דרימארס - פרק 10

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מחצית והסודות נחשפים
אחרי חשיפת הסוד ש אמה , האם דוקא בזמן בשהיה בבית יתגלה לה מה קרה לרות?
או שזה שדפני מספרת לחבורה על החקירה של אמה ושלה יוביל לפתרון?
אחרי הפרק הזה נדע יותר..

YossihNew

Well-known member
פרק מחצית והסודות נחשפים
אחרי חשיפת הסוד ש אמה , האם דוקא בזמן בשהיה בבית יתגלה לה מה קרה לרות?
או שזה שדפני מספרת לחבורה על החקירה של אמה ושלה יוביל לפתרון?
אחרי הפרק הזה נדע יותר..
והכי חשוב-

איך לילי תתגבר על יולנדה האיומה שמשום מה החליטה להרוג לה את הצמחים?

הכי חשוב בעולם. כזה דבר לא היה מאז החולד.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי הקופסה השחורה נחשפה, היה ברור שהיה פה מקרה של נטישה.. ועדיין השאלות הן למה בן נטש את רות אם הוא אהב אותה? לא ברור לי ..
ההטלוזדיה בבית לא נראיתה לי מתקדמת יחסית ל2045.. הייתי מצפה למשהו יותר מתקדם בעידן שיש טלפונים שעונדים על היד ..
אבל שיימו לב גם באי וגם כאן , מדמיינים עולם אוטפי שבישראל יש אישה כראש ממשלה , אומנם ב2045 , ביבי כבר יהיה זקן מדי .. אבל מהר מאוד יתפוס מישהו אחר את המקום שלו ...

YossihNew

Well-known member
כן, זה נכון. היא הגיעה להסדר עם חברה שלך שהיא תיקח אותך לסדרה. בטח שאתה יודע מי היא! היא כל הזמן אותה דמות!

לא, לא, ליאת אחירון, די, בואו נעשה את הסימן להפסקת אלימות! אה, הבנתי, מי שכתבה כרגע בבת השוטר. אולי נספר בדיחה. ואז הסוס נכנס... לא? לא? נו, אבא של אמה, תן איזה פטריק. תן! אוזי ובן בכלל לא תמימים, אבל היא עזבה לפני שגילו שאוזי לא תמים. איזה מוזר זה שליאת שוב בטלוויזיה...

אני המום שללילי לפעמים אין קוקיות. משחק מכור, לילי הייתה צריכה להיות. זה גם רק בגלל ש... לא משנה, בשבוע הבא בבנץ תשמעו. ברבי, די להיות לקק. נכון, לילי. מה עף לנועה לפנים? חייב להגיד שגם במציאות לכרמל יש פרצוף מדוכא.

אז הפרויקט הזה הופך לשביעייה, מה? מעניין מה הם מסתירים. מעניין אם נעמי הייתה בתיבה.

יופי, ליאון. אבל ג'ימי יכול היה לעשות את זה יותר טוב. אין חוק כזה? וואו. טוב, זה כמו החוק ההוא של מגבלת הגיל לפרויקט איקס. שמסתבר שזה די שקרי ואף אחד לא שם על זה עם אלימלך ואווה. נכון, לילי. יולנדה אולי בצד של הרעים. בשבוע הבא הטיסה, אגב. כרגיל, סיטאר. כאילו את לא חייזרית.

למרות שנעמי רוב הסיכויים הייתה במשימה של הצ'לנג'ר! אה? ברור, שניכם פליטי אורי גרוס. מעניין מה זה ה"רשימה" של נעמי.

תכנית ב'?

כן, כמה זה בעייתי לשאול אותו? כן, מוזר לי שהוא לא מדבר איתה על זה. לא! הוא משקר כל הזמן! זאת הדמות שלו! זאת הגדרת הדמות! נו, באמת, אתם לא יודעים אפילו להקליט כמו שצריך?! אה, אולי החוק של ביסמוט לא עבר בסוף! אפשר להקליט עוד.

חברות טובה. חבל על ההורים של אמה. רומי כזאת חמודה בתפקידים שלה. באמת, כל הזמן. ואני תמיד ידעתי. שלום, תום.

תראו את לילי מחבקת שק בשמחה. חמודה. אוווו, איזה... זבל! מצד אחד. מצד שני- הוא גרם לשינוי הבעות פנים ברמה איכותית מאוד. כן, שוב החזרתי אחורה כדי לראות.

ליאת באמת דומה לרומי. ברור שהיא לא באה בשביל רות מההתחלה... רק בנקודת הרבע יש תגלית שכובלת את הגיבורה. טיפשון שאתה, תלמד קצת כתיבה. וביקום אחר, אמה חקרה מאיפה השמות של הכוכבים האלה והתאהבה במיתולוגיה. משהו כאן מוזר לי. איך הוא לא ידע את זה שרות אהבה את מאדים? טסת איתה.

בושה. אני יכול רק לעודד אותך, לילי, שאצלכם עדיין המחשבים לא השתלטו על העולם. אבל בשבוע הבא את תגרמי לליאון לקנא! את תתאהבי במחשב! זה מסתדר בצורה מאוד מוזרה. ממש ניצן עם אופי של צליל. ממש לא ממוצעת! את אפילו לא בת אנוש, את בת אלים! עם התפרצויות שאין דברים כאלה! מה? לא, יולנדה, לא!

נו, אני בטוח שגם היא הייתה שם. זה ברור. מה, שהקפאתם אותה בתא ההוא? בסדר. קורה לכולם. מה, חשבתם שהיא הבוגדת? נו, לא מפתיע. ההיא מהסדרה בוגד. יש שם גם את החבר ההוא של נעמי, לא? לך תדע, אם תחזרו בזמן אולי המבטים ישתנו. לא, זה לא הוא. מסתבר שזה לא ממש נכון והוא לא בחלל. אה. זה אתה. מינימום היית מעוות את הקול. מה, גם את ראית את המסך המפוצל הזה? ברור. ברור. מרפאת פליטים. אוזי רגיל לזה מאימא. אימא מטפלת בפליטים.

רוצחת!!!!!!!!!!!! תראי מה עשית לעגבניה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו צרחה יפה. לילי לא הורתה לך כלום! המחשבים האלה, יום אחד הם ישתלטו לנו על העולם! גם PPS היה רק תוכנה! אני לא בוחר בצד של התוכנה. אבל בבקשה אל תתאהבי גם את בתוכנה. רק בשביל שליאון יקנא. כמו שאמרתי- ליולנדה אין הבעות פנים יפות והיא לא נהנתה לפגוש אותי.

נעמי.

אה. ממש כמו... רגע, מה עם פלאשבקים למאדים? אל תדאגו, אולי היא נשארת קפואה באיזשהו תא. היא בטח ערכה את זה איכשהו.

ערמומית ביותר. איפה היא הייתה לפני?!

נכון, אמה תמיד צודקת. שלום לך, הולוגרמה מלאת אמינות. תיזהרי מהדמיונות האלה, אמה. יש מצב שזה יכניס אותך לסרטים ליום הזיכרון. היי! רות, את אמורה לעזוב רק בסוף! כמו אצלי! כמו באח שלי הגדול!

הדלפתם לתקשורת? וואו. אוזי, אתה בן אדם חסר מזג נורמלי.

אה, יש לכם ראשת ממשלה. עדיין רונה מיכאלי? הו. עכשיו היא תפקח על זה מקרוב. איזה חיוך מרושע.​

למעלה