דרייבר לויסטה

דרייבר לויסטה

משום מה יש לי חסימה בפורום חומרה ותוכנה. אני מחפשץ דרייבר למדפסת של ברוזר mfc-215c שתומך בויסטה. יש בנמצא?

bar666xp

New member
תלחצי על DOWNLOAD בקישור...

יש 3 שלבים... בראשון לבחור DRIVERS. בשני לבחור VISTA {לגלול זה מתחת לXP 64BIT}. בשלישי אנגלית. ואז SEARCH... יופיעו 3 קבצים/קישורים להורדה... הראשון {העליון} כולל את הכל בעיקרון אבל אם תהיה בעיה איתו תוכלי לנסות את השני {דרייבר למדפסת ולסורק} ו/או השלישי {אשף התקנה לדרייבר}. ננסה לינק ישירות לקובץ אם יעבוד מה טוב. שם הקובץ צריך להיות 215INST_A.EXE אם הלינק יפתח לך ישירות את הורדת הקובץ.

kobi 23

New member
שניה אני אנסה לעזור לך

משום מה אני לא מצליח לתת לך קישור ישיר.אני אנסה להסביר לך צעד אחרי צעד 1)בחלון שנפתח לך (לאחר שאת פותחת את הקישור) תלחצי על :download".בצד שמאל 2)את עוברת לחלון שבו יש מין טבלה שרשום בה STEP 1,2,3 וכו' 3)במשבצת הראשונה תבחרי ב"ALL" (זה אומר שהמחשב יוריד לך גם את הדרייבר וגם את תוכנות העזר של המדפסת. 4)במשבצת הבאה תבחרי ב"WINDOWS VISTA" 5)בחרי בשפה הרצויה ולאחר מכן "SERCH" 6)בחלון הבא יהיו לך שוב טבלאות , תבחרי בטבלה הראשונה ולחצי על "MORE INFORMATION" לחצי על DOWNLOAD ופעלי לפי ההוראות מקווה שעזרתי

כן זה בדיוק מה שעשיתי אבל בהמשך נתקעתי

זה קובץ זיפ שאני פותחת ורואה מלא קבצים אחרים. אבל אני לא רואה קובץ התקנה...

טוב מצאתי והתקנתי אבל הם מבקשים לחבר USB

כאבל של יו אס בי על איזה כאבל הם מדברים???

kobi 23

New member
זה הכבל שמחבר את המדפסת למחשב

יש שני כבלים למדפסת ,חשמל והUSB

kobi 23

New member
גם לי זה עשה בעיות דומות

במדפסת אחרת של ברדר. אני לא זוכר מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה. תנסי אולי להתקין שוב מחדש, הפעם עם המדפסת מחוברת כל הזמן למחשב (בלי קשר להוראות על המסך)

למעלה