דריה

בטרפלי

New member
דריה

כן כן אחד שמי אלדר כינוי שךי בטרפליי קפיש? תודה בכל זאת מכל הלב לעשות את מזכירה לי ידידה שלי אבל מה אני יכול לעשות כבר? את יכולה להגיד לי את זה לפחות????? מה יש לעשות? אני לא יודע כבר הדבר היחיד שיש לעשות ממצבי זה לדבר אם הגורמים לבעיות כמה בעיות לא יגמרו לעולם וכמה כן אני שביר מידי בשביל לעבור כאבי סירוב עברתי כאלו כאבים כבר זה חזק עלי יותר מידי

דרייה

New member
../images/Emo140.gifפרפרוביץ....

מסתבר החיים חזקים יותר מכל,לו היית קורא את הספרים של פרימו לוי היית מבין על ועד כמה האדם מוציא מעצמו יכולת אינסופיות גם ברגעי השיא של משברו או שפלותו.... אלדר אתה היחיד שתוכל לצאת ממצבים שנקלעת אליהם אף אחד לא יבוא ויוציא אותך,כולם ידברו,ייעצו אך אתה תקח המושכות בידיים ותנווט את דרכך כולנו עוברים רגעים קשים שיש ומתמשכים לתקופות,הנקודה היא להבין שהכל זמני ה כ ל ,גם עצם היותנו פה ולכן כל רגע חולף. יש שאתה קשור לאנשים אחרים במצבך ואתה לא יכול לשנות דבר אך,במקומות בהם יש לך שליטה ,קח אותה. אור לך ושיהיו לך חלומות..על מחר טוב יותר אמן ואמן.

בטרפלי

New member
לא הבנתי לגמרי אותך דריה

אבל זה פשוט לא מובן לי עדיין אני בחרתי כבר להניח את הבעיה בשם "נתי" בצד לעבור קדימה לשכוח אותה לא לסדר אותה לא מסוגל לדבר איתה יותר כבר היא צריכה שאני יבוא אליה אבל זה מאוחר מידי בשבילי אז הבעיה הזאת עברה כבר אבל בשאר הבעיות הזמן ישנה את המצב אני מקווה צריך לקרות עוד דברים

למעלה