דרוש תחביב..

ronanit

New member
דרוש תחביב..

אף פעם לא היה לי תחביב מיוחד.. לבעלי לדוגמא יש תחביבים רבים כמו.. פיתוח גוף, גיטרה, מוזיקה .. לאחרונה (5 שנים) גיליתי שאני טובה במטבח.. מבשלת נהדר ואופה (מתלמדת) מוצלחת.. אמההההההההה זה משמין.. זה כלכך טעים וזה משמין.. כך בכל פעם שאין לי משהו לעשות.. אני מבשלת ואופה.. עכשיו זה לא שבאמת חסר לי מה לעשות.. אבל הכוונה כשבא לי לעשות משהו מוצלח.. אני אופה ומבשלת.. אף פעם לא הייתי טובה בכלום, ובזה אני טובה.. מה דעתכן? מה התחביבים שלכן?

אולי לא ניסית מספיק דברים אחרים?

אין דבר כזה לא להיות טובה בכלום חוץ מבמטבח
. במתנסים יש המון חוגים למבוגרים שהתחילו לקדם בשנים האחרונות. זה ממש לא יקר [ביחס למקומות אחרים] וגם ישנו הרבה גיוון. בדרך כלל הכל מתחיל מחדש בספטמבר, שווה לך בדיקה וגם התנסות בתחומים שונים. בסוף תגלי שאת אומנית רדומה שהנה מתחילה לפרוץ
אני באופן אישי באה מתחום האומנות, בעברי - עד לפני 15 שנה עסקתי בעיצוב גרפי, אז כל מה שקשור לאסטטיקה, ידיים, ועיצוב, אני מנסה. אז תקופה מאוד ארוכה סרגתי, ואח"כ עיצבתי מחדש את הבית [מפתחים חדשים, חציבות, צביעה] ועכשיו אני מחוברת לפסיפסים. מסטיק ושתי ידיים עסוקות ואי אפשר להכניס כלום לפה
.

fanta08

New member
מסכימה ! יש כל כך הרבה תחומים

צריך פשוט למצוא מה מעניין ומושך, ולהתמקד בזה. אם עדיין קשה לך להחליט תנסי חוגים שונים יש שיעור נסיון ראשון חינם לרוב ותחליטי אחר כך ..

כל כך מסכימה אתכן - שנים ארוכות אמרו לי

שממני לא יצא כלום ויש לי ידיים שמאליות אז נכון ונכון להיום סורגת שנים שפתחה לעצמה בלוג, מציירת מכיירת עוסקת בעוד קצת תחומים מעולם האומנות ובסך הכל הכללי מאוד שמחה ומאושרת בחלקי. אז אולי לא ניסית הכל ודרך אגב גם אני מעולה במטבח (כיוצאת לפועל מבת של שפית כמעט מקצועית ושף בפוטנציה). ככה שהייתי חייבת להצדיק את שם המשפחה ואני עושה זאת כל הזמן. אבל יש עוד דברים חוץ מלבלות במטבח כל היום וכל הלילה וגם לזלול בין לבין.

fanta08

New member
ואם כבר לבשל

אולי תבשלי לאחרים - כדי לא לטעום ולטעום ...

אור685

New member
למה לא בישול דיאטטי?

גם אני הרבה פעמים מבשלת, אבל מנסה להמציא מתכונים דיאטטיים. זה לא כל כך פשוט,שיהיה גם דיאטטי וגם טעים ולא משעמם, ולכן זה מעניין.

אור685

New member
את זה דווקא אני לא רושמת...

אני אגיד לך בערך,כמה דברים שאני אוהבת- פיטריות טריות שלמות(או חצאים)-מחממת מחבת עם תרסיס שמן-ומטגנת כמה דק',רק עם מלח ופלפל. קישואים-תרסיס שמן בסיר-מטגנת בצל קצוץ,מוסיפה קישואים חתוכים לחצאי עיגולים,מטגנת קצת,מוסיפה קצת רסק עגבניות,מים,מלח,פלפל,פפריקה. מבשלת עד שמתרכך. שעועית ירוקה-מטגנת בצל,מוסיפה עגבניה או שתיים-חתוך לקוביות. מטגנת קצת,מוסיפה שעועית ירוקה שלמה/חתוכה (סנפרוסט), מוסיפה בערך חצי כוס מים(לא אמור להיות רוטב),מלח-פלפל-פפריקה ומבשלת עד שהשעועית מוכנה . שעועית צהובה-מטגנת בצל,מוסיפה פלפל אדום חתוך לרצועות,אח"כ את השעועית,קצת מים,מלח,פלפל,אגוז מוסקט. סלטים קרים שאני אוהבת- מלפפונים פרוסים דק (במנדולינה),שמיר,מלח,פלפל וחומץ. כרוב לבן-פרוס דק,כמה כפות מיונז לייט,מלח,פלפל,ממתיק,חומץ. זהו בינתיים מה שאני זוכרת.

../images/Emo6.gif מבינה אותך - גם אני נהנת לבשל ולאפות

אבל מנסה כמה שיותר להתקרב מהמטבח
ומבשלת רק דברים בריאים ולא משמינים - לדוגמא עברנו לאכול בבית רק פחמימות מורכבות אני הייתי מאוד רוצה ללכת לקורס של אומנות, אני מאוד אוהבת לעבוד על הידיים וליצור אבל כרגע סדר העדיפויות לא מאפשר לי. מקוה שאני כן אצליח להגיע לזה בקרוב

כרגע - ציור דקורטיבי

תמיד היו לי תחביבים: פיסול בבצק סוכר, סריגה, חרוזים. עשיתי חוג של אומנות שימושית שמלמדים אותך כל מיני שיטות כמו משחת עיצוב, צביעה על עץ, סטפ 1 ו- 2 וכד'. אני נתפסתי שם על ציור דקורטיבי והיום אני לוקחת שיעורים פרטיים מידי פעם ומציירת להנאתי בערב בבית אחרי שהילדים הולכים לישון ואני רוצה לנקות את הראש. תאמיני לי שמעולם לא החזקתי מכחול לפני זה ואין לי שום כישרון ציור. זו פשוט טכניקה שצריך ללמוד אותה ולהתאמן.

כרגע - ציור דקורטיבי

תמיד היו לי תחביבים: פיסול בבצק סוכר, סריגה, חרוזים. עשיתי חוג של אומנות שימושית שמלמדים אותך כל מיני שיטות כמו משחת עיצוב, צביעה על עץ, סטפ 1 ו- 2 וכד'. אני נתפסתי שם על ציור דקורטיבי והיום אני לוקחת שיעורים פרטיים מידי פעם ומציירת להנאתי בערב בבית אחרי שהילדים הולכים לישון ואני רוצה לנקות את הראש. תאמיני לי שמעולם לא החזקתי מכחול לפני זה ואין לי שום כישרון ציור. זו פשוט טכניקה שצריך ללמוד אותה ולהתאמן.

מהמם - את כישרונית להפליא

אני מאוד רוצה ללכת לקורס של אומנות שימושית או קרמיקה. מקוה שקרוב להגיע לזה

למעלה