דרוש IT Manager - משרה חמה

Motel

New member
דרוש IT Manager - משרה חמה

לחברת סטארטאפ בתחום האחסון/גיבוי דרוש מנהל IT. דרישות תפקיד: הסמכת MCSE דרישות חובה * לפחות 5 שנות נסיון בניהול רשתות, מתוכן לפחות 3 שנות נסיון מעשי במערכות מורכבות הכוללות מספר רב של שרתים (מעל 25 שרתים) * 2 שנות נסיון עם Exchange בגירסאות 2000-2003 * ידע רב בתקשורת tcp/ip (הגדרות DNS, DHCP, DDNS, WINS) * יכולת מהירה לפתרון בעיות תוך עבודה בלחץ * יחסי אנוש מעולים ורמת שירותיות גבוהה יתרון * לינוקס/יוניקס - במיוחד סולאריס * Storage - SAN & NAS * מיקרוסופט SQL, Oracle * מיקרוסופט Cluster קו"ח שעונים על הדרישות יש לשלוח לכתובת [email protected]

T TECH

New member
ממתי לחברת סטארטאפ יש כתובת

של GMAIL? קצת פרטים על החברה משהו?

אניטה007

New member
חברות שנותנות פה כתובות כאלה

הן בדרך כלל חברות שמסיבה כלשהי לא רוצות לחשוף את שמן/את העובדה שהן מגייסות. קצת תמוה אבל קיים.

Motel

New member
זה לא הכתובת של החברה אלא שלי

אני עובד בחברה בתפקיד המוצע ועומד לעזוב אותו בקרוב. החברה היא כמו שאמרתי חברת סטרטאפ שקיימת 5.5 שנים, יש לה סניף בארץ (בחיפה) ועוד סניף בארה"ב, ובסה"כ קרוב ל-50 עובדים.

נראה מוזר

1. אם התפקיד כזה טוב אז למה אתה עוזב? או שאולי יש משהו אחר מאחורי זה? 2. אתה חותם עם שם אתר שלא קיים ולא קנית את הדומיין שלו. (אולי לפחות תקנה אותו?)

antidot

New member
אולי תצאו מהסרט ?

כפי שאתם רואים, ההודעה נעוצה, ז"א שאחד המנהלים עשה את זה. הודעות חיפוש עבודה עוברות אישור פרסום אצלי ואצל פולי. 1. אף אחד לא חייב הסבר לסיבת עזיבת התפקיד. לכל המתלהמים מציע לשקול אופציות כגון: קידום, שינוי מקום מגורים ועוד כמה גורמים שיכולים לגרום למישהו לרצות להחליף מקום עבודה. 2. המשרה לגיטימית. אני מכיר את האיש שפירסם. תתחילו להרגיע עם המרירות. מי שרוצה פרטים על החברה, מוזמן לפנות אל מוטי בדואל (או מסרים).

למעלה