דרוש רעיון לעונש

מטורטרת

New member
דרוש רעיון לעונש

תשמעו,אני פישלתי והאדון שלי רוצה להעניש אותי. הוא מחפש עונש קשה במיוחד והטיל עלי משימה להביא לו הצעה. היש מי מכם שיכול לעזור לי במשימה? ותזכרו שאני גם אצטרך לשאת בעונש הזה אז בבקשה שלא יהיה מדי קשה, אבל שיהיה מספיק קשה כדי שהאדון שלי יהיה מרוצה. בתודה מראש.

אייבורי

New member
יש לי יש לי

שיתן לך לטרטר אותנו. פיפפפפ אדונים של ימינו כמה עצלנות

אסתי69

New member
אייב

לבקש מהסאבית להביא עונשים לעצמה זה אחד הדברים הקשים שיש זו לא עצלות של הדום בכלל לדעתי :)

אייבורי

New member
אני יודע אסתוש

אבל נדבר על זה בפרטי כי יש לי כמה הערות בכל מקרה זה לא דבר שיש לעשות שבשיגרה

Master Eagle

New member
למה עצלות? חלק חשוב של העונש

הוא המחשבה עליו. על ידי הטלת משימה כמו זו שהוטלה עליה, היא מתעסקת במחשבות על העונש, הסיבה לעונש.... וגם היא מפחדת להביא עונש קל מידי שלא תחשב למנצלת הזדמנויות ועונש קשה מידי בוודאי שהיא לא רוצה. תאמין לי שעצם ההוראה שלו שתחשוב על עונש, זה עונש בפני עצמו

אייבורי

New member
נכון

מצד שני נשר יותר מידי פעמים שומע הוא מבקש עונש מה אתם מציעים. <אייב שמפתח פראנויה קלה>

Master Eagle

New member
אם אתה שומע את זה מאותה הסאבית

כל הזמן, אז זה באמת לא בסדר. אם זה משהו חד-פעמי אצלה, זה דבר אחר

תשמעי... תראי...

קודם כל אנחנו לא יודעים מה מהות הפאשלה. אין דין פאשלה קטנה כפאשלה גדולה (וגודל הפאשלה יחסי לכל אדון-שפחה) שנית, אנחנו לא יודעים מה מהות הקשר שלכם (מכות בחגורה? רק השפלות? קיין? מניעת סקס? מניעת גמירה?) כך שאת מבינה שיהיה מאד קשה לקלוע למה שיתאים. אבל שאנחנו נשאיר אותך בלי תשובה? המכשפה פרסמה כאן פעם רשימה ארוכה של עונשים מגוונים. נסי לקרוא את כל השרשור אולי תקבלי רעיונות מתאימים. אני מחפשת את השרשור

מטורטרת

New member
הפשלה ממש גדולה-תאמיני לי

מהות הקשר: מכות השפלות מניעת סקס מניעת גמירה הכאבות למיניהן מה זה קיין?

מטורטרת

New member
אוף,איך שכחתי

בקשר הזה יש גם אהבה,לפחות מצידי. חוץ מכל הדברים שכתבתי יש גם אילוף לו אני זקוקה כאוויר לנשימה. ועל האילוף הזה שנעשה ממש באמנות,נפשי מחזירה אהבה. ומצאתי משהו ברשימה של המכשפה ונראה לי שזה יתקבל על ידי אדוני. אז תודה לך פומלית ותודה לך מכשפה,מקרב לב.

אייבורי

New member
קחי מציצה חמודה

איזו מארחת למופת יש לנו. <אייב שמתרגש באמת, בלי ציניות מהאירוח החביב>

למעלה