דרוש תרגום ל-STL

אלדד28

New member
דרוש תרגום ל-STL

איך אני עושה את זה בעזרת אלגוריתם?
for (unsigned i = 0; i < m_nLength; i++) m_pArray &= other.m_pArray;

annefan

New member
transform

כיוון שזה לא שיעורי בית...
#include <iostream> #include <algorithm> #include <vector> using namespace std; int bitand(int a, int b) { return a&b; } void print (int elem) { cout << elem << ' '; } int main() { vector<int> array1; vector<int> array2; vector<int> dest; dest.reserve(4); array1.push_back(1); array1.push_back(2); array1.push_back(3); array1.push_back(4); array2.push_back(1); array2.push_back(1); array2.push_back(1); array2.push_back(1); transform(array1.begin(), array1.end(), array2.begin(), array1.begin(), bitand); for_each(array1.begin(), array1.end(), print); return 0; }​

eyalbd

New member
עדיף functor ע"פ פונקציה

struct BitAnd { int operator() (int a, int b) { return a & b; } };​
ולגבי ההדפסה אין צורך בפונקציה print אלא ב ostream_iterator:
copy(v1.begin(), v1.end(), ostream_iterator<int>(" "));​

annefan

New member
לגבי הראשון אני לא בטוח

לגבי השני, אני כל הזמן שוכח אותו... תודה

אלדד28

New member
אוקיי, תודה.

חשבתי שאולי אני אצא מזה בזול, בלי FUNCTOR
את transform אני מכיר, אבל רציתי איזו שורה אחת יפה שתחליף את ה-for ההוא שם. נו מילא
תודה!

אלדד28

New member
יש, אבל הוא עוד יותר בעייתי,

הוא פועל על container אחד בלבד, וגם הוא דורש פונקציה נוספת. רציתי לחסוך

חובבן

New member
תעבור ל LISP

נידמה לי שב #C הבאה עלינו לטובה (גירסא 2) יהיה ניתן לעשות זאת ביותר קלות.

barakbl

New member
תראה, אם היית יודע LISP טוב אולי

לא היית מזלזל כל כך ב EMACS, עורך הטקסט הטוב בעולם מבחינת רבים וטובים
בכל מקרה, לא הייתי מזלזל בליספ, היא עושה עבודה מצוינת עבור המטרות שאליה היא מוגדרת...

אלדד28

New member
תגובתי לא הייתה כלפי LISP

אלא כלפי $C. 1. LISP שפה מצוינת 2. אני דווקא כן מכיר אותה, כמו כל חובב AI ראוי לשמו 3. לא יודע מה הקשר ל-EMACS אבל אני מעדיף VI

חובבן

New member
אז ככה

1. בקשר ל EMACS, זה לא עורך. זאת תוכנית C קטנה יחסית שמריצה לולאת ביצוע של LISP. למעשה זה מזכיר מערכת הפעלה. כל מה שניראה כמו EMACS, כמו buffers, frames, modes וכו' הן למעשה חבילות LISP חיצוניות. מכיוון שקל להוסיף, לשנות ולקמפל קוד LISP, ה"עורך" מהווה כר אין סופי לתוספות ושינויים. 2. אני מתייחס לגירסא הבאה של #C שמתוארת כאן. בין השאר היא כוללת גירסא משלה ל templates ו unname function בצורה שהיא טובה לפחות כמו (וכנראה יותר) ממה שיש ב ++C.

אלדד28

New member
נמשיך...

1. אוקיי, יפה, לא ידעתי
2. זה ממש לא משנה מה היכולות הסינטקטיות של השפה - מה שחשוב זה שהיא לא מהירה כמו NATIVE CODE. אגב, שמעתי שב-LONGHORN הולכת MICROSOFT לעשות ככה שקוד של #C ירוץ ב-130% מהמהירות של NATIVE CODE. =============> MICROSOFT הולכים להאט במכוון כל טכנולוגיה אחרת מ - $C. לא ייאמן.

barakbl

New member
לא נשמע הגיוני.

אני לא יודע מאיפה המספר של 130 אחוז אבל לא הגיוני שהם בכוונה יאטו קוד טבעי, כי מן הסתם, זה יגרום לפגיעה בביצועים של כמעט כל האפליקציות של הדור הנוכחי (כמה דברים כבר יש היום שהם דוט נט/סי שארפ?), וזה יפגע בראש ובראשונה בהם. מבחני הביצועים ישימו ללעג את מייקרוסופט, וזה יהיה כמו תקיעת מקל בין הגלגלים. אני מעריך שהמספר 130 אחוז ששמעת עליו הוא המצאה של עיתונאי משועמם או משהו כזה, ולא יותר מזה. אין סיבה שגם אנחנו נשתמש ב FUD כזה לא הגיוני ממש כמו שמייקרוסופט אוהבים לעשות...

אלדד28

New member
המספר הזה

הוא פרסום של מיקרוסופט. עכשיו בוא נעשה 1+1 ביחד - קוד NATIVE רץ ישירות מול מערכת ההפעלה, ואילו קוד $C צריך לרוץ בתוך הסביבה המוגנת שלו. אם נמשיך בתרגום, קוד פשוט של $C צריך לעשות יותר פעולות מקוד NATIVE. ==> הדרך היחידה להבטיח שקוד MANAGED ירוץ יותר מהר מקוד NATIVE היא להאט בכוונה תחילה את קוד ה-NATIVE. ולגבי מה שאתה אומר, זה נכון, תיאורטית, אבל אתה שוכח שמדובר ב-MICROSOFT - חברה שאינה בוחלת באמצעים כדי לקדם את מטרותיה. משמעות הדבר היא שאוקיי, ברק ינופף בידיו ויצעק ש-LONGHORN יותר איטית מ-XP לרוב האפליקציות, אבל אז יבואו MS ויגידו שזה לא בדיוק ככה וחוץ מזה אפשר לכתוב ב-$C שתהיה הרבה יותר מהירה, "בטוחה", יעילה וכו'. בקיצור, כולי תקווה שהחברה הזו תושפל עד עפר ומוטב מוקדם ממאוחר. הם פשוט עוברים כל גבול אפשרי.

למעלה