דרו קארי לא מוערך!

Marty McFly

New member
דרו קארי לא מוערך!

טוב, זו ההודעה הראשית שלי... לדעתי "המופע של דרו קארי" לא מספיק מוערך!! זה אפילו יותר מצחיק מ"חברים", אותי לפחות! בייחוד למי שאוהב את ההומור המעט סוטה הזה! מי חושב כמוני?? ועכשיו תת-נושא: מי כאן ראה פרקים מהעונה השמינית של "חברים"?
דניאל

Marty McFly

New member
אה, ועוד משהו...

מי ראה את הפרק של הבית הלבן שהיה היום?? סידרה גדולה!!

*maayan*

New member
לא יותר מצחיק מחברים אבל.....

באמת סידרה מעולה, שלא ראיתי כל הזמן אלא רק חלקי פרקים חשבתי שדרו ומימי צריכים להיות ביחד (בדר"כ הם לוקחים חברים הכי טובים או שונאים והופכים אותם לזוג), עכשיו שזה בערב יוצא לי לראות את זה הרבה וגיליתי שזו באמת אחלה סידרה! ראיתי (והקלטתי) את כל הפרקים של חברים ששודרו בארץ עד היום. הבית הלבן היא סידרה מצויינת!!!, הפרק היום היה מדהים, כמו כל הפרקים, מה קרה למנדי?, למה היא לא הופיעה? שלכם מעיין (שיש לה גם את כל הפרקים של הבית הלבן מוקלטים....)

חיפושיט

New member
ב-ה-ח-ל-ט-!

דרו קארי הוא גאון קומי וכך גם ראיין משל מי השורה <הוא גם משחק במופע של...> וההומור המטורף הזה ע\הא ע-נ-ק גם אני אישית חושבת שזאת אחת התוכניות הכי מצחיקות שיש על המסך, כן כן, יותר מחברים, וזה כי הבדיחות שם מובאות מכל מני ז´אנרים, בדיחות חה חה, בדיחות מטורפות, בדיחות גוף <שמצחיקה באופן פיזי> הומור מתוחכם שנינות וכו´ וכו´ וכו´ בהחלט חושבת כמוך אגבף הבית הלבן היום הייה פרק טוב, אבל לא אחד מה-פרקים הטובים לילה טוף

fluppster

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!! איזו סדרה מדהימה!!!!!!!!! אני פשוט חולה עליה!!!!!!!!!!!!!! "הבית הלבן" היא אחת מהסדרות הטובות ביותר בטלוויזיה!!!!!!!! חן

hospital_food

New member
לואיס ,לואיס

דרו קארי זו אחת הפנינות הבודדות שנשארו אחרי מותה של סיינפלד. שילמדו "חברים" ,ככה עושים קומדיה!! עד כמה שהסדרה הזו מופרעת לעונה החדשה שמהיום אצלנו על המסך(20:55) פשוט אין גבולות. כמיטב המסורת של הסדרה גם בעונה הזו יהיה פרק מוזיקלי, פרק מלא טעויות; ופרק בשידור חי, גדוש אילתורים וכוכבים אורחים, בו רוב השחקנים (כפי הנראה) שיכורים. הפרק של היום הוא מעין פארודיה על הישדרות לא להחמיץ!

ylikonen

New member
למה הוא לא מוערך?

לפי דעתי יש לו באמת סדרה גדולה, אמנם לא יותר גדולה מחברים אבל אין פרק שאני לא מת מצחוק. גם בשל מי השורה הוא ענק. אם כבר מדברים על שחקנים לא מוערכים אז ריי רומני(ריימונד מכולם אוהבים את ריימונד) לא מוערך. לפי דעתי גם זה סדרה גדולה ויש מלא פרקים גדולים. משהו ראה את הפרק שהיה ביום שני? הקטע שהוא התקלח הרג אותי מצחוק

Marty McFly

New member
ריי רומנו הוא בסדר...

