דרייבר ל-iPod

נחוש

New member
דרייבר ל-iPod

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואבד לי דיסק ההתקנה של ה-iPod. לא מצאתי באתר של אפל לינק לדרייברים. מישהו יכול לומר לי מאיפה אוכל להוריד את הדרייבר הרצוי? התקנתי את האיפוד גם במחשב בעבודה, אבל למיטב ידיעתי העתקת הספריה של אייפוד או איתור הדרייבר לא ממש יעזרו לי במקרה הזה, נכון? חוצמיזה קניתי לאחרונה כמה אביזרים לאייפוד שאני ממליצה עליהם: מיקרופון שהופך אותו למכשיר הקלטה נייד בלתי נגמר ועם אופציה ל-line in להקלטה איכותית. וכמובן המטען הנייח שהוא גם הרבה יותר מזה כי מאפשר חיבור נוח למחשב ו/או יציאת line out קבועה למערכת סטריאו, למשל. תודה!

LinkTree

New member
line in להקלטה איכותית ../images/Emo35.gif

מגניב! מה זה בדיוק? והאם ה IPOD לא יכול בכלל להגיע להקלטה איכותית? (נראה לי שקראתי איפה שהוא שיש לו איזו הגבלת חומרה...) נראה לי שאת לא צריכה דריברים רק את העדכון של ה IPOD ו ITUNES אני בעבודה פשוט התקנתי ITUNES וכשאני מחבר את ה IPOD הוא מזהה אותו.. אגב ה IPOD שלך מפורמט? (כלומר יש בו שירים וכו')

נחוש

New member
line in אבל תעזרו עם driver

הנה הפרטים למי שביקש: Griffin iTalk - iPod Voice Recorder Plug the Griffin iTalk into the top of your iPod and suddenly you have a world-class voice recorder with literally thousands of hours of recording time. Supports iPods with Dock Connector. Does not support iPod mini. Price $39.95 Ships: 2-3 weeks יש עוד יממבה accessories באתר של אפל ויש גם תמונה. לי הביאו אותם ארה"ב. אבל תעזבו את העזרים ותעזרו לי עם השאלה שלי לגבי הdriver פליזזזזזזזזזזזזזז

AboveBeyond

New member
המממ

אין לי מושג בקשר לדריברים אבל ה i talk מקליט רק באיכות כזאת 8kHz, 16 bit mono WAV files זזה ממש איכות לא משו

LinkTree

New member
שוב

כמו שאמרתי: נראה לי שאת לא צריכה דריברים רק את העדכון של ה IPOD ו ITUNES אני בעבודה פשוט התקנתי ITUNES וכשאני מחבר את ה IPOD הוא מזהה אותו.. אגב ה IPOD שלך מפורמט? (כלומר יש בו שירים וכו') בנוסף - אם ה IPOD שלך מפורמט ומנגן את צריכה רק ITUNES והוא יזהה אותו אם את מפחדת שהוא ימחוק לך את המוסיקה מה IPOD אז קודם תגבי אותה עם POD PLAYER. מקווה שעזרתי

למעלה