דרוש אני יודעת שיש פה אנשים שחושבים שזה צומי אז אני מצטערת מראש... אבל בכל זאת? חיבוק? מישו??
ס סיונתו New member 19/10/05 #1 דרוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif אני יודעת שיש פה אנשים שחושבים שזה צומי אז אני מצטערת מראש... אבל בכל זאת? חיבוק? מישו??
דרוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif אני יודעת שיש פה אנשים שחושבים שזה צומי אז אני מצטערת מראש... אבל בכל זאת? חיבוק? מישו??
L Liza1987 New member 19/10/05 #3 סיוניל'ה !!!! ../images/Emo24.gif.. בובי??? מה קרה מתוקתי?? המוני חיבוקים במיוחד בשבילך: .... אוהבת אותך.
סיוניל'ה !!!! ../images/Emo24.gif.. בובי??? מה קרה מתוקתי?? המוני חיבוקים במיוחד בשבילך: .... אוהבת אותך.
L Liza1987 New member 19/10/05 #7 את יותר בובי.. שלחתי מסר. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ...
ס סתם אפרת New member 19/10/05 #4 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אין לך על מה להצטער... קחי כמה חיבוקים שאת צריכה וליתר ביטחון גם כמה נשיקות....
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אין לך על מה להצטער... קחי כמה חיבוקים שאת צריכה וליתר ביטחון גם כמה נשיקות....