אבל בהחלט יש יותר טובים ממנו... וסדרות הרבה יותר איכותיות... הבית הלבן היה פרק טוב, אבל באמת לא אחד הטובים! דרו קארי שולט, וההומור מעולה. הם פשוט מנסים להגיע אחרי רחוק בלי שהצנזורה תתפוס אותם - וזה ממש היליריאס! ועוד סידרה שגורמת לי להתפקע מצחוק: משתגעים מאהבה!! עוד סידרה פשוט מעולה!!!!!

dht16

New member
כולם אוהבים את רימונד בהחלט מוערכת

היא מצליחה מאוד ומועמדת לפרסי אמי ועוד ובעונה הקודמת פטרישה הייטמן קיבלה פרס לשחקנית ריימונד היא סדרה מעולה

"ריימונד" מוערכת מדי

בסך הכל מדובר בסדרה שלא מחדשת דבר, שנודף ממנה ריח של ריאקציוניות. שוב פעם האשה מתוארת בתור הbitch שרק מאמללת את חיי הגברים? גודל נפש! שוב פעם האשה היא תמיד אך ורק אם?! שוב חזרנו לאייטיז!? סוזן

ריימונד=סיינפלד

לא זה לא גרוע נחמד בדיוק כמו דרו קארי אולי דרו קארי יותר אבל עדיין ריימונד זה הגירסה הנוצרית נשואה של סיינפלד שלא שודרה אלף פעם בשידורים חוזרים תראו את השם אפילו! ריימונד - סיינפלד דומה! לא?

A.L (boy)

New member
אז זהו - שלא!

והייתי מציע לך להימנע מהשוואות שכאלה אם ברצונך לא לפתוח בוויכוח מתמשך עם שוחרי סיינפלד הישנה והטובה!

דור כהן

New member
אני לא מבין מה כולם עושים עניין מ..

חברים
סדרה נחמדה זה הכל.... יש הרבה תוכניות יותר טובות ממנה, ודרו קארי אחד מהם
חברים הפכה יותר לסדרת דרמה מאשר לקומית
"החתן בורח.." מי האבא..?." ממש טלנובלה... לדעתי האיכות של חברים ירדה נקודה
לכל אוהדי הסדרה אבל זה מה שאני חושב. לדעתי פשוט צריך ל
את חברים מה
, והם עוד חושבים על עונה תשיעית... ו
לדרו קארי

אני מעדיפה את דרו קארי על פני חברים

המלוקקת, הצפויה והמאד לא מצחיקה. יש משהו קצת קינקי בחוש ההומור של דרו קארי ושות´, והכימיה בין חברי הקאסט טובה לאין ערוך מאשר בין ששת חברי "חברים". מה גם שעולמם של החברים מלאכותי לחלויטן (כל הבנות מיושרות קו עם אידיאל הפלסטיק ליופי נשי מבית היוצר של ברבי). בעוד שדרו קארי וחבריו רחוקים מאד משלמות. סוזן

צודקת!

מסכים איתך אם היו משדרים את דרו קארי כמו סיינפלד או חברים הוא היה מוערך יש את זה אחרי של מי השורה זאת בכלל בלילה אבל מי יכול לא להירדם מהפרקים החוזרים של "של מי השורה הזאת בכלל" שכל אחד ראה איזה אלף פעם (או פעם אחת וזה כמו כל הפרקים האחרים) ואז אין כוח לראות את דרו קארי לא משפיל את עצמו ויותר מצחיק מ"של מי השורה הזאת" אז אולי הגיע הזמן לשדר את דרו קארי בשעה נורמלית בפריים טיים כמו 20:00 או יותר טוב ב-22:00? כי זאת תוכנית ממש נחמדה ויותר טובה מפרקים חוזרים בפעם העשרית של סיינפלד או אפילו (!!!) גיא פיינס (גם לו מגיע חופשה קצרה ארוכה.........אף אחד לא ימות מזה).

למעלה