דריה פלג

דג קדוש

New member
דריה פלג

בוקר טוב לכולם
אני לא יודע מי הספיק כבר לשים לב, אבל בעונה החדשה של ארץ נהדרת הולכת לככב דמות בשם דריה פלג, שהיא בעצם פרודיה על הזוועות מבית היוצר של בית הספר "רימון" שהמוסיקה הישראלית חווה בזמן האחרון. ההשערה שלי היא שדריה מקבילה לאיה (כורם) ופלג מקביל לפלס (קרן...). בכל מקרה, צוות התוכנית העלה כבר לאינטרנט את שיר הפרודיה הראשון של ה"אמנית" החדשה, עם שיר מטומטם שמזכיר מאוד את שיריה של קרן פלס ועם קול צרוד משהו שגם כן מזכיר את הקול שלה. אני ממליץ בחום - צפו והגיבו כאן - מה דעתכם על העניין הזה, ובכלל על התופעה הנוראית הזאת?
"ביום הראשון של הסתיו" / דריה פלג

ravithe

New member
אני לא יודעת למה זה כל כך מרגיז

אותך. יש לתופעה הזו קהל צרכנים וטוב שיש מי שמוכן לספק לו את הסחורה. לא נראה לי שאפשר וצריך לחנך אנשים בנושא מוסיקה. מה שאפשר זה רק לחשוף אותם לסוגים שונים באמצעות המדיה ומכאן והלאה שכל אחד יבחר את מה שטוב בעיניו. אני אישית לא אוהבת את מירי מסיקה כי השירים רדודים והביצועים דרמטיים ואינם לטעמי. את קרן פלס ואיה כורם אני לא ממש מכירה (למעט יונתן שפירא).

"דג קדוש" יקירתי..זה כבר פעם שניה

שאת כותבת על זה,זה לא מכובד....ב"רימון"יש אנשים מוכשרים,זה שזה לא לטעמך,לא אומר שאת צרכה לדבר כך "זוועה".. יש דברים טובים יותר ויש פחות במוסיקה הישראלית הנוכחית... אני למשל אוהב את מירי מסיקה,היא שחקנית וזמרת נהדרת... וזה שאני פחות אוהב מישהי אחרת לא אומר שאני אדבר נגדה......

למעלה