דרים ת`יאטר

Yoni16

New member
דרים ת`יאטר

אם למישהו יש תגובות על הדיסק האחרון של דרים ת`יאטר ``SCENES FOR A MEMORY`` ויש לו פשר לסיפור שמתרחש שם שיכתוב פה הודעה. כמו כן...מישהו יודע מתי הדיסק הבא שלהם יוצא ומתי הם כבר יבואו להופעה בישראל???? אני גם צריך זמרת עם קול יפה ללהקת פרוגרסיב שתכתוב לאימייל שלי

well

deram is the best band ever and there last cd is amazing,,, u sould listen to I&W (my nick) by them and awake...(2 other good cd by dream...) ומאיזה איזור הלהקה?

Yoni16

New member
דרים ת`יאטר

שמעתי את כל הדיסקים שלהם וגם לדעתי זאת אחת הלהקות הטובות ביותר בתחום שלהם, או בכלל, וביחד עם SYMPHONY X יש לפרוגרסיב מטאל מה להציע. העניין הוא שאני לא ממש מבין את הסיפור מאחורי SCENES FOR A MEMORY ולכן שאלתי אם מישהו יודע על זה משהו. הלהקה מאיזור מודיעין אבל אפשר לארגן לך הסעות

Opeth

New member
תשובה

scenes from a memory הוא המשך לשיר מהדיסק images and words: metropolis part I זה פיתוח של השיר שהפכו אותו לדיסק שלם (metropolis part II) את הסיפור האמיתי מאחורי הדיסק זה לא ידוע הלהקה מעדיפה שנשבור את הראש לבד. שלושת חברי הלהקה המקוריים למדו בבית ספר למוזיקה ברקלי בבוסטון וגדלו בלונג איילנד בהקשר לשאלה השנייה...

Opeth

New member
עוד משהו...

הממ..שמתי לב שבעצם לא עניתי לשאלתך. הסיפור בדיסק מדבר על אדם החי בימינו שקוראים לו ניקולס ודרך היפנוזה הוא מגלה שבגלגול קודם הוא היה בחורה בשם ויקטוריה שנרצחה באכזריות בגיל צעיר.

Yoni16

New member
אני יודע אנגלית!

תוכן הסיפרו עצמו ידוע לי, אני יודע אנגלית. אני לא יודע מה המשמעות מאחורי METROPOLIS ומאחורי הסיפור בSCENES

למעלה