השאלה האמיתית היא כמובן למה ברבי רוצה את דפני ולא את לילי. לא אישי, דפני יקירה, את יודעת שאת אחלה, אבל לילי היא אישה פשוט מושלמת.
מה הוא אמור להיות? אה. התקדמנו מאז מרגי.
אוייייי! היא שברה את הרגל שלה!!!!!!!!!!!! וואו, זה לפחות שמונה בסולם ליטמן!!!!!!!!!!!! מה, אמרנו אני חוזר לאווירה של כדברא, לא?
מה זה כל ה... זה? הברגים האלה? יש כאן תיעוד.
לפחות תנסי למכור את הכאב.
איזה סוססססססססס?! סליחה. נפלט. עכשיו רואים שזאת נטע. בהחלט עכשיו רואים שמדובר בנטע. חפרפרת במחנה או במשלחת? כלומר... יש כאן בוגד! אה. לא. טעות בסדרה.
בתיאבון, לילי. תאכלי, מתוקה, תאכלי. שתגדלי ותהיי חיילת, ותפקדי על חיילות אחרות עם גבות יפות כל כך והבעות פנים נהדרות. טעיתי כשלא אמרתי לה איך אני חושב שהמפקדת תסתיים? ברבי, אה. לא היית במסיבה? אה, עם החולד היית. ה...מה? המה? לא, יקירי, לא. תכף תגיד לי הופלה פופ.
ממה בן נפצע? לא, מוזר לי, מה קרה לו שם במשלחת? תום הוא... לא נראה בוגד. אולי סחטו אותו או משהו, אבל בן אדם כזה לא נראה כמו מישהו במשימה. היי! גם לי יש כזה! אה. תנו לי לנחש. זה של לוסי. או של לוסי, או של גאיה. כן, אתם באמת מחוברים דרך הווריד.
סוקולנט זה... היה ב... שקשוקה. לא בבנץ. אוגרים היו בבנץ. אבל את סתם פרח, לילי. כלשהו. אה. אתה דניאל. לא, לא. הופתעתי לרגע אבל בעצם הכול ברור. אז מה עם הרחפן, אחי? עוד סוחב? תביא את טומי, נראה או... עזוב, בטח החליפו אותו איזה פעמיים-שלוש. בעצם אם אתה דניאל, אתה רצוי מאוד בקרבת לילי. פרגנתי לך את ניקול, אבל... חכה חכה, עוד שבוע תשמע ביקורת קטנה עליך. רועי חשב שנולדת ברבי. כוכבים מסתדרים בשבילה! אני מדמיין. מדמיין. אבל לא עם ברבי. למה, ועוד לא למדת את הברבי דאנס? גרוע ממך? אתה הוזה.
ברור. ואין חזרה מעכשיו. אין חזרה. אתן יצאתן למסע, בנות, ומעכשיו זה כבר... בלי לחזור. כן, הוא הכיר אותה. אז הוא נפצע שם. עצוב מאוד.
אז ההסחה לא עבדה.
זה מסוכן ביותר. הם היו... כן, דפני. את חדה. את כמו מסור חשמלי, את... דפי? לא יודע.
אה. רוד באיה. לא מכיר. אני אשמח להכיר. בשבילך. מקס, תירגע. אתה לחוץ כל כך מכל הקטע. ריקוד? אבל היא ניצן! את לא יכולה להיות ניצן, את בלונדינית, את נטשה! וברבי, למה אתה מגיב ככה? להגיב ככה אפשר רק כשלילי אומרת לך מחמאות. כמו שאני הגבתי. הוא מביט בה ארוכות. הוא מחייך ממושכות.
סיטאר. ידעתי. ואני עוד חשדתי בתום! ואל תגידי לי שסוחטים אותך, את בצד של החייזרים בכלל! היום מדים, מחר וגה!
אוי. תראו אותה. מושפלת עם הבעת פנים עצובה. אני לא ראיתי את הפנים שלו. התמקדתי בפנים שלך. הנה, ליאון לא מבין הבעות פנים, וזה ברור לגמרי שבגלל זה הוא לא... יש לך פיצ'ר?! תביא לי אותו, אני רוצה להקריס את המערכת עם לילי! המערכת לא תעמוד בהבעות פניה הנפלאות! זה כל מה שחלמתי! בסדר, זה בדיוק הזמן לחבר חדש. זה בסדר, לילי, זה בסדר. את היחידה שיכולה לגרום לאוטיסטים להיות כאלו... לך תמות, ליאון. תמות, בסדר? תמות. ממני אליך. תמות.
הם תמיד מציעים פיצה כשהם מרדימים אותן. אבל זה נגמר מהר יותר, דפני. תגידו, מה עם הטבעונות של אלימלך? מה הוא עשה אצלכם? כן, הרבה יותר מתוחכמת. תארו שהאחות של רות תראה את הסרט. כל כולך אמינות, אני לגמרי סומך עליך.
כיסוי ראש על הקסדות זה מוזר. אולי סיטאר? כמה רומנטי. הו. מרתק. אז גם הם היו אחת ושתיים, כמו... 4 זה מספר מקולל, מה? כמה מוזר זה שקוראים לה אמה. זה נראה כאילו היא ראתה טלנובלה. משהו כמו... אוהבים במאדים. כן, הוא אמין במיוחד.
תתבייש לך שבגללך, בגללך, הגבות שלה שמוטות! בגללך! אגב, לא נראה את הברבי דאנס? אנחנו נראה את הברבי דאנס. אכן מראות קשים. מה את גונבת לה את הריקוד?! תתביישי לך! כולם רוקדים ורק לילי... מסכנה. אה, כן, אמה גם פה. נקודת אל חזור. מאוד מאוד מאוד שמינייה. מאוד. ככה לזרות מלח על לילי?! בואי לילי, אני אתקן. מי כמוני יודע מה זה לקנא. או שבא לך שנחכה ארבעה ימים? כשאת עצובה את צריכה לחכות ארבעה ימים והכול יסתדר.
וואו!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!! איזה טוויסט מדהים!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן, למה מקס לא יצא ומה הקטע שלילי עצובה? מסכנה אחת. רגע רגע... אז איך לא מצאו אותו *בשומקום*? זה לא נכון. גם במקרה של מקס זה לא היה נכון.