דרים עשו את Dark Side of the Moon

Rudess

New member
דרים עשו את Dark Side of the Moon

כמה שאני מקנא ב-30 מחבריי שנמצאים כרגע באמסטרדם!!! ידעתי שהם יעשו משהו של פינק פלויד, וטוב שביצעו את האלבום הפרוגרסיבי ביותר שלהם.

Rudess

New member
למה לדאוג? אני קונה את זה כשזה ייצא

כבוטלג רשמי. אין לי כח להוריד בוטלגים באיכות ירודה מהרשת.

ZOVIRAX

New member
בקשר להופעה הראשונה. איך המבנה היה?

היום הראשון באמסטרדם שהם בצעו שירים שלהם - אולי אתה יודע את המבנה של ההופעה? הם ניגנו את Octavarium ואז כל מיני שירים מהדיסקים הקודמים? כמה זמן זה הופעה שלהם? ב 29 אני בהופעה במילנו איטליה, יש כבר כרטיסים!

RamiSun

New member
set list

The Root of All Evil Panich Attack Another Won Forune in Lies Under a Glass Moon Caught in a Web Peruvian Skies Home הפסקה The Glass Prison This Dying Soul Never Enough Sacrified Sons Octavarium הדרן As I Am Pull Me Under/Metropolis ערב שני The Root Of All Evil Afterlife Just Let Me Breath Lie Raise The Knife These Walls Never Enough Endless Sacrifice הפסקה קאוור לאלבום Dark Side Of The Moon הדרן The Spirit Carries On (עם תרסה תומסון) In The Name Of God

Rudess

New member
תהנה במילאנו

יכול להיות שגם אני אבוא ל-3 ההופעות באיטליה. כל הופעה שלהם זה שעתיים וחצי בערך.

Rudess

New member
זה לא בטוח

אמרתי שאולי אני אבוא לאיטליה להופעות, הכל פתוח עדיין.

FunkyMonk

New member
לא ממש פרוגרסיבי

אני לא מבין למה הוא פרוגרסיב לדעתכם... Atom Heart Mother יותר פרוגרסיבי, ו-WYWH בכלל...

Liorking

New member
אני...!!!!!!!!!!!!!!

הם ביצעו פשע נורא - ביצוע שלהם של דארק סייד. אסור לגעת באלבום הזה, זה אלבום מושלם והטוב ביותר שיצא אי-פעם! אין לי בעיה שיבצעו את כל Master Of Puppets או את The Number of the Beast, אבל לא את דארק סייד! זה אלבום טוב מדי וכל קאוור רק יהרוס אותו. זה רע מאוד שהם ביצעו את האלבום הכי טוב שלהם, למרות שביצוע של אלבומים אחרים גם יהרוס אותם. זה בדיוק מה שאני צריך, לשמוע את LaBrie הורס את Money, Time ואת ג'ון פטרוצ'י שהופך את האלבום להבי מטאל או שמנסה לחקות את הצליל של גילמור ורק הורס. הפעם הם באמת עצבנו אותי.

למעלה