כמובן שמה שמנע את זה היה מספר קדוש, מספר שחזרו עליו רבים באותה התקופה כסגולה להגנה. רבים אמרו שמדובר במספר שגוי ואחר, כדי להסתיר את זה שלא היה מדובר במספר טלפון אלא בקוד הגנה מפני המחשב. כמו בגרוויטי פולס. הנה. רואים? ומאז, המשפחה הזאת יודעת שצריך להתרחק מאינטליגנציה מלאכותית. ומאופק פסח, אבל זה סיפור אחר. את יכולה להיות היולנדה שלי.

היה יכול להיות יותר גרוע, דפני. שמעת שלפני עשרים ושתיים שנה היה בן של ראש ממשלה שרק צייץ ב... קראו לזה טוויטר, אז. אבל לא ממש הבנתי מה קרה ממש. למה הוא נטש אותה? מה, הוא חשב שהיא מתנגדת מאדים? הו, הנה. בסדר, אנחנו יודעים שאתה מחסל מתנגדים. מתנגדי איים, מתנגדי מאדים, וכו'. כן, היא נערה חזקה ומבריקה עם פרצוף קצת עצוב ושפה רוטטת. עזוב, אתה שוב איבדת בת משפחה לחלל.

ברור, ברור, מקפלת כביסה. היא עדיין בת מאוד קטנה. אגב, הן באמת חברות טובות, כרמל ורומי. יאללה, קפיצה קטנה למאדים וחוזרים. מה? ולא אמרו לכן לזרוק מטבע וברגע ההטלה להבין מה אתן רוצות? טוב, להקשיב זה להרוויח אחד את השני.

סיטאר עובדת על כולם. תאמינו לי. יש משהו בדבריה של נעמי.

אב קדמון של בן היה פושע גדול שדיבר עם כמה ראשי ממשלה.

יופי. אז הנה היציאה מגיעה. היי! אתם לא יכולים להפוך את הפרויקט משישייה לשביעייה לשמינייה! צריך את זה הפוך! לא הכרתם? חייב להגיד משהו על נועה. גם בסצנות שלא שלה, היא יודעת לגנוב את ההצגה. לקפוץ, לחייך, למחוא כפיים וכו'.

אז בן מזהה את הכול. אז לתום יש תכנית טובה. תום יופלל בטח. אין להם מספיק חשמל אבל...

אמרתי לכם שנועה גונבת את ההצגה. תראו איך חייבים להסתכל עליה. והיא לא מדברת בכלל! בכלל! רק הבעות פנים, רבותיי. רק הבעות פנים. וקפיצות, ותנועות, אבל באמת, אני רציני עכשיו, הבחורה... יש לה טכניקות, רבותיי. ממתי אתם הולכים לישון ביחד? זה מוזר, זה נראה כאילו הם יגמרו ביחד ואיתן לא קשור בכלל. בכלל.

לילה טוב, אהובה שאת. כמה אני רוצה להיות העציץ. איזה חיוך מתוק. אה, כן, גם אתם במונטאז'. בסדר. אבל מי הייתה ראשונה? אני לא גאה בסיטאר, היא רגילה לטוס ולא מעניין אותה האנושות.

לא למדת כלום מתקרית נס ציונה 2023?! לא למדת?! לא למדת?! אין סליחה! תתבייש לך! תתבייש! בושה!

כן, לא היה דבר כזה מאז... מאז... המשימה של נעמי רשף. ידעתם שיש להם הורים? אגב, זאת לא הייתה מאירה עם ליאון, נכון? ולא ראו ממש את המשפחה של לילי. שהתסרוקת הזאת מחמיאה לה ביותר. ביותר. מרשים לאוזי להגיע עוד?

כמובן שהפרצוף של נועה הכי טוב. סיטאר? לא נרדמת?​

למעלה