דרוש

עוף כנף

New member
עכשיו את אומרת????

מאז שהורדתי את האודיגו...(ואני בגיל העגול של... 40)... אני מקבלת פניות בעיקר מגילאי 50-59.... (או להבדיל... 17-25 חה חה חה... ואני יכולה להיות אמא שלהם...) אז.. להפנות אלייך? מודה... לא ראיתי אותם... וגם לא רוצה... אבל... תשמעי.... לא בדקתי בקשר לפלפל...וגם לא בקשר לחנוניות.... אבל ספורטיביים? אולי...

אני הורדתי את האודיגו הזה

רק כדי לדבר עם כמה מוכרים לי אבל תשמעי ממש חולים האנשים לפעמים ההודעות שלהם פשוט גורמות לי להסמיק לרוב אני לוחצת התעלמות ככה שאין בעיה

היי עוף גמני

בדיוק בעוד חודש חוגגת 40 , גיל נפלא
. אני חושבת שכולנו מקבלות את הפניות הללו של הצעירים ולא רק באודיגו,גם ברחוב הם מעיזים ו...האמת היום אני יודעת טוב מאוד למה (בחורים חכמים
).יש הגיון מסויים בכמיהה שלהם לנשים בגילנו לפחות מבחינה הורמונלית ולדעתי הטבע פקשש כאן בגדול. עד לפני כמה שנים,לא יכולתי לחשוב בכלל על גבר צעיר ממני או אפילו בגילי,תמיד המבוגרים ממני בלפחות 6,7,שנים קסמו לי בבגרותם ותפיסת החיים שלהם.מסתבר שהיום צומצמו הפערים וקשר עם מי שצעיר ממני (בגבול הטעם הטוב),לא מרתיע אותי ואפילו מחמיא ( ביחוד שהם אומרים את? בת 40? יש לך שלושה ילדים? לא מאמין). ועם זאת הגיל הוא רק מספר והגבר האחרון שנכנס אל חיי בסערה (אוףףףףף,כמה חבל שיצא) חוגג החודש 47 ,נראה ,חי ומתפקד בדיוק כלבבי. יושמדו תאריכי הלידה לאלתר

שחף 1

New member
עופי

את יכולה להיות רגועה אליי פונות בנות חמישים פלוס וגם שלושים מינוס ואצלי רשום הגיל לא קבוצת גיל אז כנראה האודיגו מלא סוטים ולכן אני מעדיף את ה ICQ שהוא הרבה יותר טוב מנסיון ושם בדרך כלל אין פניות מהסוג הזה

צהריים טובים שחף וגם לך עופי?

מצטערת שכולם נגררו אחרי וקצרו את שמך היפה עוף כנף בכל מקרה שחף מה אתה עושה עם הקטינות באודיגו?

שחף 1

New member
מוצאתתתתתתתת

אני עושה איתן מה שאת עושה עם כל הסוטים מקווה שעניתי לך על השאלה או שאת מקנאה

אפס מה זה לוקח אישית מידי

לקנא? במי? לא כל כך הבנתי (אבל כל אחד וההומור שלו) בכל אופן הבנתי מזה שגם אתה מתעלם? יום נעים שחף ותתעורר משהו התפספס לך היום

למעלה