דרים באסטוריה!

KFIR900

New member
דרים באסטוריה!

הי הי... אני וחבר נוסעים ב20 ו 21 לאוקטובר להופעה בלונדון ויש לנו BACKSTAGE... איזה אושר!

theriddler

New member
תהנה.....אני מקווה שלא יקרה לך שום

דבר עד אז ..... כי אז זה יכול ממש לבאס!!! סתם......תעשה חיים

NiGa

New member
מה?! תחנק!!!!!

רציתי לנסוע ונגמרו הכרטיסים!!! ואיך יש לכם בק סטייג´?...

p u p s

New member
מצטער שכתבתי בשם כפיר

לא משנה כתבתי בשמו בגלל הקוקיס כאן במחשב בעבודה... אז ככה: באותו יום שפרסמו את ההופעה בטיקט ליין קניתי את הכרטיסים וכך השגתי אותם (שבוע אחרי נגמרו הכרטיסים להופעה הראשונה ואחרי שבועיים גם לשניה), כמובן שקניתי לשתי ההופעות. בטח כולם מכירים את המסורת של שני ערבים עם דרים, ובערב השני הם יגנו אלבום קלאסי במלואו (בסיבוב הקודם זה היה master of pupets של מטאליקה...) אני מהמר שהפעם זה יהיה MOVING PICTURES של RUSH. לגבי הבק-סטייג´: אני תוכניתן בחברה שעובדת בעיקר עם חברות בחו"ל ולאחרונה יצרנו גם קשרים עסקיים עם EIL (תכנסו eil.com) חברה שמוכרת דיסקים נדירים (חתומים, פוסטרים חתומים וכו´) ויש להם גם סקשן נחמד מאוד של דרים...כמובן שהם הראשונים לקבל בק-סטייג´ לכל הופעה באנגליה, וביקשתי מאוד יפה מהאיש קשר שלנו שם, ונענתי בחיוב... אם יש פה עוד מישהו עם כרטיסים שרוצה להצטרף, שיכתוב. עמית ------------------------------------------------ Metal Is Our Religion, Dream Theater Is Our GOD -------------------------------------------------

p u p s

New member
האמת היא שאני נוסע עם חיים

סתם בטעות עשיתי LOGIN בשמו...

theriddler

New member
הא...חיים........מי?

ד"א...אנחנו ממש לא מכירים אתכם....(או שאנחנו כן..? או שזה רק אני.....(?)(?)(?)

p u p s

New member
אז אתם לא מכירים...SO?

סתם ציינתי את השם שלו.... אז לצורך ההיכרות: אני עמית, בן 22 מראשון ובסיסט. חיים בן 23 מראשון וגיטריסט. בזמננו הפנוי אנחנו מנגנים יחד ומחפשים צלע שלישית ורביעית (גיטריסט ומתופף) שיבואו בגישה שזה קודם כל בשביל הכיף. אם יצא מזה הרכב יש לנו סולנית מ ד ה י מ ה. השאיפה היא לנגן רוק מתקדם בעיקר...

theriddler

New member
ראשלצניקים!!!!...איפה למדתם.. ד"א?

(מצטער על ההערה על חיים) גיא (....תדמיינו שזה בכחול......)

למעלה